NevenaBGD
Aktivan član
- Poruka
- 1.425
ha ha ha! Ovaj je neki lik!Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ha ha ha! Ovaj je neki lik!
Moje ime je Lorimer, a ne zovem se tako!bole81:ebo me, mene me svem zvoccal jasna /* a ne zvem se takov */.
v ssta sad patil izbrassnjavat?
sumadinac5:pomozite nama muskima da se opustimo,vlada bela kuga,sta ce biti za 20 god

...joj shto ja volim lozzu...chika_doktor:popij litar loze...opustitjete sigurno![]()

))...ovo gore mozze biti istinito....vanjusica:Tuzno, ali istinito - kao svaka objektivna zena, priznajem da je ovo gore navedeno, apsolutna istina!!!
8-) 8-) 8-)Maslachak:...ovo gore mozze biti istinito....
sve, sve ...al objektivna zzena ne postoji ni na goblemu.
Maslachak:...ovo gore mozze biti istinito....

Maslachak:...ovo gore mozze biti istinito....
)...jednom prilikom, u ko zna kojim okolnostima, ja sam rekla svom dechku da se ja sa svojim drugarima NE *****... a inache se samo sa mushkarcima druzzim, a i zziva je istina....vanjusica:Objektivno govoreci, ja sam samo izuzetak koji potvrdjuje pravilo)

Maslachak:...jednom prilikom, u ko zna kojim okolnostima, ja sam rekla svom dechku da se ja sa svojim drugarima NE *****... a inache se samo sa mushkarcima druzzim, a i zziva je istina....
...nakon nekog vremena, ko zna kojim spletom okolnosti, on ipak sazna da sam se ja sa jednim (inache, samo sa tim jednim...) jel... ono shto sam rekla da NE radim sa drugarima....
...tada sam mu ja rekla, gore citirano....
nije mi poverovao.
sad znam zashto.
vanjusica:Objektivno govoreci, ja sam samo izuzetak koji potvrdjuje pravilo)