Šta sam danas shvatio ?

Da sam poražena količinom licemerja koje neki ljudi ispoljavaju. Pokušavaju da se izdignu iznad sredine,vaspitanja i onoga što nose u sebi, a valjda se toga stide i da budu deo matice koja je danas popularna , a obezbeđuje im mesto kulturnih ljudi širokih,liberalnih shvatanja .

Svi su za gej brakove, a poludeli bi da su im deca homoseksualci.Svi su za usvajanje dece od strane gej populacije, ali ako su to neka nepoznata deca..da nije iz njihove okoline. Svi su za mešanje rasa i brakove bez granica, ali da nisu Romi...

Bilo bi lepo da osim deklarativnih stavova i realno žive to što propagiraju.Samo to ne bi priznali nikad u životu.

Da sam poražena količinom licemerja koje neki ljudi ispoljavaju. Pokušavaju da se izdignu iznad sredine,vaspitanja i onoga što nose u sebi, a valjda se toga stide i da budu deo matice koja je danas popularna , a obezbeđuje im mesto kulturnih ljudi širokih,liberalnih shvatanja .

Svi su za gej brakove, a poludeli bi da su im deca homoseksualci.Svi su za usvajanje dece od strane gej populacije, ali ako su to neka nepoznata deca..da nije iz njihove okoline. Svi su za mešanje rasa i brakove bez granica, ali da nisu Romi...

Bilo bi lepo da osim deklarativnih stavova i realno žive to što propagiraju.Samo to ne bi priznali nikad u životu.
:ok:lajk,lajk,lajk............................................

Da su kreacionisti nacisto odlepljeni ljudi od realnosti

Da su deca MNOGO komplikovana bica, i da jos nisam savladao njihov jezik i nacin komunikacije, a ni oni moj, i da ne uzasno nervira ta cinenica da ne mozemo da se sporazumemo.

Neke stvari nisu predmet izbora, ne mozemo voleti jedno ili drugo, ako ne mozemo birati, mozemo voleti samo ono sto imamo.

Sve mora kroz modu !

Ili kroz naređenje ..
Ili ne znam ni sam kako, ali vidim da neko mora nešto da nam "uvali" iako je za naše dobro.
Sami slabo kapiramo !

Da li samo mi Srbi, e ni to ne znam !

Danas temperatura 36C i maltene niko ne nosi šešir !
Ali ono što me je alarmiralo je Kineskinja koja je prošla sa suncobranom u ruci.
Svi su se okrenuli za njom i komentarisali !
Vidim sviđa im se !
Ne umeju sami da se sete suncobrana, već mora neko da im pokaže !?!?

Sećam se pre neku godinu
idem na Adu i nosim suncobran.
Naravno, od autobusa do plaže ga otvorim i idem tako.
Paralelno sa mnom ide 300 hiljada ljudi
i niko nema ništa protiv sunca, a ja im čudan ?!

Ali kad je nešto u modi ..

...da sam shvatila sve šta sam trebala.

...da neću ja biti ta, što će se u sred bilo koje noći mog života (pro)buditi i pitati se: "Šta to uradih".

...da sam postupila ispravno.

...da sam duboko, čestito i iskreno volela u tom primeru, samo ja.

...da sam sretna.

...da sam puno jača, borbenija, istrajnij i neokolebljiva u onome šta smatram ispravnim, nego što sam u prvi mah nekada mislila.

...da misleh da neću izdržati. A, ipak jesam.

...da sam se ipak izdignula iznad svega. Dna. Primtivizma. Mržnje. Uvreda. Povreda.

...da sam najjača, kada sam najslabija.

...da izgaram kada hoću. I da mogu, umem i znam, da precrtam, kada neko pljune na čestitost onoga šta ja dubisnki kao biće jesam.

...da se podjednako snalazim super i kao fristajer, kao i kada s nekim.

...da ću dati maskimum, da ozdravim u meri, u kojoj to moguće je. Svesna, da nikada više biti neće, kao pre.

...da ostavila sam sve iza sebe.

...da sam puno pametnija i svesnija. Mudrija i opreznija.

...da više ne dam na sebe.

:bye:

Back