Sta prvo primetite na devojci/momku?

pa ne znam u cemu je problem... mozda imas pogresan nastup.il juris pogresne zenske...:)

Naj verovatnije je ovo zadnje ali sta da radim kad su sve devojke "iste", kad izadjem u grad sve devojke u kaficima\diskotekama su fenserke *** u startu sam puko!Sad ces sigurno odg. promeni kafice u koje izlazis!Ali tu se javlja drugi problem u JEB*NOM Valjevu imas samo 3 mesta da izadjes za ljude izmedju 14-18 god. i tu su svi fenseri a ribe sponzoruse!!

Znate,moze on da bude i najlepsi ,i ne znam kakva faca jos da bude...Ali,ako nema stav,svoje JA i svoje misljenje moze da se nosi...

Stvarno ne mora ni lep da bude,pa nisam sa njim da bi ga ljudi gledali,bitno je da se meni svidja.

I to kao,tip decka koji ti se svidja je cista glupost..kao ,plave oci,crna kosa...:roll:Pa ne pricas sa njegovim telom ili licem...:roll:uzasno povrsno...

joj sto se foliraju ti sto ih zabole za izgled...pitanje je sta prvo primetis, a to je realno spoljasnjost...(naravno kasnije kad upoznas i zavolis nekog sve se to moze menjati, al ovde je rec o prvom utisku).
U tom slucaju crna kosa, karakterno lice i neki pogubljeni pogled...(i da nije kepec, ******)
samo mi nije jasno to za guze, otkad mi devojke gledamo toliko u guze????

Back