Sta prvo primetite na devojci/momku?

El_Grande_Capetan:
x(
pratim pokrete pokusavajuci da saznam sta misli o meni,kakva je licnost,... ali izbegavam dugi kontakt ocima.(mnogo volim zelene!)
a
ti
?
Hoćeš da kažeš da ta muvanje koristiš pristup Animal Planet (posmatraš iz daljine a :lol: ) a kad treba da dodje do kontakta... tu je više zatvorski fazon (dugi kontakt očima je znak agresije)...
p doooooobrooo
ima nas različitih...

I love Amy Lee:
Cesto citam po novinama kako mladici prvo primete osmeh kod devojaka, ili njene oci... Medjutim iz price ortaka, zakljucujem da prvo sto primetite jesu dobre sise, ili guza. Pa sta je to (ali onako iskreno) sto je vama najvaznije?
QUOTE]
Pazi pile,sto se mene licno tice,ja prvo primetim na devojci kosu,oci(pozeljno je da su obe stvari tamnije,mislim smedje ili crne),lice i osmeh.Naravno,ako je doticna lepo gradjena,zapadne za oko i guza,noge,grudi,ali samo ako su lepe,ne treba da su preterano velike,i meni licno nije bitno jer je malko punija,jer sam za 4 takve odlepio(nekad).Jer,kao sto rekoh,mi volimo da vidimo skladno gradjene devojke na kojima je svaki deo njihovog tela ravnomerno ukomponovan,a ne extra mrsave sa preterano velikim grudima.Takve svaki momak smatra sexualnim objektom,a mene licno takve ne privlace.I sto je najvaznije,svaka devojka,ma kako gradjena bila,mora da nauci da "nosi" ono sto joj je bog dao.Medjutim,to je samo pocetak,jer posle sledi upoznavanje,da vidimo kakva je osoba.Mislim,svaki iole normalan decko ce to i da ti potvrdi.A mi na devojci trazimo nesto sto je najlepse kod nje,t.j to nam prvo zapada za oci-nije bitno dal' je poprsje,usne,oci,osmeh,noge,guza-vazno da je lepo i da ona zna to da nosi.A kad vec pomenu ortake,rece mi prosle godine u ovo doba jedna mala da njeni ortaci vole da snime neku zgodnu devojku na ulici,ali da ne zele da im prilaze jer su takve(svesne svog dobrog izgleda)obicno i nafurane i odbijaju momke,tako da(po njenim recima)"prosek uvek pobedi".Pozdrav.

prvo kosu...pa oci, pa nos, pa osmeh, pa ruke....iskreno nije samo duga ili kratka kosa, plave ili braon oci koje me privlace, bitno mi je da to momku dobro stoji...sto se mene tice moze da ima i kosu do pojasa ili da bude celav, i da bude debeljuskast ili mirsav, i da ima ogroman ili prcast nos, vazno da se meni dopadne kako mu "stoji" :)....mada volim kada decko ima bradicu....ne preterano...al je lepo :mrgreen:....

Back