ODIN_TOR
Zainteresovan član
- Poruka
- 280
Da se Bog sa svojom vojskom sprema da zavede red u ovom propalom slepom crevu od zemlje, Srbije...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Upravo sam shvatio da sam duboko nesrecan covek.Nesrecan kad znam da sam promasio zivot misleci da mogu sve da ispravim i pomognem sebi i drugima a time napravio samo ogromnu stetu.To se desi kad zavrsis sa neku osobu koja u tebi konstantnim vecim i manjim svadjama od koje bezis a ne mozes zgazi ljubav u tebi, otera ti zbog ljubomore najboljeg prijatelja iz tvog zivota pa posle ta ista osoba hoce da bude sve ok i plus trazi paznju i ljubav koju vise nemas da das i planira neku buducnost u koju ti sebe ne vidis...
Polako cu se pripremiti da taj brak privedem kraju pocevsi od mene samog, prvo cu se razvesti od nje onako sam sa sobom, pripremiti se da budem krivac za sva buduca sranja koja ce da uslede, vec sam poceo da zivim kao nekad kad sam bio sam i bicu sam i ostati sam...Ispascu sad glavni zlikovac u celoj prici, jer ja ne mogu vise, nesto u meni ne veruje u to da ce ona biti ok prema meni uvek, kao da je nesto odzvonilo i ma koliko bila sad ok nesto u meni ne veruje u to da moze sve da bude ok..E tako da sad polako pored sveg navedenog cekam njen neki ispad dok se oprastam od nje kao povod za rastanak, da kazem casa je prelila...A moju stvorenu emotivnu prazninu i mrzovolju sta ce da ispuni posle toga stvarno ne znam...

i gledaj da povratis prijatelje,izvini im se,i pokusaj da vratis onog druga,jer kapacitet za prastanje je veliki,ali moras da budes sprman da priznas svoje greskepred njim...i zapamti prijatelji su najvece blago,a onaj ko te voli ti nece treziti daih se odreknes....
a drugo neces zauvek biti sam,ima toliko riba u vodi nacices ti neku koja ce da te mazi i pazi...

Polako cu se pripremiti da taj brak privedem kraju pocevsi od mene samog, prvo cu se razvesti od nje onako sam sa sobom, pripremiti se da budem krivac za sva buduca sranja koja ce da uslede, vec sam poceo da zivim kao nekad kad sam bio sam i bicu sam i ostati sam...Ispascu sad glavni zlikovac u celoj prici, jer ja ne mogu vise, nesto u meni ne veruje u to da ce ona biti ok prema meni uvek, kao da je nesto odzvonilo i ma koliko bila sad ok nesto u meni ne veruje u to da moze sve da bude ok..E tako da sad polako pored sveg navedenog cekam njen neki ispad dok se oprastam od nje kao povod za rastanak, da kazem casa je prelila...A moju stvorenu emotivnu prazninu i mrzovolju sta ce da ispuni posle toga stvarno ne znam...
Ne mora nuzno da znaci da ce sve krenuti po zlu ako okoncas taj brak. Nekada jednostavno se mora biti sebican, jer ako ti nisi srecan, ako patis, venes, onda to i nije zdrav brak i odnos. Upoznat sam sa situacijom i sta svđe moze da krene po zlu ako okoncas taj brak, i situacija jeste jako teska i delikatna. Mada, sta god da bude, pod uslovom da bude, ne mislim da si ti glavni krivac tu. Stoji, svako bi se osecao tu kao krivac i grizla bi ga savest, ali nekada mora da se donesu i sebicne odluke. Jesam li srecan, zadovoljan ovako, da li mi ova veza obogacuje zivot ili ne. Nazalost, nemam neki jednostavan savet.

Hit.Da imam lošu reptuaciju na nekim internet forumimaDa u životu sigurno imam bolju, i da ne treba previše poistovećivati i truditi se da ličim u privatnom životu na onakvog kakav sam na internetu, jer kažem u pravom životu mi je sigurno bolja reputacija

Ja jedini problem tu vidim su pretnje samoubistvom, jer nikome bas ne bi bilo lako da zna da je osoba sa kojom su bili u vezi pokusala da izvrsi samoubistvo nakon raskida.
Ako ne vidis buducnost tu, ako ni pod raznom ne vidis zajednicki zivot, porodicu, onda nema ni potrebe za brakom tu. A sto je volis, pa mozda je to i stvar navike malo, navikli ste jedno na drugo pa ne mozete da se razdvojite, ili mozda mislis da bi mogao da je volis i da ce sve biti kako treba ako se promeni (a poprilicno je sigurno da nece).
Mozda i imas neka konfliktna osecanja prema njoj, volis, ne volis, ne znas sta da radis. Poenta je da li se ti osecas dobro u toj vezi, dobro sa njom, ako ona tebe psihicki i emotivno maltretira, ako ti otezava zivot, ako se ne osecas zadovoljno, ako ne vidis buducnost sa njom, onda je tu manje-vise jasno. Znam da je odluka jako teska, i ne moras da doneses odmah sta da radis, samo eto, pogledaj situaciju trezne glave, ili pogledaj sta tvojij poznanici, porodica, i drugi misle o toj vezi.
Још никако да схватим, ко је у предности, кад ебе луд збуњене, или збуњени луде...![]()