mala vestica
Aktivan član
- Poruka
- 1.671
osmijeh i pogled...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

e ovo ti je dobro... mozemo o nekom coveku sve da zaboravimo, ali nikad ne zaboravimo kog je pola... jel ste malo skrenuli paznju na to...Guzonjin sin:prvo ... pa hm ... :rolleyes:
prvo vidim da li devojka devojka ili decko![]()
ako je licem, prvo primetim oci, a ako je otpozadi, aj pogodite... 
dadimar:Po meni jedna extra devojka treba da izgleda ovako:
Visoka od 170-180 cm.....
Duga smedja kosa
Da je slatka,naravno lepo gradjena.....
Da je cool osoba....Znaci da nije mracna,otudjena i iskompleksirana i puna sebe.....
Po meni je to savrsena devojka
To je moj ukus....

Dovla spojio sa postojećom... to se desi kada napraviš temu koja već postoji...*Bokica'93*:):E ja sam imala tu temu do pre neki dan!!! samo sto neznam sada gde je!!??

, (posle jedno 6 meseci i ostale stvari)berekin:Prvo primetim sisu, a potom i drugu, (posle jedno 6 meseci i ostale stvari)
i ja sve isto kod devojke...sara!:Oci..
i guzu =)
xexe
obozavam tamno plave i zelene oci
i volim kad decko ima malo tamniji ten
i lepu zanimljivu frizuru
volim asimetricne frizure

kako to da te pogled obori s nogu... uh, to ne valja...Raubtier:pogled definitivno....eo danas sam u basu gledao jednu devojku od NBGa do VOZDOVCA i ono nisam mogao da se pomirim sa tim kako je lepa...al smekao sam je u odsjaju od stakla tako da nije mogla da izvali a meni bilo lepo...i kad sam izlazio pogledala me tako hteo sam na dupe da padnem...bas ima PREDIVAN pogled a i osmeh
Clyde_the_Glide:cesto kad idem busom, izvalim da me snima neka riba... tipa gleda me i kad ja nju pogledam, skrene pogled...