fresh&clean
Ističe se
- Poruka
- 2.234
Mnogo muškaraca nemože ili radi nepravilno, samo se klate. Zato postoji sprava, namestiš kilažu i radiš. Ali ti nema potrebe da radiš tu vežbu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Po meni, nekako mi je najbolji elite whey i amino liquid (eventualno kreatin). Ovo ostalo je ne potrebno. Jedino ako je neko u extremnoj zurbi da se "dobije".
Mada ruku na srce, verovatno i sami znate neke vezbace koji koriste svasta i dobiju mali procenat, neki ne dobiju nista.
Zapao mi je u oci horse power, kod mene nema taj produkt da se kupi, toliko su ga nahvalili kako je dobar (sto se tice dizackih treninga) pa reko da te pitam da li je istina.
Haha, tako sam i prepostavio. Znaci dobar je, hvala za postevo da ti kazem kako se odvija posle uzimanja horse powera ..... prvo i osnovno ...moras da imas mnogo jak zeludac da ga popijes ... mnogo je bljutav iako sam ja uzeo sa ukusom puncha ... mesam ga sa dekstrozom ( obavezno s ukusom ) da ubijem jacinu ..nema sanse da ga popijes na ex ...uzimas ga iz 3-4 puta po veci gutljaj .... evo tek danas sam osetio sta dobijes uzimanjem ovog preparata .... nema druze umora ... nisam ni kap znoja prolio ,a razbio sam se na treningu .... male pauze izmedju serija ....rad sa velikim tezinama ide bez problema .... naduvanost i zategnutost tokom citavog dana ... mada mislim da cu posle njega probati XPAND da vidim jel ima razlike ...
proteinski shake so mleko i banana-TOP..tusiranje, a onda, neko izlezavanje, i istezanje, ili i dalje neko pumpanje... misica...xe xe...?
KOLIKO GLUPOSTI LJUDI PISU! KO GOD DA IMA PAMETI NE SLUSAJTE NEOBRAZOVANE LJUDE! NADJITE DOBROG SKOLOVANOG TRENERA ILI SE NE ZAJEBAVAJTE SA OZBILJNIM TRENINZIMA I SUPLEMENTIMA! SVAKOJAKE BUDALE PISU SVOJA ISKUSTVA! AKO NECETE TRENERA TU SU KNJIGE I SKOLE PA SE SKOLUJTE I UCITE! OVDE KOLIKO VIDIM NIKO NIJE NI PROFI BODIBILDER NI PROFI TRENER! ZATO PAMET U GLAVU-KNJIGU U RUKU!
A STO SE TICE PITANJA "STA PREDLAZETE POSLE TRENINGA?" PA TREBA ZNATI STA SI RADIO NA TRENINGU, STA TI JE CILJ TRENINGA U KOJEM SI CIKLUSU TRENINGA, KOLIKO GODINA IMAS, POL, OBIM, INTENZITET....GLUPO PITANJE I JOS GLUPLJI ODGOVORI!
ZIVI BILI!
koliko vode posle treninga ili neko mleko??
Treba ti tokom dana da popijes vode otprilile tvoja kilaza podeljena na 30Posle vezbe se treba razvuci a onda svuci.
volite tu dekstorzu vishe nego rodjenu majku bre...
ako vec ocete da uzimate Uh, uzimajte ih iskljuchivo posle treninga, i uzmite lepo maltodekstrin, ili napravite kombinaciju 50-50 maltodekstrin-dekstroza...
za vreme treninga pijem samo vodu, a ako imam teze treninge, onda uzimam i ~20g BCAA.
a posle treninga samo Whey+BCAA i to je to... i radi odlichno
Sve ostalo je ishrana...