Sta se desava sa MUSKARCIMA?

• Začetnik teme Začetnik teme kety
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
NatasaNatasa:
dzordzV76:
NatasaNatasa:
Malo pre je bio jedan post ... da kad je devojka normalna i prosecna onda je sigurno rugoba i zato nemaju nameru da joj prilaze ... to je jedan od forumasa rekao ... u sto vam je logikaaaaaa
Pa to je potpuna glupost, ako je neko ružan ili sl. nevredi joj da li je normalana ili atraktivana.

Pa ja sam samo prenela sta je neko od vas muskih rekao ....
Izvini što upadam,da li jedna lasta čini proleće :?: U ostalom i on je zaboravio šta je normalno, pojeo ga uticaj. :wink:

kety:
Devojke ce se verovatno sloziti samnom da su se u zadnjih nekoliko godina dogodile velike promene sa nasim muskarcima, jednostavno, malo je onih koji su to zaista i ostali. Vecina je postala nekako pasivna, nezainteresovana, preplasena, pomalo iskompleksirana... Ne mogu da se setim kada mi je prisao neki descko poslednji put i to na neki spontan i neobavezujuci nacin? Momci sta se to desava? Jesu li devojke postale toliko zastrasujuce, samouverene, bezobrazne??? Evo vam prilike da kazete sve sto vas muci, sto vam smeta kod jedne (nad)prosecne Beogradjanke? Ali znate sta: kao prvo, ne zelim da slusam tuznu pricu o sponzorusama (nadjite drugi izgovor), a kao drugo, ipak mi je ovde potrebano misljenje malo iskusnijih i starijih, so...

Pa keti kad te neko izvredja pa opet al druga devojka i tako bez razloga onda pocnes da vodis racuna kom prilazis a sada ste sve pod kalup ranije je bilo vise tipova devojaka a danas sve ste mesavina barbike i lare kroft... mada je u stvari problem sto su ljudi opste uzevsi nekulturni i ne kultivisani tj kulova i kulovki kolko oces , a ko sto rekoh sve ste ko jaje jajetu .... i onda mora covek da vidi sa kim ima posla

kety:
Devojke ce se verovatno sloziti samnom da su se u zadnjih nekoliko godina dogodile velike promene sa nasim muskarcima, jednostavno, malo je onih koji su to zaista i ostali. Vecina je postala nekako pasivna, nezainteresovana, preplasena, pomalo iskompleksirana... Ne mogu da se setim kada mi je prisao neki descko poslednji put i to na neki spontan i neobavezujuci nacin? Momci sta se to desava? Jesu li devojke postale toliko zastrasujuce, samouverene, bezobrazne??? Evo vam prilike da kazete sve sto vas muci, sto vam smeta kod jedne (nad)prosecne Beogradjanke? Ali znate sta: kao prvo, ne zelim da slusam tuznu pricu o sponzorusama (nadjite drugi izgovor), a kao drugo, ipak mi je ovde potrebano misljenje malo iskusnijih i starijih, so...
NA SVE OVO I NA DRUGE NEGATIVNE STVARI KOJE SU DEVOJKE NAPISALE O MUSKARCIMA I OBRATNO IMAM DA KAZEM SAMO JEDNO.A TO JE: ONI KOJI VIDE TUDJE ZLOCINE NE VIDE SVOJE :!: I MISLIM DA SU MALCICE VISE DEVOJKE(TU NE MISLIM NA SVE DEVOJKE,JER VIDIM DA IH IMA JOS VREDNIH POSTOVANJA)KRIVE ZA DANASNJE PONASANJE MUSKARACA :!: :idea:

dzordzV76:
Žene, zamislite sledeće muškarce bez razlike na njihovu spoljašnost. Idete gradom a ON; Nosi tesnu majcu hOće sve da popuca, iskočile mu grudi,stomak itd. Onda majca je otvorena na ramenima da bi mu videli kolko su mu krupne koske ili salce. Majca je usput i kratka pa mu viri pupak, a nekima i ujedno i salce,pločice i malje. Pantalone, tako da mu jedva stoje na kukovima, vire mu tange a i malje. Šlic ima V izrez tako da možete da mu vidite koren penisa i obim. može se dodati da mu je sa jedne unutrašnje strane otvorena nogavica (ala vaš šlic)tako da mu se mogu videti testisi. Normalno pantalone su tesne da bi vi imale što bolji uvid u građu nogu, dupeta i sl. Noramlno, pisrsing gde vam duša poželi. Sve ovo u službi da bi vas privukao. Sada fali samo TV marketing i drugi mediji koji govore da je to pravi stajling za muškarce. Usput takav od vas očekuje da ste domaćica, da imate odličan miraz, da znate da vezete, kukičate, šijete, pletete, odlično zarađujete i da ste skromne (sva ova očekivanja su nastala iz nove produkcije hollywooda), normalno uredne i da vam više prija na poklon nova garnitura Boshove kolekcije nego buket cveća. Ako ste uspele da zamisliti da ovako izgleda svaki treći muškarac, Koliko vas bi takvog mužijaka videla kao podobnog za vezu, brak i podizanje porodice, a na ovom ste nivou očekivanja. Priznaj te da bi vas više asocirali na sex i samo sex, i to samo oni koji pored cele vulgarnosti u oblačenju izgledaju poželjno, nekih bi se gadili jer nije za svakog ovakav stajling, ali kako je izbor smanjen morali bi da prihvatate i takve. Šta bi vam bilo interesantno, kada po ceo dan gledate muške guze,noge,penis,pločice,stomak,ramena,njegove grudi,ramena a još usput niste uspele da obezbedite miraz jer je teška situacija, vez na pola nema se para a i nestašica konca. Plata osrednja a treba da ga izvedete u restoran na neko romantično mesto, ni auto vam nije neki........, a vi sa svim tim poteškoćama treba da mu priđete da ga barite! Zađite malo u Srbiju, dobar deo grčke i ............, pa vidite ko je muškarac i šta mu treba, kada to shvatite, lako će te ih naći uveliko. Ako vas nisam ubedio, onda samo razmislite zašto u siromašnijim zemljama se zna ko vodu nosi, nema toliko razvoda, pobediće natalitetomi dr. Tamo osnovni postulati nisu mnogo poremećeni. Nisam šovinista, naprotiv, ALI SE STVARNO ZAPITAJTE, NEMOJ TE SAMO DAVATI OLAKE KOMENTARE ZATO ŠTO VAS JE NEŠTO ISPROVOCIRALO, ILI NASMEJALO. POSTAVILI STE OZBILJNO PITANJE PA TAKO I RAZMIŠLJAJTE.

ovaj post sam procitala vise puta, zaista je za ozbiljno razmisljanje, daje odgovore na mnoga nasa pitanja.

Anonymous:
:( Pa znas sta ima dosta dobrih odgovora(u sustini).
Sa nama nije nista ali ste vi po meni prezahtevne i evoluirale ste -POSMATRAJUCI ZAPAD.Pa ste pocele da se palite ne znam na koga vec na Bred Pita i ostale derpose.Zaboravljate na to da je to o cemu mastate daleko od stvarnosti.A uvek se spominje kako su najbolji BALKANCI.U ostalom ja sam malo stidljiv nisam isprva mnogo izlazio ,a kasnije sam video da devojkama ne mogu prici bas tek tako(svidja mi se vise ona starija varijanta -setnja,cvece...-sve u svemu ROMANTIKA).Danas su devojke preciznije (ne znam pretpostavljam),odmah muvanje lova ako su hrabrije SEX..>MNOGO GLEDAMO ZAPAD p.s. PREPUNI SMO SPONZORUSA

Ne gresis silno ziveo sam na tom zapadu pa znam kako je.

Prvo cu ti reci da nema sanse da pridjes devojci a da te ona isponizava i povredi cak i ako te odbije pogotovu nema sanse da bude bezobrazna. Ovo je prvo sto me zateklo na tom zapadu. Udes u kafic, disko klub a oko tebe nema isfoliranih riba , sa oborenim usnama koje sa 17 18 19 20 godina izigravaju svetske dame ili namrgodjenih likova.

I tamo ima devojaka koje gledaju novac ali ne novac u smislu novca nego u smislu uspeha u zivotu. Ako je neko ucio godinama , zavrsio fakultet , specijalizaciju i sa svojih 26 27 28 29 30 godina je postenim radom zaradio za dobra kola i status koji ima on i treba da seta dobre ribe. Kod nas momci koji su zavrsili fakultete (mladi doktori recim) sa visokim prosekom jedva sastavljaju kraj sa krajem a lovu, kola i ostalo ima neradnicki sljam koji s vremena na vreme nesto ukrade.

Back