јанпи
Elita
- Poruka
- 21.141
Ја желим да повратимо Одесу.
Кад узмемо Одесу,ето нас на Дунаву за 3 дана.
Кад узмемо Одесу,ето нас на Дунаву за 3 дана.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Штеде непријатеља, браћу украше?Mnogo su oni šta propustili.
Od decembra 2024 su na 6 km od Pokrovskog.
od pocetka sam pratio obe strane, i apsolutno se ne slazem. Posle mi se smucičo da pratim Ukrajinsku propagandu, vidi se ta engleska skola propagande. A znas kako se kaze ko jednom slaze, vise mu se ne veruje. A oni ne da lazu, posebno Ukrajknsko ministarstvo odbrane.Ukrajinske informacije su sve vreme rata daleko verodnostojnije...Postenije izvestaaju toliko da to ne moze ni da se poredi....
Pa ko misli da ce Rusi sa bilo kim drugim voditi rat kao u Ukrajini, se grdno vara, Ukrajinu gledaju kao svoje, Ukrjainske civile kao svoj narod, i kao trece, treba to sve obnoviti posle, izgraditi nanovo.Рекао неки немачки Генерал,каже-У директној Конфронтацији са Русијом,ми би капитулирали за Месец дана-.
Поштено..
Najveca organizovana banda medij je kod nas, mnogo su objektivniji i bbc i snn i dw da ne nabrajam dalje...Zamisli uporediti uopste ove nase lazove sa njima... A sto se tice ruskih i ukrajnskih, rusi i mi smo iz iste skole, sluzba sve tu drzi, dok kod ukrajnaca itekako ima onih koji su van ikakve kontrole bez problema...Ukrajinci mnogo realnije izvestavaju o ratu koji se desava u njihovom dvoristu, od Rusa koji imaju za cilj da informacijam lazu svoje stanovnistvo na hiljadama kilometara daleko od rata....Jednostavno si subjektivan i to nikada neces shvatiti...Kao sto nama subjektivnost krivi Ukrajince za to sto nas ne vole, potpuno prenabregavajuci cinjencu da smo ih od pocetka rata odredili kao naciste i navojali da budu pokoreni....Mi kod sebe to ne primecujemo vec samo lazni licemerni stav drzavne vrhuske kako eto podrzavamo celovitost Ukrajine...Kakvo licemerje...od pocetka sam pratio obe strane, i apsolutno se ne slazem. Posle mi se smucičo da pratim Ukrajinsku propagandu, vidi se ta engleska skola propagande. A znas kako se kaze ko jednom slaze, vise mu se ne veruje. A oni ne da lazu, posebno Ukrajknsko ministarstvo odbrane.
I pri tom ako pratis u Ukrajinske medije tacno vidis zlobu i mrznju u izvestavanju, sto je neprofesionalno.
A najvise sam pratio nautralne izvore, i nisam prime primetio da su Rusi ista pogresno rekli, sve otvoreno, a i koga da lazu? Kome da sire propagandu?
Znaju da rat ne mogu izgubiti, izvestavaju kako jeste, boli ih uvo sta bilo ko drugi misli.
Ukrajinci sa druve strane imaju mnogo razloga da lazu i sire agendu.
Zaboravio si lopateDakle, došlo je vreme da Ukrajinci isprangijaju Ruse u ukrajini jer su ovi ostali bez tenkova...No, nešto ima ne ide i i dalje se povlače. Verovatno ne pred tenkovima, nego pred ljudima na magarcima
Koj ce racku Ukrajina Natou? Imaju plodnu zemlju?Taman posla,da padnu cene na Zapadu,ionako imaju viska. Rude svega ima i u Australiji,Kanadi,Usa... ideja je bila da tamo posalju Albance,Hrvate,Bugare,Rumunu ali ni oni se ne pecaju.Ruski zulum u Ukrajini se vise snositi ne moze.Vrijeme je da krene NATO i obere ljesnike.
Jes vala i to sto kazesKoj ce racku Ukrajina Natou? Imaju plodnu zemlju?Taman posla,da padnu cene na Zapadu,ionako imaju viska. Rude svega ima i u Australiji,Kanadi,Usa... ideja je bila da tamo posalju Albance,Hrvate,Bugare,Rumunu ali ni oni se ne pecaju.
Bio bi to rat tezak,mozda bi pobedili ali mozda i izgubili,videl ste Kinu,S.Koreju,Indiju,Brazil .
To je problem sa ratom ,neizvesno ko bi pobedio.
Najveca organizovana banda medij je kod nas, mnogo su objektivniji i bbc i snn i dw da ne nabrajam dalje..
ovo nije vredno komentara, tvrdis stvari kao da unas informacije iz orve ruke a nemas, jasno drzis stranu Ukrajine .. . a i valjda su Ukrajjnci i Rusi nalo vise ista skola, nego mi sa Rusima, ili Ukrajicima...bili ista srzava vazda, isti narod, mentalitet itd i i inda sam ja ostrascen, a ti neutralan, ovo nema veze sa zdravim razumom sto si napisao, bez uvrde.Zamisli uporediti uopste ove nase lazove sa njima... A sto se tice ruskih i ukrajnskih, rusi i mi smo iz iste skole, sluzba sve tu drzi, dok kod ukrajnaca itekako ima onih koji su van ikakve kontrole bez problema...Ukrajinci mnogo realnije izvestavaju o ratu koji se desava u njihovom dvoristu, od Rusa koji imaju za cilj da informacijam lazu svoje stanovnistvo na hiljadama kilometara daleko od rata....
A ti jesi uh uh, kao sto rekoh uglavnom pratim neutralne izvoreJednostavno si subjektivan i to nikada neces shvatiti...
Ko prica sad o ljubavi?Kao sto nama subjektivnost krivi Ukrajince za to sto nas ne vole, potpuno prenabregavajuci cinjencu da smo ih od pocetka rata odredili kao naciste i navojali da budu pokoreni....Mi kod sebe to ne primecujemo vec samo lazni licemerni stav drzavne vrhuske kako eto podrzavamo celovitost Ukrajine...Kakvo licemerje...
Sve se promenilo za 180 stepeni u svetu za samo par godina. Tramp,Evropa nastampala evre i gurnula u Ukrajinu,kao u bunar,inflacija ,liberali se raspali,nemiri,problemi sa imigracijom,Izrael,Sirija gde da zapusis rupu kad svuda curi,nema jeftine energije.. Tako da ,zalim Ukrajino imamo svi svojih problema. Nagodi se,nekako.Jes vala i to sto kazes
Koj' ce racku Ukrajina Natou.
Jes da je trebala prije par godina ali sada ne treba.
Sve to na necijoj vodenici dobar usur daje.Sve se promenilo za 180 stepeni u svetu za samo par godina. Tramp,Evropa nastampala evre i gurnula u Ukrajinu,kao u bunar,inflacija ,liberali se raspali,nemiri,problemi sa imigracijom,Izrael,Sirija gde da zapusis rupu kad svuda curi,nema jeftine energije.. Tako da ,zalim Ukrajino imamo svi svojih problema. Nagodi se,nekako.
USA bas i nema vise ruda, zato i traze alternative gde mogu da besplatno da eksplatišu, posebno retke rude, i rude potrebne za vojno idustrijski kompleks,Bio bi to rat tezak,mozda bi pobedili ali mozda i izgubili,videl ste Kinu,S.Koreju,Indiju,Brazil .
To je problem sa ratom ,neizvesno ko bi pobedio.
ustase naoruzavaju bracu ukraseбраћу украше?
Брани се тек пар месеци.Više od 300K Rusa kreće na Pokrovsk koji se herojski brani godinu dana.
Ukrajinske informacije su sve vreme rata daleko verodnostojnije...Postenije izvestaaju toliko da to ne moze ni da se poredi....
da ili kad Rusi lansiraju 60 dronova, a Ukrajinci obore 112 dronova i 10 raketa, pri tom narod snimao udare dronova sa ulice ik staniva, al ne smeta im da sire propagandu, i jos ministarstvo odbrane zbanicno objavi taj podatak. Mislim se jad lazes, bar lazi da te ne uhvate. A ironija u isto vreme Zele preklinje zapad da mu da PVO.
Duh Kijeva BRE!
![]()
Ta prica o civilima je budalastina,samo pogledaj kako izlgedaju ta mesta,nema tamo vise civila.Ocekuje se kraj rata,znas koliko bih rizikovao da sam tamo. Ovde sada rade samo zaludjenici,mislim da i profi vojska kalkulise. Nije Fort Noks ali je dobro utvrdjen,zemunice,rovovi put za odstupnicu jos postoji.Ako ga potabanaju Rusi pobice svoje civile,proruse jer su proukrajinci otisli ranije.
Nemacki general porucuje raji,sipajte milijarde u vojsku da se i mi malo omastimo.Рекао неки немачки Генерал,каже-У директној Конфронтацији са Русијом,ми би капитулирали за Месец дана-.
Поштено..
Propagandni rat je jednako važan kao i rat na bojnom polju. Nekad čak i važniji, a pritom košta manje.od pocetka sam pratio obe strane, i apsolutno se ne slazem. Posle mi se smucičo da pratim Ukrajinsku propagandu, vidi se ta engleska skola propagande.
Ti ozbiljno tvrdiš da Rusija ne laže i da nema potrebe za propagandom?od pocetka sam pratio obe strane, i apsolutno se ne slazem. Posle mi se smucičo da pratim Ukrajinsku propagandu, vidi se ta engleska skola propagande. A znas kako se kaze ko jednom slaze, vise mu se ne veruje. A oni ne da lazu, posebno Ukrajknsko ministarstvo odbrane.
I pri tom ako pratis u Ukrajinske medije tacno vidis zlobu i mrznju u izvestavanju, sto je neprofesionalno.
A najvise sam pratio nautralne izvore, i nisam prime primetio da su Rusi ista pogresno rekli, sve otvoreno, a i koga da lazu? Kome da sire propagandu?
Znaju da rat ne mogu izgubiti, izvestavaju kako jeste, boli ih uvo sta bilo ko drugi misli.
Ukrajinci sa druve strane imaju mnogo razloga da lazu i sire agendu.
i demilitarizacije. ITi ozbiljno tvrdiš da Rusija ne laže i da nema potrebe za propagandom?
Zemlja koja je počela rat pod lažnim izgovorima "denacifikacije",
Tvrdila je sta? Rusi nikad nista nisu tvrdili.tvrdila da će Kijev pasti za tri dana i da ne bombardira civile.. i ti sad mrtav hladan pišeš "nisam primetio da su Rusi išta pogrešno rekli".
ti bio u Rusiji pa znas.Ruska propaganda je najindustrijaliziranija na svijetu, od RT-a i Sputnika do bot-farmi i trollova na društvenim mrežama. Toliko su "otvoreni" da im je pola interneta zabranjeno u vlastitoj zemlji, a ljudima koji javno kažu da je rat rat prijeti zatvor. To ti je ta iskrenost?
Ovo prvo nije argument ni dokaz bilo cega, a za ovo drugo primeri? Mislim to satelitski snimci i realnost na bojistu?A što se Ukrajinaca tiče, da, oni imaju propagandu, ali razlika je što njihovu propagandu provjeravaju međunarodni mediji, OSINT zajednica i satelitske snimke. Rusku propagandu demantira vlastita realnost na bojištu i satelitski snimci koje ne možeš photoshoppirati.
Pusti ti mene kraju, nisam ja bitan.Ovo tvoje "Rusi ne lažu jer nemaju kome" je stvarno biser, pa kome lažu? Svojoj domaćoj publici, kojoj ispiru mozak 24/7 da bi prikrili masovne gubitke i opravdali agresiju. A ti si najbolji dokaz da im ta propaganda uspijeva, jer je ponavljaš kao eho.