Ово се цео дан појављује и свуда излази те онако,шта видите?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Uopšte mi nije smešno, na primer. Aluzija na nešto što se desilo davno, prodor turaka na Balkan. U kom kontekstu je ovo napravljeno, ne znam. Mislim da je više zezanje pijanih i drogiranih.
Ово се цео дан појављује и свуда излази те онако,шта видите?
Uopšte mi nije smešno, na primer. Aluzija na nešto što se desilo davno, prodor turaka na Balkan. U kom kontekstu je ovo napravljeno, ne znam. Mislim da je više zezanje pijanih i drogiranih.
Napravljeno kao scenografijaZar je fiotografija fake![]()
?
Za?Napravljeno kao scenografija
Pa to ti treba da odgovoriš
Ne mogu da verujem da ljudi ne čitaju sta je napisano u uvodnom postu. I to masovno. Probudi se ptičice, popij kafu pa...Pa to ti treba da odgovoriš
Ne mogu da verujem da ljudi ne čitaju sta je napisano u uvodnom postu. I to masovno. Probudi se ptičice, popij kafu pa...![]()
Занимљив поглед.Uopšte mi nije smešno, na primer.
То се дешава поново кроз музику од Фахрете и Хеј шеки,Тијане Жена од султана до Тее Таировић.Aluzija na nešto što se desilo davno, prodor turaka na Balkan.
Исто а занимљиво је,на пример има геј конотацију (момак на момку ако се погледа) а онда и би конотацију (девојка је ту),трежњење или пад од исцрпљености а иза конотација пролазности у облику чишћења.U kom kontekstu je ovo napravljeno, ne znam.
Пијаних највероватније има а ово друго не знам.Mislim da je više zezanje pijanih i drogiranih.
Занимљив поглед.
То се дешава поново кроз музику од Фахрете и Хеј шеки,Тијане Жена од султана до Тее Таировић.
Исто а занимљиво је,на пример има геј конотацију (момак на момку ако се погледа) а онда и би конотацију (девојка је ту),трежњење или пад од исцрпљености а иза конотација пролазности у облику чишћења.
Пијаних највероватније има а ово друго не знам.
Jasno je da je karikiranje ove slike? Ali sa kojim ciljem? Ismevanje naše istorije? Dosta im je Kosovskog boja? Jel pogiboše u borbi sa alkoholom?
Добра питања.Jasno je da je karikiranje ove slike? Ali sa kojim ciljem? Ismevanje naše istorije? Dosta im je Kosovskog boja? Jel pogiboše u borbi sa alkoholom?