livija
Veoma poznat
- Poruka
- 12.265
AcaBg82:Ne gresis silno ziveo sam na tom zapadu pa znam kako je.
Prvo cu ti reci da nema sanse da pridjes devojci a da te ona isponizava i povredi cak i ako te odbije pogotovu nema sanse da bude bezobrazna. Ovo je prvo sto me zateklo na tom zapadu. Udes u kafic, disko klub a oko tebe nema isfoliranih riba , sa oborenim usnama koje sa 17 18 19 20 godina izigravaju svetske dame ili namrgodjenih likova.
I tamo ima devojaka koje gledaju novac ali ne novac u smislu novca nego u smislu uspeha u zivotu. Ako je neko ucio godinama , zavrsio fakultet , specijalizaciju i sa svojih 26 27 28 29 30 godina je postenim radom zaradio za dobra kola i status koji ima on i treba da seta dobre ribe. Kod nas momci koji su zavrsili fakultete (mladi doktori recim) sa visokim prosekom jedva sastavljaju kraj sa krajem a lovu, kola i ostalo ima neradnicki sljam koji s vremena na vreme nesto ukrade.
aco ne loopaj... gde si ti to na zapadu zhiveo? u disneylandu?
doktor na zapadu (bar u ny) do vrlo dobre 40 godine ne oseti taj novac jer otplacjuje 1001 stvar... i pri tom mora da se specijalizira.... porez je ogroman.... ja sad ovde govorim o racionalnom rasporedjivanju para... ne o bahatom davanju godishnjeg prihoda na auto ili ne znam shta....

Nego to sa zver u meni. Ne znam koliko tripujes i koliko se mozda samo branis tim stvarima. Ekstremno je (da ne opsujem sad) tesko voleti. Nekima bar. Meni npr iako jaaako zelis nekad ti treba mnoogo petlje. To je ono sto sam s Livijom pre neki dan raspravljala! Kao sprecavas sebe spasavas se nekog bola a u stvari ne dobijas nista...ti hoces da te neko voli zbog onog sto jesi pa i ono najgore u tebi i vezano za tebe...ipak mislim da nas tako vole samo nasi roditelji i mi sami sebe!!