snezac
Zainteresovan član
- Poruka
- 421
ajmo jednu informaciju..sta od papirologije poneti i analiza??
Znam za LK,uput,zdravstvrnu,krvnu grupu.
Dalje da li ima jos nesto
Znam za LK,uput,zdravstvrnu,krvnu grupu.
Dalje da li ima jos nesto
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sanja:Ima, nalaz koprokulture. U Bg se radi u Zavodu za zdr. zastitu u uliici Bul. despota Stefana (29. nov) i to na posebnom salteru, uz jos jednu analizu koja se radi iz uzorka krvi. Koliko se secam, potreban je i HIV test. Tacne informacije dace ti lekar u DZ ili neko na informacijama u bolnici.
pozdrav svima, zanima me, jel treba poneti i svoju spavacicu ili mora biti njihova? i koju kremu za bebe prporucujete, pavlovicevu ili neku drugu...da li su fen / vikleri dozvoljeni?hvala unapred

pozdrav svima, zanima me, jel treba poneti i svoju spavacicu ili mora biti njihova? i koju kremu za bebe prporucujete, pavlovicevu ili neku drugu...da li su fen / vikleri dozvoljeni?
hvala unapred
pazi, prevazisla si sve sto sam u zivotu procitala![]()
Да ли муж сме да присуствује самом чину порођаја жене? Мислим у истој соби где су и доктори.

Moj muz je pre par nedelja prisustvovao porodjaju. Znaci u Subotici moze, nista nismo platili, trebalo je samo odobrenje od nacelnika porodilista. Ides direktno kod njega da razgovaras, ne sestre, ne doktori, ne babice. Onda on ispise uput da uradis bris grla i nosa koji vazi dve nedelje, a ako dotle ne bude porodjaj, odes to ponovo da uradis o svom trosku u higijenski zavod ,sto je oko 500 dinara. Mozda ti nece napisati uput ni prvi put, ali to nije puno para.
Bio je svo vreme samnom i u pretporodjajnoj sali i za vreme porodjaja, uglavnom pored moje glave, drzao me za ruku, pricali smo i smejali se izmedju bolova. Nije bio samnom samo dok su radili pripreme i ctg na pocetku a to je nekih pola sata, a svo ostalo vreme jeste.
Kada sam se porodila, otisao je za babicama gde su merili i oblacili bebu, tamo je i slikao. Posle se vratio i bili smo zajedno dok nisam otisla u sobu.
Dobio je njihovo odelo , papuce i masku za lice. Osoblje nije bilo presrecno sto je "civil" medju njima, ali nisu mogli nista protiv potpisa nacelnika. Nije im smetao, nije ih cimao, a meni je mnogo znacio.
Posle je kupio nesto da pocasti prisutne babice i to je to.
Ako te jos nesto zanima, pitaj![]()
То и ја хоћу, односно ја не хоћу. хоће моја будућа супруга. А пошто сам ја папучар, хоћу да јој ту жељу удовољим. 
ti mora da nisi bila u nekoj bolnici ovde
mislim da bi te belo gledali da ovde doneses laptop![]()
ko sto pisah mene je koleginica sacekala u porodilistu sa savrsenom sminkom i doterana,zato ne treba suditi prema sebi![]()

Све си рекла. Хвала.То и ја хоћу, односно ја не хоћу. хоће моја будућа супруга. А пошто сам ја папучар, хоћу да јој ту жељу удовољим.
![]()

Све си рекла. Хвала.То и ја хоћу, односно ја не хоћу. хоће моја будућа супруга. А пошто сам ја папучар, хоћу да јој ту жељу удовољим.
![]()

..kad sam ja boravila u porodilishtu, ponela gacice koje sam krila,bade mantil papuche,chetkicu za zube i cheshalj...sve stalo bukvalno u kesicu...iako je bilo davno neke stvari ostanu u neizbrisivom secanju...drugo dete rodjeno kad je bio pun mesec...videla ga ja kroz prozorche a tek ga rodila,dakle mesec ima veze itekako...onda bili gvozdeni kreveti...fuj...ko te pita meni bila vazna posteljina da je chista,spavacicu mi dali malu a ja ladno iscepala sve do pupak jer mi bila tesna
..i da N.Front bio prebukiran, tako da su me stavili u krevet sa josh jednom zenom...i tako, ima josh al nije ta tema
punjac za telefon![]()