livija
Veoma poznat
- Poruka
- 12.265
AcaBg82:Ne gresis silno ziveo sam na tom zapadu pa znam kako je.
Prvo cu ti reci da nema sanse da pridjes devojci a da te ona isponizava i povredi cak i ako te odbije pogotovu nema sanse da bude bezobrazna. Ovo je prvo sto me zateklo na tom zapadu. Udes u kafic, disko klub a oko tebe nema isfoliranih riba , sa oborenim usnama koje sa 17 18 19 20 godina izigravaju svetske dame ili namrgodjenih likova.
I tamo ima devojaka koje gledaju novac ali ne novac u smislu novca nego u smislu uspeha u zivotu. Ako je neko ucio godinama , zavrsio fakultet , specijalizaciju i sa svojih 26 27 28 29 30 godina je postenim radom zaradio za dobra kola i status koji ima on i treba da seta dobre ribe. Kod nas momci koji su zavrsili fakultete (mladi doktori recim) sa visokim prosekom jedva sastavljaju kraj sa krajem a lovu, kola i ostalo ima neradnicki sljam koji s vremena na vreme nesto ukrade.
aco ne loopaj... gde si ti to na zapadu zhiveo? u disneylandu?
doktor na zapadu (bar u ny) do vrlo dobre 40 godine ne oseti taj novac jer otplacjuje 1001 stvar... i pri tom mora da se specijalizira.... porez je ogroman.... ja sad ovde govorim o racionalnom rasporedjivanju para... ne o bahatom davanju godishnjeg prihoda na auto ili ne znam shta....