Šta sam danas shvatio ?

Da ne razumem ovu rečenicu?

"Povišena emocionalna osetljivost a komulirana unutrašnja tenizija i precipitirajući stresni činioci mogu da povećaju vulnerabilnost na dekompezaciju. "

To sam shvatio danas da ne shvatam. Ostalo shvatam. Ah, sam sav neshvaćen. Kako ste vi? I ti?

Mozda ce pitanje zvucati glupo.
A zasto?

Ја првенствено мислим на разне анкетаре и чланове тзв мултилевел компанија типа Ејвон или Орифлејм.

Дала сам несмотрено свој телефон дотичној госпођи (штандић на улици) јер сам желела да добијем каталог. Чак сам касније и наручила пар ствари, ништа посебно.

Углавном, жена ме је звала сваки божји дан после тога у покушају да ми ували још тих осредњих козметичких производа, што ја никако нисам желела.

Морала сам да јој блокирам позиве јер ми се већ коса почела дизати на глави кад видим њен број на екрану.

Da ne treba ulaziti u bilo kakve rasprave sa ljudima. Svako ulazi u raspravu sa stavom da je u pravu i da je pametan/na, tako da je to u 3% slučajeva konstruktivno, u 97% ti jednostavno oduzme vreme a od toga niko nema ništa. Samo treba reći "super" ili "samo napred" i raditi po svome.

Одавно сам схватила да са блиском родбином и другарицама не треба расправљати о политици.

Странке се мењају а ти се посвађао/ла са људима до којих ти је стало.

Ја првенствено мислим на разне анкетаре и чланове тзв мултилевел компанија типа Ејвон или Орифлејм.

Дала сам несмотрено свој телефон дотичној госпођи (штандић на улици) јер сам желела да добијем каталог. Чак сам касније и наручила пар ствари, ништа посебно.

Углавном, жена ме је звала сваки божји дан после тога у покушају да ми ували још тих осредњих козметичких производа, што ја никако нисам желела.

Морала сам да јој блокирам позиве јер ми се већ коса почела дизати на глави кад видим њен број на екрану.

Razumljivo.
Ja sam mislio na nesto sasvim drugo.

Back