Sta se desava sa MUSKARCIMA?

• Začetnik teme Začetnik teme kety
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
kety:
Devojke ce se verovatno sloziti samnom da su se u zadnjih nekoliko godina dogodile velike promene sa nasim muskarcima, jednostavno, malo je onih koji su to zaista i ostali. Vecina je postala nekako pasivna, nezainteresovana, preplasena, pomalo iskompleksirana... Ne mogu da se setim kada mi je prisao neki descko poslednji put i to na neki spontan i neobavezujuci nacin? Momci sta se to desava? Jesu li devojke postale toliko zastrasujuce, samouverene, bezobrazne??? Evo vam prilike da kazete sve sto vas muci, sto vam smeta kod jedne (nad)prosecne Beogradjanke? Ali znate sta: kao prvo, ne zelim da slusam tuznu pricu o sponzorusama (nadjite drugi izgovor), a kao drugo, ipak mi je ovde potrebano misljenje malo iskusnijih i starijih, so...
Kety reću samo jedno "Same ste krive za to", čast izuzecima, eto vam mafijaši,lopovi,ratni profiteri,tatini i mamini sinovi,od njih imate vajde i oni nisu "pasivni,nezaintresovani i preplašeni a pogotovo nisu iskompleksirani" :evil:

Ja sam shvatio sta se desilo u Beogradu, nardo koji je lumpovo, veselio se, lupo case, flase , zazao se, odjednom je 90 tih poceo da prihvata neku Fanci pedersku kulturu koja mu u opste ne stoji, kulturu neke izvestacene finoce, pozeraja i slicnog. A ta kultura srbma na stoji. I onda se sve sjebalo.

Silent Bob:
U cemu je problem "normalnih" sa nama pozerima? Mi ne startujemo devojke, mirno sedimo u cosku, pijemo nesto i nikom ne smetamo? Zasto odjednom ovolika navala na nas?

Zato sto to nije fazon koji stoji Srbima, zato sto je taj fazon donet 90 tih. Mislim kad vidim devojku kako stoji ili sedi, pa ono damsik posavljena ruka, pa cigara, pa damski potezi pa ovo pa ono, mislim daj molim te. Ili nekog samozvanog JAPIJA kako fanci obucen i sa ozbiljnom facom glumi neznam ni ja sta. A sa 1000 metara vidis koliko je sve to izvestaceno, svaki potez svaki gest vidis da to nisu ti ljudi, da su to negde pokupili ceo taj fazom, i toliko se trude da sve to izgleda prirodno da je to smesno po nekad.

Ok, ni ja ne volim da gledam likove zadriglih vratova, kratke kose i 3 kg zlata oko vrata, te ne posecujem splavove... ako mi se negde ne svidja atmosfera, jednostavmno odem tamo gde je mi se svidja... i da... cela ova nasa drzava je izvestacena... Frankenstajn...

Ja se potpuno slazem, ali govorim samo u svoje ime.
c018.gif

*luna*:
Citajuci teme i postove :arrow: izgleda da si blizu istine!

slazem se sa tobom.... ali meni malo smeta generalizacija.... ovde se sve generalizuje.... misilm u srbiji..... to ti je kao ona fora sa akvarijumom i mujom i hasom.... kad raspravljaju o logitzi.... tako je ovde i sa generalizacijom pojmova.... ako se neki mushkaratz opeche u vezi sa nekom devojkom onda su za njega sve zene fukse i obrnuto....to je ono sto mi smeta....

svako je individua.... ili sam pogresio....mozda mi imamo kolektivnu svest..... razmishljamo istim mozgom.... veliki brat razmishlja za nas.... ma dajte..... sto ljudi sto tjudi.... sto zena dvesta sisa.... oduvek bilo...
:)

Eeeee,ni žene nisu sto su nekad bile? :roll:
Gledam ove mlade, pa i one zrelije, svaka druga se ponaša kao ženski Rambo ili, nedajbože, kao Karla Ponteova, ali ne i Pilatova! :shock:
Nema više lepog i kulturnog ponašanja, ženstvenosti, normalnog razgovora. :-|
Sve se završava ''odmah i sada'', pa ako muškarac nema za to ''stomak'', odmah ga proglase za peglu i šonju! :mad:
I, kako da ostanete normalni, nema teorije? :wink:
Ne daj se muška snago,sa vama je Astrodita! 8-) :lol:
P.S.Aco, sine, nađe li ti onu pravu, baš sam radoznala? :wink: :arrow:

jeste daylight, ali slabo ja vidjam u ovom mom skromnom zivotu neki individualizam, upoznash osobu, setih se josh 100 takvih, sve je vec vidjeno, upoznash ribu, fino izgleda i sve to, ali vec je poznajesh i obrnuto, vec unapred znash svaku prichu, svaki stav, (vazi i za mushke of course), individualizam se zigoshe sa weird, neuklopljen... a da smo teski foliranti, poltroni i da samo gledamo da osudjujemo, uostalom sve se to slaze sa prethodno navedenim

nikad nisam bio uvlaka, poltron... uvek sam se razlikovao.... mrzim monotoniju.... taj da kazem fenomen klonova..... kao kad gledash shpankse serije .... posle par minuta znam shta tje da se desi u ostaq..... ako weird znachi biti razlichit onda to jesam, pa bio ja weird (chudak) za svakog..... ko zeli da me prihvati ovakvog kakav jesam moze slobodno.... ali kod mene nema ni slichnog trenutka (osim voznje basom na posao i sa posla ) sa ostatkom "srpske civilizacije"....
meni se prevrne stomak kad posle 10 minuta priche sa devojkom skapiram da znam sve njene naredne poteze..... i skoro cele rechenitze koje tje izgovoriti....

kuda plovi ovaj "brod duhova" poznat kao civilizacija? ka sopstvenoj asimilatziji ?

ka izumiranju usled monotonije..... sve mi lichi na Equlibrium.... ljudi bez osetjanja.... tachno znash shta je napad a shta odbrana.... nema ljubavi.... a kako ziviti u tom svetu... treba se boriti...

DayLight:
slazem se sa tobom.... ali meni malo smeta generalizacija.... ovde se sve generalizuje.... misilm u srbiji..... to ti je kao ona fora sa akvarijumom i mujom i hasom.... kad raspravljaju o logitzi.... tako je ovde i sa generalizacijom pojmova.... ako se neki mushkaratz opeche u vezi sa nekom devojkom onda su za njega sve zene fukse i obrnuto....to je ono sto mi smeta....

svako je individua.... ili sam pogresio....mozda mi imamo kolektivnu svest..... razmishljamo istim mozgom.... veliki brat razmishlja za nas.... ma dajte..... sto ljudi sto tjudi.... sto zena dvesta sisa.... oduvek bilo...
:)

Ima jedna "mudrolija" koja mi je definitivno omiljena; kaze lik koji je inace uspeo u poslovnom smislu u bukvalnom smislu te reci (zadovoljan poslom, sobom i mlati zesce pare) da ne voli da razgleda turisticke znamenitosti kada otputuje van Srbije (a putuje mnogo cesto).
Rekao mi je jednom "zgrada ko zgrada, kamen ko kamen! pa sta tu ima da gledam!" Dodala sam ironicno "samo sisa nije kao sisa" a njemu su okice dobile onaj deciji sjaj i pojavio se iskren osmeh na licu.
Jos tada sam shvatila srz muskog razmisljanja i evo potvrde jos jednom!!

@ vanja
:) dobra fora. :)
@dnevni shetach
moj dechko nema stav prema mojim sisama. chak mislim da kad bi vishe voleo da nisu ovako fine, jerbo bi ostali mushki manje gledali....
@tema
ja nisam primetila da se ishta loshe deshava sa mushkarcima.... stvarno. il sam se okruzzila dobrim primercima... chak su i ovi sa foruma, sasvim ok.

DayLight:
sisa zenska nasushna.... pa daj mi mushkartza koji mrzi zenske sise.... ako mi nadjesh javi mi gde je pa da poshaljem ekipu da ga pokupi i odvede kod doktora da ga lechi....:)

Nemam nista protiv sisa, niti protiv toga sto muskarci iste vole - to je sasvim ok; samo ne znam sta se sekiras oko toga sto nemas sa sisama, uf pardon, sa zenama, o cemu da pricas. :))

Back