Sta prvo primetite na devojci/momku?

Ја кад видим неку екстра рибу у летњој хаљиници лепршавој, која има ноге дууууге и дооообре, значи полудим у тренутку (: Не знам онда какве ми све ствари падају на памет :twisted: Одма' вадим телефон и зовем један број :mrgreen:

Nixxx:
Наравно да зна :mrgreen:
I sa tobom je?????? Iako zna????? :roll: Dobro , onda je ona jos gora od tebe...ili i ona tebe vara??? :? Mislim varam i ja ali ne bas da znaju osim ako ne provale ma **** mi se!!!!! Zasto su vama toliko bitne duge noge i haljinice , to sam primetila posto sam pocela da ih nosim kad izadjem u grad sa drugaricama....i dalje ti je jasno????? Mislim nisam fuxa da ne misle neki to ovde ustvari sam prirodna i ok osoba.... :-D

CoolSashka:
I sa tobom je?????? Iako zna????? :roll: Dobro , onda je ona jos gora od tebe...ili i ona tebe vara??? :? Mislim varam i ja ali ne bas da znaju osim ako ne provale ma **** mi se!!!!! Zasto su vama toliko bitne duge noge i haljinice , to sam primetila posto sam pocela da ih nosim kad izadjem u grad sa drugaricama....i dalje ti je jasno????? Mislim nisam fuxa da ne misle neki to ovde ustvari sam prirodna i ok osoba.... :-D
Као прво ја немам појма о чему ти причаш :?
Као друго, ја девојку у животу нисам преварио (за разлику од тебе) и са овом девојком сам 5 и по месеци већ и баш нам је до јаја. Оно што сам горе писао је зајебанција... И наравно да примећујем девојке по граду, мушко сам мајку му *****, али то не значи да ћу да варам девојку и не знам ни ја шта... Ти дошла јуче на форум испрозивала ме за медаљу сад а нити ме познајеш, нити сам нешто лоше урадио...

CoolSashka:
Hoce hoce nista ne brini... :-D osim ako duvas.... :roll: onda nece , onda mozes da se ubijes!!!!!iskreno :? mislim izvini ako sam te bezveze izvredjala ja kazem onako...nisam to za tebe rekla samo sam dosla do te teme sorry... ali kad vidim nekog preslatkog decka , smuvam se sa njim i saznam da duva...***** ti zivot!!!!! :cry: naravno okrenem se i odem neka se ubija kad je moron sta mogu
За твоју информацију од вутре се не може умрети! Нико никада није умро од вутре једино ако се баш навукао па прешао на доп или тродоне или шта ти ја знам... Цигаре су реално штетније од вутре, а не би ти сметало да ти дечко пуши... Вутра је лака дрога која се једва и сврстава у дроге, може да се користи и у медицинске сврхе... Ја лично попушим по џојус једном у 2 месеца и не осећам се као да се убијам нешто... :roll: Уосталом какве везе уопште има вутра са Шинодиним подочњацима? :-? Јеботеееееее :roll:

Back