- Poruka
- 49.210
U bilo kojoj varijanti, energetska pica su smrt za srce...Pa ja tako moram...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U bilo kojoj varijanti, energetska pica su smrt za srce...Pa ja tako moram...
Ne znam šta da ti kažem a da ne ispadnem...kreten.U bilo kojoj varijanti, energetska pica su smrt za srce...
Veruj mi....nistaNe znam šta da ti kažem a da ne ispadnem...kreten.![]()
Ja nisam bila vredna..Pica iz pekare!
Sutra ću zato da pečem jagnjetinu i krompirgde čovek da smišlja šta svaki dan da sprema![]()

Ne.To sam preksinoć jeo.Sutra ću zato da pečem jagnjetinu i krompir![]()
Ohhh,dobra gospo,da li ste Vi srčani bolesnik?U bilo kojoj varijanti, energetska pica su smrt za srce...
Oooo, "mladi" gospodine to je bilo receno zbog Vaseg zdravlja, jer u Vasim godinama cesti su infarkti...Ohhh,dobra gospo,da li ste Vi srčani bolesnik?
Ovo jeeee bilo u stilu Žabe te će uslediti i takav odgovor.Dakleeee...Oooo, "mladi" gospodine to je bilo receno zbog Vaseg zdravlja, jer u Vasim godinama cesti su infarkti...
Kao prvo "dragi" gospodine manekenu to je bio dobronamerni komentarOvo jeeee bilo u stilu Žabe te će uslediti i takav odgovor.Dakleeee...
-------------
Hoćeš da ti opalim jedan šamar?

Okeeeeeeeej.Kao prvo "dragi" gospodine manekenu to je bio dobronamerni komentar
Kao drugo, ja da se vrabaca plasim nosila bih pracku![]()

U bilo kojoj varijanti, energetska pica su smrt za srce...
Uhhhhh..sad sam došao..Kao prvo "dragi" gospodine manekenu to je bio dobronamerni komentar
Kao drugo, ja da se vrabaca plasim nosila bih pracku![]()
Ne znam kako ti to zamisljas i koji su ti kriteriji. Meni su niski kriteriji za spavanje, a i volim klosarit, a neko voli hotel all inclusive, treci nemam pojma. Na kraju krajeva zadovoljan sam s malo hrane i vode na Vrhu Učke.Pa brate nemam ja te pare da bi doživeo neko mesto onako kako ja to zamišljam i ... i imam potrebu..to mnogo onda košta a i šta ću kad se to onda završi?
Jer normalno.Mora da se završi.I kad se završi onda je to pad u blato svakodnevnice.To je tek onda totalna praznina.
Hrvati mnogo vole da putuju.
Evo ovaj jedan mali(28g.) je zimus bio 10 dana u Parizu.Pukao je neke pare,nisam ga pitao koliko nije mi ni važno jer znam da bi meni trebalo tri puta više jer ...
Ne.Jesdostavno ne mogu toliko da odvojim za to.
A i da mogu.Šta posle?
Putovanja su samo trenutni ventil za nezadovoljstvo životom.
A i ne privlače me toliko.
Time samo ustvari dižeš cenu rešavanja suštinskog problema.I odlažeš ga.
Ne ti.
Ja.
Bilo ko.
Ma u suštini.Kvar je u glavi.Eno ti pokojna Jaguarka.I pare i nov Mercedes i da li da kupi još jedan neku sportsku verziju i umre od srčanog udara.I kraaaaj.
Ljudi umiru relativno mladi.
Ali to nije tema.
Tema je..lična praznina.
Mmm..daa..
To je nerešiv problem čim se čovek makne iz formule samodovoljnosti.
Ne valja previše razmišljati.Tooo nije zdravo.

Kamo kasnis? Imas li kamo zakazanoUhhh..Kasnim
Dobro jutro![]()

Na sastanak sa rernomKamo kasnis? Imas li kamo zakazano![]()

Danas rerna izlazi i imam slobodan dan. Nemam pojma sta cu jesti danas.Na sastanak sa rernom![]()
Kod mene je jelovnik juče određen..dakle..jagnjetinu u rernu Poli!!!!Danas rerna izlazi i imam slobodan dan. Nemam pojma sta cu jesti danas.
Sa krumpirom. Pratim forumska desavanjaKod mene je jelovnik juče određen..dakle..jagnjetinu u rernu Poli!!!!
Ti si spreman za svaku eventualnost..nema problema ni iznenađenja..Sa krumpirom. Pratim forumska desavanja
Mislim da cu morati odspavati malo. Ubilo me spavanje u autu. Pozitivno je da imam svega u autu pa cak i lagani poplun i vrecu za spavanje. Nadodao bi da imam i jednu deku i mali kusin citaj jastuk.