Sta se desava sa MUSKARCIMA?

• Začetnik teme Začetnik teme kety
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
:( Pa znas sta ima dosta dobrih odgovora(u sustini).
Sa nama nije nista ali ste vi po meni prezahtevne i evoluirale ste -POSMATRAJUCI ZAPAD.Pa ste pocele da se palite ne znam na koga vec na Bred Pita i ostale derpose.Zaboravljate na to da je to o cemu mastate daleko od stvarnosti.A uvek se spominje kako su najbolji BALKANCI.U ostalom ja sam malo stidljiv nisam isprva mnogo izlazio ,a kasnije sam video da devojkama ne mogu prici bas tek tako(svidja mi se vise ona starija varijanta -setnja,cvece...-sve u svemu ROMANTIKA).Danas su devojke preciznije (ne znam pretpostavljam),odmah muvanje lova ako su hrabrije SEX..>MNOGO GLEDAMO ZAPAD p.s. PREPUNI SMO SPONZORUSA

sasha:
"...it's only one capoeira maestre in this neighbourhood,santo..."

Mislio da te pitam i pre ovoga, ali sam zaboravio... To mi OPASNO poznato zvuci (siguran sam da je is nekog filma), samo sto se ja te recenice secam kao:

'now we'll see... who's the real capoeira maestre in this neighbourhood...'

A sto se cigana tice, ne zive oni za fajt, nego danas za sutra, u kucicama skovanih od limenih buradi (a za ironiju, na njih zakacena satelitska antena) za sta je celo nase poremeceno drustvo odgovorno... no to je skroz druga tema...

Pozdrav...

kety:
Devojke ce se verovatno sloziti samnom da su se u zadnjih nekoliko godina dogodile velike promene sa nasim muskarcima, jednostavno, malo je onih koji su to zaista i ostali. Vecina je postala nekako pasivna, nezainteresovana, preplasena, pomalo iskompleksirana... Ne mogu da se setim kada mi je prisao neki descko poslednji put i to na neki spontan i neobavezujuci nacin? Momci sta se to desava? Jesu li devojke postale toliko zastrasujuce, samouverene, bezobrazne??? Evo vam prilike da kazete sve sto vas muci, sto vam smeta kod jedne (nad)prosecne Beogradjanke? Ali znate sta: kao prvo, ne zelim da slusam tuznu pricu o sponzorusama (nadjite drugi izgovor), a kao drugo, ipak mi je ovde potrebano misljenje malo iskusnijih i starijih, so...

Ovo je u isto vreme i topic koji sam postavio nedavno...

Ja nisam naleteo na normalnu zenu jako duuuugo...Ili je isfrustrirana i zivchana, ili napadna, ili se sve svodi na naklapanje o nekim beznachajnim stvarima...da ne kazem, glupih na tone...Mozda ce se ovo zadnje nekom svideti, ali meni se zaista ne svidja...
Svaka, ali svaka zenska persona koju sam upoznao u poslednje vreme umislila je da je centar sveta, sve su nekako stereotipne, nezanimljive u svakom pogledu, jedino im je bitno da budu vidjene, da se okite perjem koje im nikako ne stoji, da istaknu vrline koje se ne mogu nazvati vrlinama....
Da li su zadnjih kusur godina shpanske serije, kich, shund, seljachka muzika koju slushaju i vide na medijima toliko uhvatile maha da se ne mogu zaustaviti?
Znate li koliko nisam chuo "Ej mamlaze, morash da prochitash ovu knjigu..." , "....pogledash ovu predstavu...", nego chujem samo "Hocemo li da idemo...?" na neko bedno mesto, gde se pushta bedna muzika, okupljaju se bedne njushke...I SVI SU TIP TOP!!!
Josh posle vidim postove..."ne zeli da izlazimo, samo bi sedeo gajbi...".Pa NARAVNO da ce samo sedeti gajbi, kad se svaki izlazak svodi na shetkanje od jednog glupog mesta do drugog i voznju kolima...
STRASHNO!!!
U vezi....totalno nezainteresovane, beskrupulozne u svakom pogledu...Jel' ste toliko izgubile veru u svoje mushkarce?

:arrow: ...za ovu rechenicu znam da je deinitivno izgovara,na samom pocetku kad treba da bude fajta ispod mosta,tek kasnije izgovara i to,pre pocetak tuche...film je strava,malo falilo da pocnem da treniram kapoeru kad sam prvi put odgledao film... :lol: ...ljudi,prema devojkama se treba totalno opusteno ophoditi,prihvatati korpe,ponovo napadati,bez obzira na gardove i nafuranost,jer to je devojka danasnjice,doterana,lepo obucena,tamnog tena,pirsingovanog pupka i tetoviranih donjih ledja,smela i savremena,ambiciozna devojka koja za svoj trud i svoj izgled zeli najbolje...nasha spika je tu da ih malo zapita da li je sve tako i sa muske strane,da li je ferre momak sa spojenim obrvama i kromanjolskim crtama lica tip sa kojim ona mora da bude... :wink:

rastamann:
kety:
Devojke ce se verovatno sloziti samnom da su se u zadnjih nekoliko godina dogodile velike promene sa nasim muskarcima, jednostavno, malo je onih koji su to zaista i ostali. Vecina je postala nekako pasivna, nezainteresovana, preplasena, pomalo iskompleksirana... Ne mogu da se setim kada mi je prisao neki descko poslednji put i to na neki spontan i neobavezujuci nacin? Momci sta se to desava? Jesu li devojke postale toliko zastrasujuce, samouverene, bezobrazne??? Evo vam prilike da kazete sve sto vas muci, sto vam smeta kod jedne (nad)prosecne Beogradjanke? Ali znate sta: kao prvo, ne zelim da slusam tuznu pricu o sponzorusama (nadjite drugi izgovor), a kao drugo, ipak mi je ovde potrebano misljenje malo iskusnijih i starijih, so...

Ovo je u isto vreme i topic koji sam postavio nedavno...

Ja nisam naleteo na normalnu zenu jako duuuugo...Ili je isfrustrirana i zivchana, ili napadna, ili se sve svodi na naklapanje o nekim beznachajnim stvarima...da ne kazem, glupih na tone...Mozda ce se ovo zadnje nekom svideti, ali meni se zaista ne svidja...
Svaka, ali svaka zenska persona koju sam upoznao u poslednje vreme umislila je da je centar sveta, sve su nekako stereotipne, nezanimljive u svakom pogledu, jedino im je bitno da budu vidjene, da se okite perjem koje im nikako ne stoji, da istaknu vrline koje se ne mogu nazvati vrlinama....
Da li su zadnjih kusur godina shpanske serije, kich, shund, seljachka muzika koju slushaju i vide na medijima toliko uhvatile maha da se ne mogu zaustaviti?
Znate li koliko nisam chuo "Ej mamlaze, morash da prochitash ovu knjigu..." , "....pogledash ovu predstavu...", nego chujem samo "Hocemo li da idemo...?" na neko bedno mesto, gde se pushta bedna muzika, okupljaju se bedne njushke...I SVI SU TIP TOP!!!
Josh posle vidim postove..."ne zeli da izlazimo, samo bi sedeo gajbi...".Pa NARAVNO da ce samo sedeti gajbi, kad se svaki izlazak svodi na shetkanje od jednog glupog mesta do drugog i voznju kolima...
STRASHNO!!!
U vezi....totalno nezainteresovane, beskrupulozne u svakom pogledu...Jel' ste toliko izgubile veru u svoje mushkarce?
Ej,na pravim mestima mozes naleteti i na normalnu zenu!Uostalom, na prave zene ne mozes tek tako da naletis,jer one ne zuje okolo bez cilja i reda!Ponekad se treba i malo potruditi!A svaki trud se isplati...

sasha:
:...ljudi,prema devojkama se treba totalno opusteno ophoditi,prihvatati korpe,ponovo napadati,bez obzira na gardove i nafuranost,jer to je devojka danasnjice,doterana,lepo obucena,tamnog tena,pirsingovanog pupka i tetoviranih donjih ledja,smela i savremena,ambiciozna devojka koja za svoj trud i svoj izgled zeli najbolje...nasha spika je tu da ih malo zapita da li je sve tako i sa muske strane,da li je ferre momak sa spojenim obrvama i kromanjolskim crtama lica tip sa kojim ona mora da bude... :wink:
sasha svak ti cast, stvarno si 8)
pozdrav

Ih, gde iskopa ovu temu... Mada s' nostalgijom gledam na nju ;) ... Tu sam postovao moj prvi post (onaj kilometarski), i tacnije, zato sam se i registrovao (mislio da ne moze da se postuje kao gost)... Sve u svemu, ima ovde dosta toga pametnog da se procita...

Poz.

Gazdarica:
Kad sam ja isla u skolu, curice su se palile na momke (po mogucnosti dugokose) koji sviraju gitaru ili eventualno na one koji voze kakav motorcic...
Moze li mi iko reci, postoji li danas tako nesto...???

kako ne bi postojalo...pa pogledaj mi nick... :D

e sad da se bas pale....proslo je to vreme....ipak je sada bmw u modi... :?
(jest da sam malo zakasnio sa odgovorom ali sta da radim...odskora posecujem forum)

Što reče Incognito, gde iskopaste ovu temu ?
Jeste, ima dosta pametnog da se pročita ...
Otuđenje, otuđenje ... Momci misle da devojke nisu onakve kakve bi trebale da budu, devojke misle suprotno ...
A mi, malo stariji, rado se sećamo 80-tih, kada je vazduh bio čist, a sex bio prljav. Kad se znalo ko je i šta je muško, a šta žensko.
Hteo sam i još nešto drugo da napišem, ali da mi se Gazdarica, lepotica, ne bi od ranog jutra srdila, preskačem.

St®ato:
Gazdarica:
Kad sam ja isla u skolu, curice su se palile na momke (po mogucnosti dugokose) koji sviraju gitaru ili eventualno na one koji voze kakav motorcic...

(jest da sam malo zakasnio sa odgovorom ali sta da radim...odskora posecujem forum)
Ne kazem ja da nesto fali BMW-u, ali nekako mi sve izgleda kao da je izgubilo dusu... :?

:oops: ljudi su pomalo zaboravili sta je romantika, najveci problem je sto su ljudi toliko okorjeli i sto im smeta svaka dlaka...
pricam onako, volim jednu djevojku....
prisao sam joj onako bez razmisljanja, jednostavno sam ustao sa stolice i poljubio je u obraz....
hocu da kazem da smo se toliko zatvorili u sebe i da ne dozvoljavamo da potece ono nesto....problem je sto sam ja ozenjen , a ona je djevojka.... i sto ja po prvi put osjecam kako je biti iskreno voljen i kako je to voljeti bez granica, ali drustvo, okolina samo cekaju znak da uniste dvoje koji se vole da se slucajno nebi izdvajali od drugih....
strah je promjenio muskarce, htjele vi to ili ne , mi smo ipak daleko emotivnija bica.... priznajte to sebi i vjerovatno ce se stvari poceti mjenjati, u suprotnom ostacete same.....

Gazdarica:
St®ato:
Gazdarica:

Ne kazem ja da nesto fali BMW-u, ali nekako mi sve izgleda kao da je izgubilo dusu... :?

tehnoloski napredak....sta da se radi....posle III svetskog rata ce sve biti po starom....nista se ne brini.... :D

Kety,osnovni problem je idealizam.Svaki muškarac bi da bude sa prelepom devojkom,a kad je smuva posle toga ne zna šta da radi sa njom.Jednostavno nezna kako da se ponaša jer se plaši da ona očekuje boljeg od njega,dok on smatra da je ona savršena.Malo više samopouzdanja s njegove,ali i ohrabrivanja sa tvoje strane bi možda rešilo problem.

Gazdarica:
St®ato:
Gazdarica:

jel ja ovde osecam miris depresije...
valjda si sad bolje... :roll:

Back