Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
.Велики брат вас посматра и зна (знаће) сваки ваш корак, али то би већ била теорија завјере, мада камере на сваком ћошку.
Smešan mi je tvoj odgovor "JA", a znam i zašto ne razumeš pitanje.Kakvo ti je sad to ptianje. Uopšte ga ne razumem.
Zašto mi ne kažeš šta ti je smešno?
Pitanje ne razumem zato što nema nikakvog smisla.Smešan mi je tvoj odgovor "JA", a znam i zašto ne razumeš pitanje.
Moje malo "ja" ne zna mnogo, ali voli da kopa okolo, da posmatra stvari, poredi, da se raspituje, da greši u svom bauljanju i da u tim greškama traži put. Nesavršeno je ali se trudi da u svakoj iteraciji bude bar malo bolje.Pitanje ne razumem zato što nema nikakvog smisla.
Naravno da je izvior postojeći. Jedino što ti i ja ne mislimo na isto
kada se kaže izvor.
Za tebe su postojeći izvori papirići na kojima nešto
piše, predmeti i slično. A to je sve varljivo i nestalno.
Šta tebi znači to ''JA''?
To onako usput. A kao glavna tema ostaje onaj simbol i tvoje tumačenje.
Veliko JA nije moje ni manje ni više nego što je tvoje.Moje malo "ja" ne zna mnogo, ali voli da kopa okolo, da posmatra stvari, poredi, da se raspituje, da greši u svom bauljanju i da u tim greškama traži put. Nesavršeno je ali se trudi da u svakoj iteraciji bude bar malo bolje.
Tvoje veliko "JA" već zna sve. Oduvek je znalo sve. Ne može da bude bolje jer je savršeno i apsolutno, nema dileme i nema nepozanica.
Ne znam zašto tvoje "JA" uopšte postavlja pitanja mom "ja" kad je već takva situacija? Zato me to i nasmeje. Kao da Bog siđe s neba i raspituje se kako da stigne do prodavnice igračaka.

Pazi sad ovaj paradoks: u jednoj rečenici kažeš da "JA nije tvoje već svačije", a već u sledećoj imaš "tvoje veliko ja".Veliko JA nije moje ni manje ni više nego što je tvoje.
Kada si pročitao odgovor, pročitao si JA, a ne SVESNAGLISTA.
I drago mi je da osećaš nesigurnost spram ''mog velikog ja''. To znači
da ipak naslućuješ nešto.![]()
Bio je ovde jedan simpatični moderator koji nije znao čemu navodniciPazi sad ovaj paradoks: u jednoj rečenici kažeš da "JA nije tvoje već svačije", a već u sledećoj imaš "tvoje veliko ja".
Zbunjen sam, je li tvoje ili je svačije?
Ne znam, redovno koristim navodnike kad nešto navodim. Otud i ime - "navodnici". Navodnici imaju više značenja, a ti impliciraš samo na jedno. A ima ih više.Bio je ovde jedan simpatični moderator koji nije znao čemu navodnici
služe, niti mu je vredelo objašnjavati. Što si se ti zbunio, ne razumem.
Masone.Koje je znacenje i i šta predstavlja ?
Pogledajte prilog 1016853
Kutija za miro, Rusija - 18. vek. Rađena je od posrebljenog mesinga u obliku malog hrama sa krovom i pročeljem koje se otvara. Prednja strana ukrašena je ugraviranim motivom Raspeća Gospoda Isusa Hrista. Iznad Raspeća je šestokraka zvezda u kojoj je oko. Bočne strane nisu ukrašene. Na vrhu je ruski krst. Visina kutije je 14 cm, sa osnovom 10x5 cm.
Konkretno u datom kontekstu, šta sve mogu ti navodnici u mojoj rečeniciNe znam, redovno koristim navodnike kad nešto navodim. Otud i ime - "navodnici". Navodnici imaju više značenja, a ti impliciraš samo na jedno. A ima ih više.
I baš se nikada u životu nisi zapitao šta taj simbol na dolaru znači?U vezi s tim, nema svrhe da neko ko ima uvid u apsolutnu istinu postavlja pitanja nekome ko nema taj uvid. I to više puta, isto pitanje, na koje je odgovor već dat. Meni oko nad nezavršenom piramidom simbolizuje dolar. Siguran sam da sam i prvi put bio jasan. Ono što nisam siguran je pitanje zašto se taj odgovor tebi ne dopada, kad već govorimo o subjektivnom doživljaju određenog simbola. To je moj subjektivni doživljaj. Mislim da ti se taj odgovor ne dopada jer ne znaš šta bi s njim.
Meni taj simbol znači dolar. Autor novčanice je iskopirao simbol sa Velikog pečata USA, koji je napravljen sto pedeset godina pre novčanice. Autor pečata na kome se slika piramide sa okom prvi put pojavljuje je objasnio kompoziciju sledećim rečima u zvaničnom dokumentu:I baš se nikada u životu nisi zapitao šta taj simbol na dolaru znači?
Trouglovi predstavljaju muški i ženski princip. Odnosno manifestaciju svega
u pojavnom svetu. Od ideje koja dolazi odozgo (duhovno), do realizacije koja
kreće odozdo (materijalno). Otvoreno oko je budna pažnja ili jasnoća viđenja,
koja je u tom procesu neophodna inače se sve dešava bez nekog vidljivog
razloga ili kako ljudi obično opisuju, nasumično i slučajno. Zapravo samo nisu
svesni procesa.
Nisam primetila da masoni koriste kompletan simbol, već forsiraju samo
muški princip. U nekim slučajevima koriste nedovršen muški i ženski
princip ili muški princip koji je potpuno zgazio ženski princip. Rezultat toga je
recimo piramidalna stuktura vlasti. Otvoreno oko je samo na vrhu pramide,
što znači da jedino oni na vrhu imaju uvid u dešavanja i na taj način vladaju
ostalima. Ove nedovršene i zgažene ne bih ni komentarisala. To je tek
loše.
Na pr. Navodnici ili navodno, u prenosnom znathcenju?Navodnici imaju više značenja, a ti impliciraš samo na jedno. A ima ih više.
Mislish Bog postavlja pitanja?ko ima uvid u apsolutnu istinu postavlja pitanja nekome ko nema taj uvid.
Dolar je blasfemija.Meni taj simbol znači dolar. Autor novčanice je iskopirao simbol sa Velikog pečata USA, koji je napravljen sto pedeset godina pre novčanice. Autor pečata na kome se slika piramide sa okom prvi put pojavljuje je objasnio kompoziciju sledećim rečima u zvaničnom dokumentu:
Svako ima slobodan izbor da nestane, ako hotje...Inace ce te optuziti da si ateista, bezboznik ili jeretik.
Jesu, raspeli su Boga.Satanisti su se toliko osilili
Otje ona koja bude tako zhelela...Ни једна душа неће престати да постоји. Питање само у ком ће она односу бити са Богом, са светитељима и са својим ближњима у вечности.
Ne može volja da učini ni da Deda Mraz prestane da postoji.Не може нечија воља да учини да душа престане да постоји. То о чему ти пишеш је немогуће.
Ne bih znao...Na pr. Navodnici ili navodno, u prenosnom znathcenju?
Ne mislim... osim ako Glista nije božanstvo. Sve je moguće.Mislish Bog postavlja pitanja?
Nije.Dolar je blasfemija.
Sklanjanje Boga sa para. je jedan od 3 cilja

Samo znam da dolar ne smeta našim sveštenicima preko bare...Sklanjanje Boga sa para. je jedan od 3 cilja![]()
A tchuj ja nisam mirjanin, mene je lider pokreta Svesnosti Krishne u Bgd priznao za monaha u gradu 2001.-2003Samo znam da dolar ne smeta našim sveštenicima preko bare...
Pa nećemo valjda mi mirjani da im solimo pamet šta je dolar?

U starom Egiptu to je simbol Boga Horusa. Kod pravoslavnih to je masonska podmetačina.Masoni su uspeli da nemetnu svoje simbole SPC.Koje je znacenje i i šta predstavlja ?
Pogledajte prilog 1016853
Kutija za miro, Rusija - 18. vek. Rađena je od posrebljenog mesinga u obliku malog hrama sa krovom i pročeljem koje se otvara. Prednja strana ukrašena je ugraviranim motivom Raspeća Gospoda Isusa Hrista. Iznad Raspeća je šestokraka zvezda u kojoj je oko. Bočne strane nisu ukrašene. Na vrhu je ruski krst. Visina kutije je 14 cm, sa osnovom 10x5 cm.
I tamo su se masoni ugradili.ikona u belorusiji
![]()
Masoni su i Egipćanima podmetnuli svevideće oko.U starom Egiptu to je simbol Boga Horusa. Kod pravoslavnih to je masonska podmetačina.Masoni su uspeli da nemetnu svoje simbole SPC.