Sta se desava sa MUSKARCIMA?

• Začetnik teme Začetnik teme kety
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
blondi:
Incognito:
.... Briga mene za 'zanosnu plavusu sa nogama do vrata', ........... Ma takvog monstruma ne bih uzeo pa da izgleda kao andjeo...

Pozdrav, i nadam se da vas nisam smorio :)
... at this point... ja bi se dobro zapitala ;)

(da, da izvukla sam sve iz konteksta ali namerno :mrgreen: )

PS... ma samo me smaraj :lol:

he he... djavolku moj maleni... pa znas sta, ne bih se zapitao... ti ne odgovaras celom opisu (a ne ovom skracenom)... i zato Znash?!

P.S. Da znas da hocu! Ovo je pretnja! :mrgreen:

:arrow: pozdrav ljudi,long time no see...ne mogu da verujem da se jos uvek diskutuje o ovoj temi,sta se desava sa tipovima,mislio sam da ste to davno apsolvirali...nadam se da me niste zaboravili,opravdano sam bio odsutan...pozdrav za 2 sestre,znaju one koje su :wink: :lol:

kad prodjem kroz Beograd mozda vidim 2 3 devojke ako i toliko koje nisu arogantne.

Sto je najgore postale su i bezobrazne, sta znaci obican momak pridje grupi devojaka lepo u kaficu i one ga spuste na zemlju , nije nista uradio sem sto se predstavio. Onako ga ismeju da sve to vide i on one ko pokisu. A gomila ih se tako ponasa.
Glumataju kucke kasnije kad ih tako tretiras kukaju.

Vezano za gore pomenutu situaciju. Klin se klinom izbija, a grupa grupom :lol:
U protivnom, proci ces kao u partizanskim filmovima, kao neki nas heroj sto jurisa na nemacku oklopno mehanizovanu, dobro utvrdjenu i nicim zaplasenu diviziju, sa dedinom lovackom puskom :lol: :lol:

AcaBg82:
kad prodjem kroz Beograd mozda vidim 2 3 devojke ako i toliko koje nisu arogantne.

Sto je najgore postale su i bezobrazne, sta znaci obican momak pridje grupi devojaka lepo u kaficu i one ga spuste na zemlju , nije nista uradio sem sto se predstavio. Onako ga ismeju da sve to vide i on one ko pokisu. A gomila ih se tako ponasa.
Glumataju kucke kasnije kad ih tako tretiras kukaju.
Prešlo i u BG, do sada se tako pričalo samo o Novosađankama :lol:
Samo ne znam da li su se proširili muški kompleksi, ili devojački 'bezobrazluk' :roll:

Ma kapiram sta oces da kazes al ni devojke nisu bas ok sto se stavljanja u isto kos tice ..znas onu klasicnu zensku provalu MUSKI STVORE ..to samo znaci da i zene vole da globalizuju stvari a ne samo oni ...ali svemu dodaj malo smeha i bice bolje hihihihi :P

kety:
Devojke ce se verovatno sloziti samnom da su se u zadnjih nekoliko godina dogodile velike promene sa nasim muskarcima, jednostavno, malo je onih koji su to zaista i ostali. Vecina je postala nekako pasivna, nezainteresovana, preplasena, pomalo iskompleksirana... Ne mogu da se setim kada mi je prisao neki descko poslednji put i to na neki spontan i neobavezujuci nacin? Momci sta se to desava? Jesu li devojke postale toliko zastrasujuce, samouverene, bezobrazne??? Evo vam prilike da kazete sve sto vas muci, sto vam smeta kod jedne (nad)prosecne Beogradjanke? Ali znate sta: kao prvo, ne zelim da slusam tuznu pricu o sponzorusama (nadjite drugi izgovor), a kao drugo, ipak mi je ovde potrebano misljenje malo iskusnijih i starijih, so...

pa zene su se promenile ... i kada pridjes jednoj a ona te lepo pita sta bre oces ... jel imas ti bre pare da me izdrzavas ... pa tako , druga pa treca , pa sve redom ... pa bezobrazno uz to sto oce pare jbg juris matore koke koje nisu takve ... mada sve je vise i koka koje prvo oce shlajpik na uvid :roll:
Zato evo i vama prilike pa kazite ko je ovde spreman samo za kintu a ko je zdrave pameti

Evo da se i ja ukljucim. Znaci, nemam problem da pridjem devojci cak iskljucivo prilazim onima koje mi se dopadaju i NADAM SE da necu primetiti neke od njenih nedostataka previse brzo. toliko brzo da "zapakujem" pricu isto onako vesto kako je i zapocnem. mislim, da je bitno da se jednostavno vrsi selekcija gde se upoznaju devojke. stoga, curice - kada se doterate maksimalno, ne ocekujte da cu vas isto vece startovati ako vas vidim u nekom klubu ili tako nesto....

007:
SMATRAM DA SU MUSKKARCI OSTALI ISTI,A DA SU SE DEVOJKE PROMENILE.POSTALE SU JAAAKOOO ZAHTEVNE I AROGANTNE.UZMIMO U OBZIR I PROTEKLE GODINE PREZIVLJAVANJA I CEMERA.DEVOJKE,BUDITE SKROMNIJE,SUPTILNIJE,ZENSTVENIJE,A MI CEMO SE VEC NEKAKO SNACI.
Čovek je vrlo jasno rekao istinu, svidela se ona curama ili ne. Na zapadu se i rasturaju uveliko porodice zahvaljujući pogrešnom marketingu o emancipaciji. Kada marketing pokuša da promeni genetski kod, onda dobijete pitanje spočetka. Kome će odgovarati nestabilno jezgro svakog društva, pokazaće vreme još drastičnije pojave. :roll: :?: :!: :?

kety:
Verovatno je Njuskalo najvise u pravu ovde, mada mi je krivo da to priznam. Nadala sam se da nece za sve nase probleme biti odgovor finansijske ili politicke prirode, ali izgled da je tako. Istina je da postoji velika razlika izmedju muskaraca koji su odrasli u nekom "boljem" vremenu,pre svega zato sto znaju da se ponasaju prema zeni da se ona bas tako i oseca, i danasnjih momaka, bez ikakvih manira i paznje (mada smo same trazile ravnopravnost :)). Sigurna sam da ima devojaka koje jos uvek padaju na sarm, humor, pricu, samo sve manje muskaraca to koristi,javlja se kompleks,ne zeli da se trudi vec razmislja po principu, ako ona nece, ima druga koja hoce!
U ovom gradu, dovoljno je samo da drzis do sebe pa da budes iznad proseka, dragi moj SRX. Nemoguce ne postoji, samo ga sve manje ima!!!!
Dobro jutro svima!

E pa ne slazem se bas sa time. Verovetno nisi upoznala pravog. Postoje jos uvek momci koji se prema svojim devojkama ponasaju dzentlmenski, iskazuju osecanja, obasipaju ih bolje receno osecanjima, glupiraju se zbog njih na ulici tj. zasmejavaju ih, zasmejavaju ih pricajuci itd....
Samo je pitanje sta devojke od muskarca žele? Pri tom ne mislim samo na sex, vec na siroko gledanje stvarnosti.

Žene, zamislite sledeće muškarce bez razlike na njihovu spoljašnost. Idete gradom a ON; Nosi tesnu majcu hOće sve da popuca, iskočile mu grudi,stomak itd. Onda majca je otvorena na ramenima da bi mu videli kolko su mu krupne koske ili salce. Majca je usput i kratka pa mu viri pupak, a nekima i ujedno i salce,pločice i malje. Pantalone, tako da mu jedva stoje na kukovima, vire mu tange a i malje. Šlic ima V izrez tako da možete da mu vidite koren penisa i obim. može se dodati da mu je sa jedne unutrašnje strane otvorena nogavica (ala vaš šlic)tako da mu se mogu videti testisi. Normalno pantalone su tesne da bi vi imale što bolji uvid u građu nogu, dupeta i sl. Noramlno, pisrsing gde vam duša poželi. Sve ovo u službi da bi vas privukao. Sada fali samo TV marketing i drugi mediji koji govore da je to pravi stajling za muškarce. Usput takav od vas očekuje da ste domaćica, da imate odličan miraz, da znate da vezete, kukičate, šijete, pletete, odlično zarađujete i da ste skromne (sva ova očekivanja su nastala iz nove produkcije hollywooda), normalno uredne i da vam više prija na poklon nova garnitura Boshove kolekcije nego buket cveća. Ako ste uspele da zamisliti da ovako izgleda svaki treći muškarac, Koliko vas bi takvog mužijaka videla kao podobnog za vezu, brak i podizanje porodice, a na ovom ste nivou očekivanja. Priznaj te da bi vas više asocirali na sex i samo sex, i to samo oni koji pored cele vulgarnosti u oblačenju izgledaju poželjno, nekih bi se gadili jer nije za svakog ovakav stajling, ali kako je izbor smanjen morali bi da prihvatate i takve. Šta bi vam bilo interesantno, kada po ceo dan gledate muške guze,noge,penis,pločice,stomak,ramena,njegove grudi,ramena a još usput niste uspele da obezbedite miraz jer je teška situacija, vez na pola nema se para a i nestašica konca. Plata osrednja a treba da ga izvedete u restoran na neko romantično mesto, ni auto vam nije neki........, a vi sa svim tim poteškoćama treba da mu priđete da ga barite! Zađite malo u Srbiju, dobar deo grčke i ............, pa vidite ko je muškarac i šta mu treba, kada to shvatite, lako će te ih naći uveliko. Ako vas nisam ubedio, onda samo razmislite zašto u siromašnijim zemljama se zna ko vodu nosi, nema toliko razvoda, pobediće natalitetomi dr. Tamo osnovni postulati nisu mnogo poremećeni. Nisam šovinista, naprotiv, ALI SE STVARNO ZAPITAJTE, NEMOJ TE SAMO DAVATI OLAKE KOMENTARE ZATO ŠTO VAS JE NEŠTO ISPROVOCIRALO, ILI NASMEJALO. POSTAVILI STE OZBILJNO PITANJE PA TAKO I RAZMIŠLJAJTE.

klara_m:
Poslala bih u krstaške ratove tako obučene, pa neka se tad prave i cice isto, da vidiš kako bi se obukli :lol:

Servira nam se sve nešto fancy, pa odlepili svi
Upravu si, ali Dz. je lucidan, ovakav scenario nas stvarno može zadesiti. Ovde se može dodati kako takav muškarac usput još igra one zakulisne radnje, sređuje se dva sata pred ogledalom itd. Voleo bih da se cure stvarno zapitaju gde je kome mesto u stvari, i gde greše u odnosu na ono istinski svoje :?:

Back