Sta predlazete posle treninga...?

Nije, kao najbolja teretana Extrim, a u stvari ništa, samo isfolirana, pa tegovi nepasuju na šipku, jedna kosa, jedan ravna klupa, smešno.
Tamo pet ravnih, tri kose, i svaka 200kg tegova, a ostalih, pazi mašina za pulover, extra. za noge, nema šta nema, trake ne plaćaš dodatno, kao u ostalim tereatanama..
Imaš mašinu za zgibove, namestiš za koliko želiš da ti smanji sopstvenu kilažu, 5kg, 10kg, Tako da možeš da odradiš zgibove bez problema, dok ne ojačaš da samostalno radiš.
Dve lat mašine, koje nemaju sajlu, nego neku gumenu traku, nemaš predstave kako je dobra, nema cimanja pri radu ili da ti puke sajla kao meni, dobro sam tada prošao:mad:

EXTRA..... imaš kao podignutu klupicu, normalno obložena, pre toga namestiš za koliko hoćeš da si lakši i pumpaj, pumpaj zašto si stao:mrgreen::mrgreen:
Dok ne ojačaš, isto i za propadanje, ako nemožeš da radiš, imaš spravu...
Ej.. kada sam sada došao iz teretane ala sam stukao mlevenu Plazmu i mleko uuuuhhh
:mrgreen:

EXTRA..... imaš kao podignutu klupicu, normalno obložena, pre toga namestiš za koliko hoćeš da si lakši i pumpaj, pumpaj zašto si stao:mrgreen::mrgreen:
Dok ne ojačaš, isto i za propadanje, ako nemožeš da radiš, imaš spravu...
Ej.. kada sam sada došao iz teretane ala sam stukao mlevenu Plazmu i mleko uuuuhhh
:mrgreen:

Sto je meni to propadanje tesko...Ja to nikako ne mogu da radim

Back