Sta prvo primetite na devojci/momku?

dadimar:
Po meni jedna extra devojka treba da izgleda ovako:
Visoka od 170-180 cm.....
Duga smedja kosa
Da je slatka,naravno lepo gradjena.....
Da je cool osoba....Znaci da nije mracna,otudjena i iskompleksirana i puna sebe.....
Po meni je to savrsena devojka:D
To je moj ukus....

ja sam bas to sto si napisao... za jedno 5 god da narastem jos jedno 10cm... he he he...

ja prvo vidim....kosu...shvatila sam da volim duzu crnu ravnu kosu,ali ne mislim na dugacku kosu..nego kad onako,pada preko ushiju...ne mnogo dugacko.......(:
bojic se oshishao ):
vidim ochi i osmeh.....nos nikad ne primetim..jedino ako je izrazito veliki ili tako nesto...i uochim nachin hodanja...

mislim da sam vec odgovarala na ovu temu,ali posto me mrzi da trazim recicu....
dakle visinu prvo: ne sme da bude ispod 180
neka ima slatku facu,ne mora prelep da bude.....i to je to...e primetila sam i da mi se sve cesce svidjaju oni sa dugim kosama,naravno ne ono do dupeta itd,ali malo duze kosice.... :)

pogled definitivno....eo danas sam u basu gledao jednu devojku od NBGa do VOZDOVCA i ono nisam mogao da se pomirim sa tim kako je lepa...al smekao sam je u odsjaju od stakla tako da nije mogla da izvali a meni bilo lepo...i kad sam izlazio pogledala me tako hteo sam na dupe da padnem...bas ima PREDIVAN pogled a i osmeh

Raubtier:
pogled definitivno....eo danas sam u basu gledao jednu devojku od NBGa do VOZDOVCA i ono nisam mogao da se pomirim sa tim kako je lepa...al smekao sam je u odsjaju od stakla tako da nije mogla da izvali a meni bilo lepo...i kad sam izlazio pogledala me tako hteo sam na dupe da padnem...bas ima PREDIVAN pogled a i osmeh
kako to da te pogled obori s nogu... uh, to ne valja...
cesto kad idem busom, izvalim da me snima neka riba... tipa gleda me i kad ja nju pogledam, skrene pogled... kada sam malo aktivniji, tj. jurim po gradu sakupim zenskih pogleda koliko je denis rodman belezio skokova u najboljoj formi... zivo me zanima sta vide u meni, a mogu da zamislim, koliko bi me snimale da imam 10 kila vise... :?

Clyde_the_Glide:
cesto kad idem busom, izvalim da me snima neka riba... tipa gleda me i kad ja nju pogledam, skrene pogled...

ona, govorecji u sebi: "vidi ovog sa face mu vidish da je napaljeni shupak, misli da je neka faca ili shta? ma pogledaj, ne mogu da verujem da mu to na lice izlazi... tol'ka je budala da ne mogu prestati da ga gledam"

on, zapazio je nju, govori u sebi: "vidi ovu shto me shmeka... a, ribice, gledash zgodnog dasu, a?"

ona, govorecji u sebi: "daj bre da sklonim glavu snimio me je, josh cje budala pomisliti da mi se svidja i startovati me... pu pu pu daleko bilo... kad cje vishe sledecja stanica?"

on, smeshka se i misli u sebi: "kad bi me ribe malo manje gledale, ne znam.... lakshe bih nekako disao. eh, sve su zhene oko mene, nijedna ne zna al ja znam...."

ostalo je pesma.
...ako pridju
malo blizhe
shta sve mogu
da im dam....

...shto jaaa voolim....

taj seks, to mentalno onanisanje na svoju lichnost.

Back