Casual Observer
Stara legenda
- Poruka
- 82.019
Odlično sam, sutra utakmica u kojoj ne igra moj tim pa mi svejedno.Ja ne bežim
Jesi mi dobro?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Odlično sam, sutra utakmica u kojoj ne igra moj tim pa mi svejedno.Ja ne bežim
Jesi mi dobro?
Još ćeš i da moderišeš po svom osećaju za slobodu govora?Reci mu da sam ja već otvorio temu i da nije lepo da moderator zatrpava forum.
I tabu isto.
![]()
cuvaj se sutra. pazite se provokatora.Ja ne bežim
Jesi mi dobro?
Derviši koji igraju u krug? Sa koje su strane mevlevije?
Problem je što je 15. marta postavljen standard za Beograd, doduše Zlobi niko nije ni izbliza prišao, ali za onakav miting kao na Gazimestanu je neophodno ne samo bukvalno gospodariti svim medijima nego i biti najpopularniji šef države u par generacija…Masovno može biti i 100-150.000 ljudi a to je opet manje od 15. marta. Dok bi recimo 50.000 bilo mnogo manjeg obima.
Samo nek ljudi šire zahteve i postavljaju nove i nove ultimatume…
Pa mislim da smo se manje-više svi složili da će biti značajno manji skup od 15. marta.
Strake, ne azumem stvarno čemu otvaranje tj. Nanovo potenciranje tog pitanja.
Bukvalno se svi slažemo ovde oko toga ali stalno se pitam i povlače neke komparacije sa 15. martom.A niko to ne očekuje; ni iz vlasti, niti opozicije, pa ni samih ljudi koji dolaze, uključujući i studente.
Na stranu što je leto, pa svakako se ne može očekivati takav broj, čak ni toliko kasno po podne po ovim vrućinama. Nikada leto nije bilo poželjno za proteste.
Mnogo brzi ovi za nas, ne mož to mi da ispratimo. Al zato možda mogu ovi u Picin, ups, izvinjavam se, Pionirski park? Čuo sam da tamo ima neki speed. Ne znam na šta se misli. Speed Metal. To ponovo aktuelno?
Kako da se prijavim za platuZa očekivati je 10 do najviše 15 hiljada okupljenih.Od toga,pola su plaćenici SOA.
Obrati se prvom redaru koga vidiš.On će uputiti gde treba.Kako da se prijavim za platu
hvalaObrati se prvom redaru koga vidiš.On će uputiti gde treba.
Kakva policija?pa vise puta su sabotirali vlast,nece da biju studente. Vucic nema poverenja u njih .Ima iskustvo od 5 oktobra 2000,kad je policija presla na drugu stranu. Moj info mora da ide iako nevoljno,znam gde im je zborno mesto ,mislim da ce biti u masi sa ostalim demostrantima,peske se ide preko Brankovog mosta.Sta ce i jurisnici kada imaju policiju na svojoj strani? Plus im treba mozda navijacka grupa Grobara na pocetku jednog kraja Nemanjine ulice i navijacka grupa Cigana na drugom kraju te iste ulice, pa kad krenu da se nadju negde ispred zgrade vlade recimo, svako normalan ce gledati da utekne.
Plus informacija iz prve ruke, sestra od bratove mi supruge poslala sina kod njegovog oca. Njih dvoje su razvedeni, lik je neki funkcioner u zemunskom opstinskom odboru SNS-a a mali danas popodne ( u petak po vasem) otisao kod oca da zajedno provedu vikend na izletu. Pa tako moji Topalovici po tom liku znaju sta se desava kod SNS-a, da li su mobilisani ili ne.
PS.
@mario80 vec zapalio za Austriju, ide kao fora na rasprodaje u Lidl a u stvari kao i 15.marta bezi iz BGD-a. Javlja vam se sa wifija iz AirBN-a.
Imaj milosti BRE.Za očekivati je 10 do najviše 15 hiljada okupljenih.Od toga,pola su plaćenici SOA.
Opet menjaš stranu, koji ti je ovo put?Kakva policija?pa vise puta su sabotirali vlast,nece da biju studente. Vucic nema poverenja u njih .Ima iskustvo od 5 oktobra 2000,kad je policija presla na drugu stranu. Moj info mora da ide iako nevoljno,znam gde im je zborno mesto ,mislim da ce biti u masi sa ostalim demostrantima,peske se ide preko Brankovog mosta.
ne pricaj kojestarijeOpet menjaš stranu, koji ti je ovo put?
sutra tvoj tim dozivljava sah matOdlično sam, sutra utakmica u kojoj ne igra moj tim pa mi svejedno.
Frka batice
Studenti iz Zagreba pošli na rođendan u Novi Sad: Vraćeni sa granice bez jasnog obrazloženja
UsTaŠkI šPiJuNi
https://forum.krstarica.com/threads/spremite-se-za-75-dana-sluzbe.1032802/post-51150705Ma druze vi ste previse poslusni... Zato vas i **** ko stigne.
Ja sam prestario a da moram sluziti, odsluzio bih isti u Hrvatskoj.
U jbt, ti imas info iz vrha SNS-a o njihovim namerama... cak iako takav info verovatno nemaju ni ti koji navodno treba da idu nevoljno u gomili studenata i protestanata.Kakva policija?pa vise puta su sabotirali vlast,nece da biju studente. Vucic nema poverenja u njih .Ima iskustvo od 5 oktobra 2000,kad je policija presla na drugu stranu. Moj info mora da ide iako nevoljno,znam gde im je zborno mesto ,mislim da ce biti u masi sa ostalim demostrantima,peske se ide preko Brankovog mosta.