gazela
Veoma poznat
- Poruka
- 10.256
Ne znam kad sam jela tu tortu Svarcvald i sl.. I da li sam je ikada probala...O Boze! Sta sam ja sve propustila u zivotu....
Beli ja volim da pijem ISOSTAR
Beli ja volim da pijem ISOSTAR
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Whitenicky jel se zekis ili stvarno imas isostar?
pa imas u prvom redu one 2 crne kutije ... to ti je ABDOMINAL PERFECT ... krema za zatezanje trbusnih misica ..... ja sam uzeo 5 kutija na snizenju ... po 900 dinara kutija ...a inace kosta 1900,00 ;-)
mada nije lose uzeti i tribulus ... cisto za snagu ....
onaj ANIMAL CUTS nikome ne preporucujem od sportista ... jer je stvarno prejak sagorevac ... i ne samo sto gubis masti ...nego ti misice rastura ... ipak neka blaza varijanta L -carnitina je bolja ... ili npr. ovaj ULTRA RIPPED nije los ... meni se odlicno pokazao ....
nisam slikao ...sada uzimam HORSE POWER pre treninga.... posle treninga ide TRANS X Professional .... i Whey nakon 20ak minuta ....
Gde kupujes ISostar?
Zapao mi je u oci horse power, kod mene nema taj produkt da se kupi, toliko su ga nahvalili kako je dobar (sto se tice dizackih treninga) pa reko da te pitam da li je istina.whitenicky:sada uzimam HORSE POWER pre treninga
I vi sve to pijete? Otrovacete se...
Po meni, nekako mi je najbolji elite whey i amino liquid (eventualno kreatin). Ovo ostalo je ne potrebno. Jedino ako je neko u extremnoj zurbi da se "dobije".
Mada ruku na srce, verovatno i sami znate neke vezbace koji koriste svasta i dobiju mali procenat, neki ne dobiju nista.
Zapao mi je u oci horse power, kod mene nema taj produkt da se kupi, toliko su ga nahvalili kako je dobar (sto se tice dizackih treninga) pa reko da te pitam da li je istina.
Znam gde u Cumicevom sokacetu...Hvala ti.
Sad sam zvao..isostar je 890 dindzi..bez bidona..pihZnam gde u Cumicevom sokacetu...Hvala ti.
Sad sam zvao..isostar je 890 dindzi..bez bidona..pih
Hvala whitenicky