Šta radite kad se zaljubite u prijatelja?

U naslovu je sve rečeno! Da li da napišem HELP?:roll:

Znaci da ga nikad nisi gledala kao pravog prijatelja. Onda si od pocetka imala tu neku truncicu "osecanja" prema njemu,al' ne onog prijateljskog! Jer u prijatelja se ne zaljubljuje, to jednostavno ne ide tako..To su neka nepisana pravila.. Mislim,mozda malo preterujem i ne pomazem ti mnogo..Ali i zivot je surov!!!:(

bila bi zahvalna ako bi neko zakljucao ovu temu...
unapred hvala
;(

Sta je sad? Sta si se naljutila? Pa, bezobrazni su malo... hehe... jesu... al tako to ovde biva...:-D

Zaljubila si se u druga, znaci nema nazad. To je gotovo.

Jedino da sve to probas da sakrijes od njega ako mislis da nemas sanse, pa da kad se ohladis, da ipak zadrzite to prijateljstvo.

Ali ako mislis da i on oseca slicno, onda udji u vezu sa njim... cesto se desava da se prijateljstvo razvije u kvalitetnu ljubavnu vezu.

Ako ne znas sta on oseca, diskretno mozes da se raspitas i saznas prilikom vasih razgovora, susreta... ili da cujes od zajednickih prijatelja...

Provodi vise vremena s njim:wink:

U naslovu je sve rečeno! Da li da napišem HELP?:roll:

Pa ako vam je ta osoba stvarno prijatelj treba sa njom da razgovarate i da joj kazete istinu. (jer sa prijateljem mozete biti uvek iskreni) Onda zajedno odluchite shta da radite. Super je ako vash prijatelj oseca isto prema vama a ako ne....onda moze da bude zeznuto...U svakom sluchaju budite iskreni i recite mu pravu istinu. :D

Go for it...
...jer ko ne riziqje, ne dobija.

Ja sam imala jednu hmmm paaaa solidno lepu vezu s najboljim drugom godinu dana. Mislim, kazhem solidno lepu zato shto smo se mnogo voleli ali smo bili kao rogovi u vrecji, trebalo se vishe truditi, ali shta sad.

Ne znam je li vredi zbog onog shto dolazi posle raskida.... mi sad nismo neshto dobri, krecjemo se u istom drushtvu i drag mi je, ali daleko od najboljeg prijatelja... Ali ne zhalim, jednostavno tako je, i prirodno mi je...

E pa ovako...Imao sam jednu dobru drugaricu,i bili smo u extra odnosima.I zaljubio sam se u nju,i mislio sam da se i ja njoj dopadam.I kad smo otišli na matursku exqrziju,jer sam mislio da je to ipak nekako najbolje da kažemo mesto za muvanje,koje bi nam ostalo u dugom sećanju i ako bismo u budućnosti raskinuli,samo sam čuo od jedne drugarice:''Tamara se smuvala sa Miletom iz četvrto jedan''.Prvo da maltene nisam poverovao,ali sam se kasnije i uverio.Moji snovi i emocije o njoj su se srušili,kao kula od karata.Od tada sam postao hladan prema njoj.Kad baš nešto moram da joj odgovorim odgovaram joj kratko,lakonski.Inače više se i ne čujemo mobilnim,jer nekoliko puta sam eskivirao odgovor.Njoj je čudno zbog čega sam postao takav prema njoj,a meni je glupo da joj kažem pravi razlog,već joj samo kažem- pa takav sam! Šta raditi u ovakvoj situaciji?

E,ne mogu da verujem ja se nalazim u suprotnoj situaciji,po svemu sudeci svidjam se naj drugu,cudan je on skroz,znam da se plasi da mi kaze istinu.Ja sam toplo hladno,cas mislim da mi se svidja cas ne.Jednostavno ne znam sta da radim!U poslednje vreme se cudno ponasa prema meni,moze se reci kulira me,a bas sad kad sam ja pocela da se kolebam,ma nesreca...I ako mi se svidja,opet ne zelim da budem sa njim jer sam bila sa njegovim drugom(on nas je spojio,a i gledao da NAS rastavi)ove godine,a on sa mojom ne bas bliskom drugaricom(al ja sam ih spojila).Pa sta reci osim katastrofa!:cry:UPOMOC,HITNO POTREBAN SAVET!!!!!!!!!!!!!!:confused

Ja sam se jednom zaljubila u najboljeg druga!!Cinilo mi se da i on prema meni nesto oseca,ali dok sam ja to i primila k znanju,nasla sam simpatiju!Ako se smuvas sa drugom onda vam uglavnom nestane romantika,a mozete lako da kada raskinete prestanete da se druzite,zato je bolje da ga [polako zaboravis...:cry::cry::cry:

Ja sam se jednom zaljubila u najboljeg druga!!Cinilo mi se da i on prema meni nesto oseca,ali dok sam ja to i primila k znanju,nasla sam simpatiju!Ako se smuvas sa drugom onda vam uglavnom nestane romantika,a mozete lako da kada raskinete prestanete da se druzite,zato je bolje da ga [polako zaboravis...:cry::cry::cry:
Verovatno si u pravu sa jedne strane,a sa druge strane sam svesna da ne mozemo da budemo drugovi kao pre,on se jednostavno cudno ponasa u vezi bilo kog decka da mu pricam,ne vidim vise u njemu osobu od koje cu dobiti iskren savet kao ranije.Ili da jednostavno prekinem sav kontakt sa njim,jer ovako ne ide?

Back