- Poruka
- 3.441
doope... ali majkemi
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja imam podocnjake, mene nijedna devojcica nece primetiti!Aleksandra Radlovacki:prvo primetim oci pa usne pa celokupnu gradju ...u ocima se sve vidi devojke...oci su ogledalo duse!!!!! Jurite momke naspram ociju
micika_015:A shta ako cuti?
Njegova devojka ni ne zna kakv je on bludnik ;pmicika_015:Da si moj dechko ja bih te zadavila....
I sa tobom je?????? Iako zna?????Nixxx:Наравно да зна![]()
I nemoj da budes tuzan ja cu te primetitiShinoda:Ja imam podocnjake, mene nijedna devojcica nece primetiti!![]()
Као прво ја немам појма о чему ти причаш :?CoolSashka:I sa tobom je?????? Iako zna?????Dobro , onda je ona jos gora od tebe...ili i ona tebe vara??? :? Mislim varam i ja ali ne bas da znaju osim ako ne provale ma **** mi se!!!!! Zasto su vama toliko bitne duge noge i haljinice , to sam primetila posto sam pocela da ih nosim kad izadjem u grad sa drugaricama....i dalje ti je jasno????? Mislim nisam fuxa da ne misle neki to ovde ustvari sam prirodna i ok osoba.... :-D
За твоју информацију од вутре се не може умрети! Нико никада није умро од вутре једино ако се баш навукао па прешао на доп или тродоне или шта ти ја знам... Цигаре су реално штетније од вутре, а не би ти сметало да ти дечко пуши... Вутра је лака дрога која се једва и сврстава у дроге, може да се користи и у медицинске сврхе... Ја лично попушим по џојус једном у 2 месеца и не осећам се као да се убијам нешто...CoolSashka:Hoce hoce nista ne brini... :-D osim ako duvas....onda nece , onda mozes da se ubijes!!!!!iskreno :? mislim izvini ako sam te bezveze izvredjala ja kazem onako...nisam to za tebe rekla samo sam dosla do te teme sorry... ali kad vidim nekog preslatkog decka , smuvam se sa njim i saznam da duva...***** ti zivot!!!!!
naravno okrenem se i odem neka se ubija kad je moron sta mogu
CoolSashka:U izvini sta sam ja sad tebe uvredila?![]()
Па шта ако је са мном?CoolSashka:I sa tobom je?????? Iako zna?????Dobro , onda je ona jos gora od tebe...ili i ona tebe vara??? :?
nemam tripove salimo se malo i sklopili smo primirje jel tako Nixx sorry nisam htela da ti vredjam devojku...nije mi dan nesto... :sad:naancy90:xaxaxxaxxa
koje ti, curo, tripove imash![]()
![]()
![]()
![]()