Odem u šetnju po kraju ili pravim palačinke...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
dosada,ne poznajem to stanje![]()
Kako ubiti monotoniju ?
I nemojte mi gurati temu na druge pdf inače će bidne sitnih do krupnih problema)))
Pocnes da igras Texas Holdem.
Za prave pare, ne gluposti na fejsu.
Šta je to?
Poker.
Kako ubiti monotoniju ?
I nemojte mi gurati temu na druge pdf inače će bidne sitnih do krupnih problema)))
Danasnji zivot zbog interneta ima mnogo mogucnosti i tu mozes raditi sta god hoces.
Mozes citati knjige, gledati filmove i serije, igrati igrice bilo koje vrste sve uz pomoc neta.
Dalje, tu su teretane pa mozes ici na fitness, jogu ili tako nesto.
E sada, sta bi drugo moglo da te zanima ne znam. Svet je tvoj samo ako imas pare.
Kako ubiti monotoniju ?
Ako si ti ta osoba X onda ne znam i nemam resenje za tebe, a ako nisi vec je to tvoj muz onda mozes to raditi sama.A šta ako osoba x ima 100 razloga za Neću .?
Kako ubiti monotoniju ?
A šta ako osoba x ima 100 razloga za Neću .?
Dođi mi na snošaj i kiselu,monotoniju da ti razbijem za džabaka,više puta...
Pristani nekada na nesto
Imas gomilu nacina da se razonodis i da prekines monotoniju, treba ti samo malo interesovanja za to.
Pocni cesce da dolazis ovde u kafanu, uvek se zezamo i nema monotonije i dosade.
Јеси размишљала о удаји?