hirajgoagain
Zaslužan član
- Poruka
- 127.280
ja imam neku iracionalnu yelju da ne slusham lekara ali to valjda nije dobro malo sam nesrecna zato
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zavisi kog lekara i zasto ga neslusas?Ja recimo,sam mog morao da slusam,ako sam zeleo sebi dobro i jedino je to resenje.Cak vise morao sam da slusam i vise nego sto mi kaze.ja imam neku iracionalnu yelju da ne slusham lekara ali to valjda nije dobro malo sam nesrecna zato

al mi bas nesto takvo fali 
shvatila sam da me ni ova nevolja koja me snasla nije sprecila da se nadam nekoj pravoj ljubavi
- - - - - - - - - -
a ne zelim ni da mastam o necem slicnomal mi bas nesto takvo fali
![]()

shvatila sam da me ni ova nevolja koja me snasla nije sprecila da se nadam nekoj pravoj ljubavi
- - - - - - - - - -
a ne zelim ni da mastam o necem slicnomal mi bas nesto takvo fali
![]()

pa i u toj ljubavi si ti i dalje ti

Ne daji svoj broj telefona,
cak i kada se osoba ucini jako fina![]()
Mozda ce pitanje zvucati glupo.Ne daji svoj broj telefona,
cak i kada se osoba ucini jako fina![]()
Mozda ce pitanje zvucati glupo.
A zasto?
Ја првенствено мислим на разне анкетаре и чланове тзв мултилевел компанија типа Ејвон или Орифлејм.
Дала сам несмотрено свој телефон дотичној госпођи (штандић на улици) јер сам желела да добијем каталог. Чак сам касније и наручила пар ствари, ништа посебно.
Углавном, жена ме је звала сваки божји дан после тога у покушају да ми ували још тих осредњих козметичких производа, што ја никако нисам желела.
Морала сам да јој блокирам позиве јер ми се већ коса почела дизати на глави кад видим њен број на екрану.
Razumljivo.
Ja sam mislio na nesto sasvim drugo.
Pa jel bi u tom slucaju dala,ili i tada ne?Ili zavisi?Meni je logicno ovo drugo,da zavisi.Ali i u prvom slucaju da bi,mi je takodje normalno.Mada ,meni.Знам. Није то.
Pa jel bi u tom slucaju dala,ili i tada ne?Ili zavisi?Meni je logicno ovo drugo,da zavisi.Ali i u prvom slucaju da bi,mi je takodje normalno.Mada ,meni.![]()