Sta predlazete posle treninga...?

pa imas u prvom redu one 2 crne kutije ... to ti je ABDOMINAL PERFECT ... krema za zatezanje trbusnih misica ..... ja sam uzeo 5 kutija na snizenju ... po 900 dinara kutija ...a inace kosta 1900,00 ;-)

mada nije lose uzeti i tribulus ... cisto za snagu ....

onaj ANIMAL CUTS nikome ne preporucujem od sportista ... jer je stvarno prejak sagorevac ... i ne samo sto gubis masti ...nego ti misice rastura ... ipak neka blaza varijanta L -carnitina je bolja ... ili npr. ovaj ULTRA RIPPED nije los ... meni se odlicno pokazao ....

nisam slikao ...sada uzimam HORSE POWER pre treninga.... posle treninga ide TRANS X Professional .... i Whey nakon 20ak minuta ....

Tribulus sam koristio i ok, samo kada testosteron udari u mozak a oko tebe brdo lepih devojaka, joj kako zlo nastane. Hahahahahahhahahahahaa
Odličan je, samo moraš strog režim ishrane, ovo ostalo nisam kistio osim Glutamina.

Po meni, nekako mi je najbolji elite whey i amino liquid (eventualno kreatin). Ovo ostalo je ne potrebno. Jedino ako je neko u extremnoj zurbi da se "dobije".
Mada ruku na srce, verovatno i sami znate neke vezbace koji koriste svasta i dobiju mali procenat, neki ne dobiju nista.
whitenicky:
sada uzimam HORSE POWER pre treninga
Zapao mi je u oci horse power, kod mene nema taj produkt da se kupi, toliko su ga nahvalili kako je dobar (sto se tice dizackih treninga) pa reko da te pitam da li je istina.

I vi sve to pijete? Otrovacete se...

posle odredjenih proizvoda pravim pauzu i po 2 meseca ....ali dok se nisam uhodao sta treba ...kako treba ... dosao sam kao mecka .... nepravilna ishrana sa suplementima i trening bez nadzora instruktora ..... e onda kazes samom sebi ...sta si radio covece godinu dana u teretani ...zajebavao samo sebe ..... vremenom covek nauci gde gresi , pocne da cita ... pravilno se hrani ..... trenira i uziva :P

Po meni, nekako mi je najbolji elite whey i amino liquid (eventualno kreatin). Ovo ostalo je ne potrebno. Jedino ako je neko u extremnoj zurbi da se "dobije".
Mada ruku na srce, verovatno i sami znate neke vezbace koji koriste svasta i dobiju mali procenat, neki ne dobiju nista.

Zapao mi je u oci horse power, kod mene nema taj produkt da se kupi, toliko su ga nahvalili kako je dobar (sto se tice dizackih treninga) pa reko da te pitam da li je istina.

koristim ga od ponedeljka i jedino za sada primecujem taj NO efekat ... mada snaga mi je ostala iako sam pravio pauzu od creatina 2 meseca .... 1 mesec pauze sam koristio tribulus i whey ..... zatim ULTRA RIPPED , Whey i EXTREME amino ... tako da jedino ostanem naduvan posle treninga nakon horse power-a .....videcu kako ce se dalje sve odvijati

Sad sam zvao..isostar je 890 dindzi..bez bidona..pih :twisted:
Hvala whitenicky

Nema na cemu .... tu smo jedni drugima da pomognemo .....

Prvi sa ovog foruma koji mi je dao savete vezano za suplemente je Profimare ... komsija HVALA !!!

WHITE nakon odmora :)))
Nicky211107-1.jpg

Back