Sta prvo primetite na devojci/momku?

zanima me vase misljenje! Cesto citam po novinama kako mladici prvo primete osmeh kod devojaka, ili njene oci... Medjutim iz price ortaka, zakljucujem da prvo sto primetite jesu dobre sise, ili guza. Pa sta je to (ali onako iskreno) sto je vama najvaznije?
I da li ce se pre zainteresovati za neku napadnu devojku, koja se citavo vece uvija oko vas, ili one mamine princezice koje sede po coskovima i piju kolu ili onaj tip opustenih devojaka, koje su tu samo da bi se dobro provele i ne vide dalje od svog nosa?!Pa, da cijem!

kod devojke prvo primetim da ima lepo/ružno lice, onda se pažnja raširi pa mogu da
primetim i da li ima lep ostatak tela.

ako ima ružnu facu, nema šanse da se zaljubim u nju, pa makar imala neviđeno
dobar ostatak tela.

možda ako ima baš super telo, a bez-veze lice, onda bih se možda upustio u sexualno
istresanje sa njom, ali ako ima leeeepo lice i bez veze telo, onda bih se možda
i zaljubio, otkud znam...

ali ako ima lepo lice i u redu telo, onda je to dobar kandidat za moje srce...

Sve primetim,,mada dosta pada na prvu loptu. Jako mi je vazno da ima neki stav, da se on oseca cim udje u sobu-da nije neka flegma koja samo stoji pored svojih drugova. Cudno je kako se stav moze tako osetiti,isto npr. kod neke devojke,sva doterana ali iudi se da je nekako prazna kad je pogledas u oci,obucena u najskuplju haljinu a psuje kao kocijas ,ili neka koja udje i jednostavno te nesto privuce...Biti sexy nije opiciti najduplji dekolte ili najkraci dopicnjak,ili kod tipova obuci se dobro,no false pretence. Nadam se da nisam preterala...

Back