Sta prvo primetite na devojci/momku?

Ja gledam u patike onda kad ne nadjem nista zanimljivo kad prvo pogledam celu figuru, kosu, lice. Stvarno ne znam kakve patike nosi onaj decko iz autobusa koji mi se svidja. Ne znam ni kakvu je jaknu nosio. Kad bi mi neko sad rekao da ce da mi da milijardu evra ne bih mogla da opisem kakvu je jaknu nosio i kakve pantalone.

Ja gledam u stopala, u patike, cipele, ali kasnije. A kad mi se spava onda ne setam pogledom nego ga gledam u stopala. Nije valjda da je neko pomislio da ja gledam decku u stopala zato sto mi se to svidja? Pa nisu to sise a ja da sam musko pa da mi se tu prikuje pogled. Moram ga negde gledati. Ja ga gledam u stopala, onda kad nesto prica opusteno, kad cutimo, kad radi nesto a ne gleda u mene i ne prica meni.

Ja gledam u stopala, u patike, cipele, ali kasnije. A kad mi se spava onda ne setam pogledom nego ga gledam u stopala. Nije valjda da je neko pomislio da ja gledam decku u stopala zato sto mi se to svidja? Pa nisu to sise a ja da sam musko pa da mi se tu prikuje pogled. Moram ga negde gledati. Ja ga gledam u stopala, onda kad nesto prica opusteno, kad cutimo, kad radi nesto a ne gleda u mene i ne prica meni.

za ovo jos nikad nisam cula majke mi moje nemile

Back