Borg
Domaćin
- Poruka
- 4.366
ok post patak, samo mi nije jasan ovaj momenat beogradjanke i one koje to nisu, kakve to sad ima veze
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kety reću samo jedno "Same ste krive za to", čast izuzecima, eto vam mafijaši,lopovi,ratni profiteri,tatini i mamini sinovi,od njih imate vajde i oni nisu "pasivni,nezaintresovani i preplašeni a pogotovo nisu iskompleksirani"kety:Devojke ce se verovatno sloziti samnom da su se u zadnjih nekoliko godina dogodile velike promene sa nasim muskarcima, jednostavno, malo je onih koji su to zaista i ostali. Vecina je postala nekako pasivna, nezainteresovana, preplasena, pomalo iskompleksirana... Ne mogu da se setim kada mi je prisao neki descko poslednji put i to na neki spontan i neobavezujuci nacin? Momci sta se to desava? Jesu li devojke postale toliko zastrasujuce, samouverene, bezobrazne??? Evo vam prilike da kazete sve sto vas muci, sto vam smeta kod jedne (nad)prosecne Beogradjanke? Ali znate sta: kao prvo, ne zelim da slusam tuznu pricu o sponzorusama (nadjite drugi izgovor), a kao drugo, ipak mi je ovde potrebano misljenje malo iskusnijih i starijih, so...
Silent Bob:U cemu je problem "normalnih" sa nama pozerima? Mi ne startujemo devojke, mirno sedimo u cosku, pijemo nesto i nikom ne smetamo? Zasto odjednom ovolika navala na nas?
Mannibals:Pa pysti hippiii...kosu ako ne mozes!..
![]()
yoana:ja iskreno mislim da su svi poludeli...
*luna*:Citajuci teme i postoveizgleda da si blizu istine!
DayLight:slazem se sa tobom.... ali meni malo smeta generalizacija.... ovde se sve generalizuje.... misilm u srbiji..... to ti je kao ona fora sa akvarijumom i mujom i hasom.... kad raspravljaju o logitzi.... tako je ovde i sa generalizacijom pojmova.... ako se neki mushkaratz opeche u vezi sa nekom devojkom onda su za njega sve zene fukse i obrnuto....to je ono sto mi smeta....
svako je individua.... ili sam pogresio....mozda mi imamo kolektivnu svest..... razmishljamo istim mozgom.... veliki brat razmishlja za nas.... ma dajte..... sto ljudi sto tjudi.... sto zena dvesta sisa.... oduvek bilo...
![]()
DayLight:sisa zenska nasushna.... pa daj mi mushkartza koji mrzi zenske sise.... ako mi nadjesh javi mi gde je pa da poshaljem ekipu da ga pokupi i odvede kod doktora da ga lechi....![]()