Šta prvo pomislite kad vidite tuđ avatar i potpis?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
A ja vidim da si strastvena ljubavnica. ON ne postoji zar ne, kao i obično. A šta bi rekla za moj avatar? Pre nego što išta pomisliš pogledaj avatar Crazy-Wolf -a.

ahahah,postoji on.... :) nego,svidjaju mi se se ovakve slike,a i romantik sam(ponekad) ^^ crazy-wolf ne znam ko je....a za tvoj avatar jedino znam da je logo onih kondoma :DDD(tj.msm da jeste) a da te procenim,nznm bas.....

Ja kad vidim nekog ko ima ****** na avataru pomislim da je gej,kad vidim neku ribetinu onda znam da je iza neka gaborka koja zeli da izgleda poput nje,ili neki drkadzija koji drka na svoj avatar,ako je neki zaeban automobil u pitanju to znaci da se doticna osoba lozi na kola koja nikad nece imati.
Ako je neka istorijska licnost ili neki vazni moron,to znaci da osoba sa takvim avatarom zeli da pokaze svima kako je pametna i nacitana i da joj je doticni seljak sa avatara uzor na kojeg drka.
imamo onda tu i razne cvetice,duge,sunca i ostala cudesa.e to su vam pajdomani.

eto,a ja sam se isro za sva vremena

Ja kad vidim nekog ko ima ****** na avataru pomislim da je gej,kad vidim neku ribetinu onda znam da je iza neka gaborka koja zeli da izgleda poput nje,ili neki drkadzija koji drka na svoj avatar,ako je neki zaeban automobil u pitanju to znaci da se doticna osoba lozi na kola koja nikad nece imati.
Ako je neka istorijska licnost ili neki vazni moron,to znaci da osoba sa takvim avatarom zeli da pokaze svima kako je pametna i nacitana i da joj je doticni seljak sa avatara uzor na kojeg drka.
imamo onda tu i razne cvetice,duge,sunca i ostala cudesa.e to su vam pajdomani.

eto,a ja sam se isro za sva vremena

:lol: Ti moras cesce da pises ovde.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back