Ljudi moji, upoznajete li vi ikog suprotnog pola, preko prijatelja ili poznanika...???
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
SLazem se... Ja mislim da je super izaci na primer cetvrtkom, otici na splav, prosetati se, pricati do besvesti o svakojakim glupostima, gledati Beograd sa terase na 18 spratu i setiti se koliko ti u stvari malo treba da budes opusten i srecan. To je osecanje koje ispunjava smirenoscu. Bez maski i bez uvijanja.sasha:kako se mi svi napucamo za vikend izlaske,nabacimo maske i bacimo se u promet,kao to bi trebalo da bude promet,ali pomenute maske su tu,tako da smo svi u nekoj fazi emocionalnog i fizickog pozeraja,gledaj,ali ne diraj,pitaj,ali ne zapitkuj,pozovi,ali ne budu ozbiljan u tome...velika istina,ja sam tek skoto provalio koliko je gotivnije izaci recimo utorkom,hocu reci,radnim danima,koliko je manje tenzije,mase,frke,koliko su stvari normalnije i stalozenije,za razliku od vikend ludnice,kada su svi kao muva bez glave,smusheni za medalju...slazem se da je veca verovatnoca da cemo nekog zanimljivog upoznati kada to ne planiramo i kada sa tom namerom ne izlazimo iz kuce,jer smo i mi i ta osoba na koju naletimo bez vikend-garda i jednostavno mozes da ocekujes mnogo jednostavniju i opusteniju spiku
gmexy:Draga moja vilo, nemoj da se praviš naivna - rat uveliko traje! A s obzirom na to sa kakvim skotovima imamo posla, generalizacije su na mestu, jer jedino tako izuzeci imaju smisla. Takođe mi je žao što muškarci ne priznaju ugroženost od takozvanih emancipovanih devojaka koje zloupotrebljavaju svoju sloboduА еvo i jedna princeza pokušava da nam zamaže oči pričom o navali devojčica. Tačno je da nas razočaraju, ali to nije razlog zbog kojeg "vi" ostale prođete loše. Ako uopšte i prođete loše to se zbiva vašom krivicom.
Sve u svemu, nema potrebe za hajkom na "lepotice" i "klinke", jer veće zlo dolazi od intelektualki koje imaju mišljenje o svemu. Ipak, sve je to jedna neprincipijelna koalicija, blok koji nam radi o glavi. Iako treba biti oprezan, što je teško pored našeg očaja, Pogledajte samo ovo navlačenje: "Momci, prilazite nam, nije to strasno. Taj gard koji smo digle... Samo pravi muskarac moze da ga srusi, a na vama je da nas ubedite da ste to vi." Kakva arogancija(samo pravi muškarac) i umišljenost(na vama je da nas ubedite)! Ima i onih koji misle da se sa ženama može razumno razgovarati. Ali, stvar je u tome da one ne podnose kada si razuman, i takav pristup će ih samo privremeno razoružati i staviti u defanzivu, a potom razgoropaditi. ZAJ*** ženu kojoj moraš da udaraš šakom o sto da bi joj pokazao svoju naklonost! Cilj je da budemo bliski sa nekim sa kim ne moramo uvek, a možemo, da razgovaramo da bismo se razumeli. Znate ono: razumevanje bez brbljanja, stalnog pravdanja i tupljenja, ćutanje bez nelagodnosti?!
Slabo gazdarice, bar ja, jer to su ljudi koje mi uglavnom vec poznajemo eventualno neko nov uskoci sa vremena na vreme. Oni koji su na faksu ili u skoli imaju veci repertoar ako bih mogla tako da kazem. Kad si u firmi onda ti je krug zatvoren. A pogotovo u mojoj gde su 70% zene, a prosek godina firme je 48. Nas je samo oko 20 ispod 40. Kakve li su drugi srece?Gazdarica:Ljudi moji, upoznajete li vi ikog suprotnog pola, preko prijatelja ili poznanika...???
ista prica je i sa mnom , jednostavno sam vec upoznala sve prijatelje prijatelja i poznanika i nisam pronasla ono sto mi odgovara. mozda kad pocnem da radim, ko zna?Princeza na poslu:Slabo gazdarice, bar ja, jer to su ljudi koje mi uglavnom vec poznajemo eventualno neko nov uskoci sa vremena na vreme. Oni koji su na faksu ili u skoli imaju veci repertoar ako bih mogla tako da kazem.Gazdarica:Ljudi moji, upoznajete li vi ikog suprotnog pola, preko prijatelja ili poznanika...???
Gazdarica:Posljednji put sam bila zaljubljena (uh, ima tome godina) u momka s kojim me je upoznao zajednicki prijatelj... Mislio je covjek da bismo bili jedno za drugo, spojio nas i pogodio...
![]()
Pcelice pristajem. Obavezno se cujemo i vidimo pre no sto ja otputujem! Gazdarice oces i ti?pcelica:ista prica je i sa mnom , jednostavno sam vec upoznala sve prijatelje prijatelja i poznanika i nisam pronasla ono sto mi odgovara. mozda kad pocnem da radim, ko zna?Princeza na poslu:Slabo gazdarice, bar ja, jer to su ljudi koje mi uglavnom vec poznajemo eventualno neko nov uskoci sa vremena na vreme. Oni koji su na faksu ili u skoli imaju veci repertoar ako bih mogla tako da kazem.Gazdarica:Ljudi moji, upoznajete li vi ikog suprotnog pola, preko prijatelja ili poznanika...???
princezo obavezno da se cujemo kad se vratim sa odmora :wink:
Zenska zurka. Pidzama party! Sorry drugi put!kosmopolit:mogu li i ja , mogu li i ja ???![]()
Jel...kosmopolit:nemojte tako ko boga vas molim
mogu forumasi svasta da pomisle :?
I nas se zajednicki prijatelj, nakon sto smo se posvadjali, osjecao isto tako... Kao sto je rekao:"Hebao ja mater svoju, sto mi je sve to trebalo"... Sorry na izrazu...Princeza na poslu:Gazdarica:Posljednji put sam bila zaljubljena (uh, ima tome godina) u momka s kojim me je upoznao zajednicki prijatelj... Mislio je covjek da bismo bili jedno za drugo, spojio nas i pogodio...
![]()
Moja najbolja drugarica me je upoznala davne *98 sa tipom koji je bio na folkloru sa njom. I smuvali smo se. Veza je trajala 4 godine, do proslog maja. Tada sam joj rekla, nemoj vise molim te, i zbog mene, a pogotovu zbog nje, jer je zeznuto biti u sredini. Evo na primer, moj sadasnji ima problem. Njegova najbolja drugarica i najbolji drug su raskinuli jedno sa drugim pole 5 godina. On slusa obe price, ne sm da staje ni na jednu stranu, oboje ocekuju nesto da cuju o onom drugom... Zeznuto.
Eh princezo, daleko sam ja...Princeza na poslu:Pcelice pristajem. Obavezno se cujemo i vidimo pre no sto ja otputujem! Gazdarice oces i ti?pcelica:ista prica je i sa mnom , jednostavno sam vec upoznala sve prijatelje prijatelja i poznanika i nisam pronasla ono sto mi odgovara. mozda kad pocnem da radim, ko zna?Princeza na poslu:Slabo gazdarice, bar ja, jer to su ljudi koje mi uglavnom vec poznajemo eventualno neko nov uskoci sa vremena na vreme. Oni koji su na faksu ili u skoli imaju veci repertoar ako bih mogla tako da kazem.Gazdarica:Ljudi moji, upoznajete li vi ikog suprotnog pola, preko prijatelja ili poznanika...???
princezo obavezno da se cujemo kad se vratim sa odmora :wink:
Nema veze! Jednom ti kod nas jednom mi kod tebe. :wink: Ako si tamo gde su mi rekli da misle da jesi... Pozdravi svoj kraj puno. Imam ljubav, veliku, onu koja ce umreti samnom, a nece biti ovencana cak ni poljupcem, tu u tvom komsiluku!Gazdarica:Eh princezo, daleko sam ja...Princeza na poslu:Pcelice pristajem. Obavezno se cujemo i vidimo pre no sto ja otputujem! Gazdarice oces i ti?pcelica:ista prica je i sa mnom , jednostavno sam vec upoznala sve prijatelje prijatelja i poznanika i nisam pronasla ono sto mi odgovara. mozda kad pocnem da radim, ko zna?Princeza na poslu:Slabo gazdarice, bar ja, jer to su ljudi koje mi uglavnom vec poznajemo eventualno neko nov uskoci sa vremena na vreme. Oni koji su na faksu ili u skoli imaju veci repertoar ako bih mogla tako da kazem.Gazdarica:Ljudi moji, upoznajete li vi ikog suprotnog pola, preko prijatelja ili poznanika...???
princezo obavezno da se cujemo kad se vratim sa odmora :wink:![]()
![]()
![]()