Han van Zem
Buduća legenda
- Poruka
- 30.985
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jesi ogrubila od cirkusa! Izađi malo ispod tog šatora. Uhvati vazduha.Neš mi ti dirigovati koliko ću ja pretjerivati![]()
Jeste, ali će da ga prebace na Adu.Da li je zoo vrt jos uvek tamo gde je bio?
Ne mogu, novi grad, nova publika, rasprodato sve do marta! Nema odmoraJesi ogrubila od cirkusa! Izađi malo ispod tog šatora. Uhvati vazduha.
Mislim da to nije dobro?Jeste, ali će da ga prebace na Adu.
Kako griješiš. Imam slabe sinuse.Ti ne štediš, vidimna kokainu mislim
Nisu ni moji sjajni, eto konačno zajedničko nešto nađosmoKako griješiš. Imam slabe sinuse.
Ne, ne, dobro je. Ovamo gde jeste nema mesta više.Mislim da to nije dobro?
Da, pitanje je kako ce na Adi da se to organizuje.Ne, ne, dobro je. Ovamo gde jeste nema mesta više.
PatetikaNisu ni moji sjajni, eto konačno zajedničko nešto nađosmo![]()
Nikada ne znaš šta će te povezati s nekim. Evo nas sinusi povezaše.Nisu ni moji sjajni, eto konačno zajedničko nešto nađosmo![]()
Ne, ja uvek podrzavam ljubav.Nikada ne znaš šta će te povezati s nekim. Evo nas sinusi povezaše.
Sada će ptica da kaže imam i ja hemoroide. E, ja ptico nemam. Daj drugu poveznicu.![]()
Ljubomorna što se volimo, čudi me da nije rekla da ima upalu sinusa već do sadNikada ne znaš šta će te povezati s nekim. Evo nas sinusi povezaše.
Sada će ptica da kaže imam i ja hemoroide. E, ja ptico nemam. Daj drugu poveznicu.![]()
Muče se, baš je loše. Na Adi će imati mnogo veći prostor.Da, pitanje je kako ce na Adi da se to organizuje.
Zivotinje se sada muce.
Mozda si u pravu.
Odlicne su ti fotofrafije.Muče se, baš je loše. Na Adi će imati mnogo veći prostor.
Upaliće joj se već nešto. Ja stalno mislim ptica žensko. Više ni polove ne razlikujem. Ptitac.Ljubomorna što se volimo, čudi me da nije rekla da ima upalu sinusa već do sad![]()
Inhaliraj toUpaliće joj se već nešto. Ja stalno mislim ptica žensko. Više ni polove ne razlikujem. Ptitac.
E hvalaOdlicne su ti fotofrafije.
Stalno držim u ruci Marisol. Navukla sam se.Inhaliraj to![]()
Ok je to,Stalno držim u ruci Marisol. Navukla sam se.
Da. Meni pomaže.Ok je to,
Rastvor morske soli.
molim , tu sam
oces snegaPo ovako kisnom danu?
Zakasnio si, bila neka sala sa @lapsimolim , tu sam
kao nepisMAN , rado cu da vas skidam...
recenice