Šta sam danas shvatio ?

Ti mene vrijedjas, tracas, imas neka ocekivanja ... ne znam kakve sve negativnosti odasiljes ... Meni ne ide nesto u zivotu, nece me posao,razbolio sam se ... Sve za to nisi kriva ni ti ni Bog ako se ja mucim zbog toga, vec ja san sto dopustam da se osjecam tako, Ja imam izbor gdje cu i sta cu sa tom losom eregijom oko sebe, hocu li je ignorisati i fokusirati se na pozitvne stvari ili cu im dozvoliti da me preplave i da ocajavam.

Niko osim same tebe ti ne moze zabraniti taj prvi izbor, jer za svoje emocije ti si sama odgovorna

Ti mene vrijedjas, tracas, imas neka ocekivanja ... ne znam kakve sve negativnosti odasiljes ... Meni ne ide nesto u zivotu, nece me posao,razbolio sam se ... Sve za to nisi kriva ni ti ni Bog ako se ja mucim zbog toga, vec ja san sto dopustam da se osjecam tako, Ja imam izbor gdje cu i sta cu sa tom losom eregijom oko sebe, hocu li je ignorisati i fokusirati se na pozitvne stvari ili cu im dozvoliti da me preplave i da ocajavam.

Niko osim same tebe ti ne moze zabraniti taj prvi izbor, jer za svoje emocije ti si sama odgovorna

gdje sam rekla da me neko traca i vrijedja :confused:

izvini sad te nista ne kontam :lol:

- - - - - - - - - -

pa i da me traca i vrijedja, to mene nikad nije ni zanimalo nit sam slusala, otkud sad to

ili sam ja tebe nesto uvrijedila, izvini al stvarno ne kontam sta hoces reci

- - - - - - - - - -

ako te povrijedilo ono nidje veze, izvini nisam mislila nista lose :)

samo sam htjela reci da to nema nikakve veze sa mojim zivotom al mozda malo grubo, stvarno izvini jos jednom :ok:

Izvini ti, i zaboravi da sam ista pisao, ne razumijemo se :)

al evo primjera kako moze biti tesko u zivotu :D

1512672_10152992345961840_3640509850607296070_n.jpg

Back