obichno pohvalim neki post za koji mi se chini da je najrealniji i da ponajblize daje tumachenje na temu koja je u opticaju...kao u prethodnom forumu na kom sam bio,tako sad i ovde moram da kazem da je gmexy ili tako nesto,post pre mog,dao prilichno dobar,realan i zreo odgovor...kad uzmem svoje mishljenje na ovu temu,pa ga izmesham sa svim vashim mishljenjima koja ste postovali ovde,mogao bih da izvedem kao neki line up,neshto kao sadrzaj:
- prvo,kako uporedo teche to"shta je sa nama mushkarcima",odnosno,kako se mi pasiviziramo,uspavljujemo ili jednostavno drugachije razmishljamo i delujemo nego shto su to chinili mushki pre 10-15-25 godina...tako isto morate i vi cice da shvatite da se i vi krecete,menjate,da drugachije funkcionishete,drugachije racionalizujete,da vishe nema djuske kao shto je to radila Olivera Katarina,vec ste evoluirale u fazon djuskanja iz hip hop spotova...da rezimiram,vrlo moguce da se mi udaljavamo od tipichnog Balkanca,ali isto tako i vi od tipichne O.K.
- finansije-mislim da je to danas izrazeno vishe nego ikada,ali uvek se pitam(npr kad vidim neku strava looking devojku,garderoba bruka,auto isto,znachi sve extra na njoj i oko nje...)shta bi neko mogao njoj da ponudi shto ona vec nema ili nije imala ili nije u mogucnosti da ima,pri tom da emocije,duhovitost,sharmantnost i ostale bitne stvari koje tek kasnije dolaze do izrazaja u toku upoznavanja,zanemarimo,jer da se ne lazemo,dok "dolazi do kontakta",teshko da je u tim trenucima "personality" u prvom ili bar u prva 3 plana.Znachi,ja sam gotovo siguran da bih mogao da je zainteresujem,da je zasmejem,da je nateram da pochne da razmishlja o meni,ali nekako mi se chini da je u tom samom startu neki jachi razmak,koji se danas znatno teze prelazi nego shto je to nekad bilo...i vrlo verovatno,vashom zaslugom,cice.
- imam pitanje za devojke:kako da pridjem jednoj vashoj drugarici koja mi se dopada,simpatichna mi je...a da se pri tom vas 3,4,5.....koliko vas je u tom trenutku zajedno drugarica,ne osetite zapostavljenim ili da ne pomislite "shta,ja mu nisam bila dovoljno zanimljiva?!" ili "shta sad hoce ovaj smarach,bash se dobro zezamo...",jer desilo mi se par puta da zapazim stvarno slatku devojku,ali kako da pricham sa njom,da se zezamo kad je doshla sa jos nekoliko ortakinja?hrabrost,ideja,entuzijazam nisu problem,tako da ne zakljuchite da se plashim prilaska,vec su ove druge stvari u pitanju.
- po klubovima,zurkama.........vecina devojaka je u "nedostizna sam" fazonu,a pri tom ne mislim na sredjenost,skockanost,vec na stav,drzanje,pokrete,kojim odaje jedan jedini moguci utisak koji mushkarac moze da stekne:"ne gledaj me,nisam za muvanje,i'm so out of your league,niko me ne zanima..."kapiram ja sad da su se sredile da bi privukle paznju na sebe,da bi izgledale privlachno...chemu onda takav stav?chemu "femkanje"?
najtezi deo je onaj pochetni kao i u vecini stvari na svetu,kapiram ako se mi malo vishe potrudimo,a vi se malo vishe opustite od nedostiznosti,bice nam strava...ostalo sto sledi,ide samo po sebi
of skroz,pozdrav za sve vas,i musku i zensku ekipu
))