ko ide u gradsku neka na vrh torbe stavi peskir, jer posle klistira te posalju da se istusiras (operes) 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

snezac:a gde se kupuju papirni podmetaci za WC, i da li posle carskog idu mrezasti ulosci ili mogu ovi nasi always
tijana2b:Mislim da je slicna tema vec bila na forumu ali ne mogu da je nadjem tako da moram opet da pitam: sta da ponesem u porodiliste?
schatje:ko ide u gradsku neka na vrh torbe stavi peskir, jer posle klistira te posalju da se istusiras (operes)![]()

)
baki 75:Stvarno gde zenama stoje sve te stvari u porodilistu, jel sve vreme budu u torbi-koferu?
cime se mazu grudi posle porodjaja zbog upale
zamisljam sebe kako ulazim u porodiliste sa kesom "ja dosla da se porodim"! A u kesi djevrek i jogurt! Ja sam imala torbu putnu onako osrednju ni veliku ni malu i niko mi nije pravio problem, pa samo bade mantil zauzme pola torbe. Najbitnije su stvari za mamu, a pampers i ostalo za bebu moze neko i da donese kad se beba rodi, nije bas da nemaju nijedan pampers da stave bebi dok vi ne donesete. Dakle moze torba ne mora kesa
Brus za dojenje si videla na slici, bitan je jer ima ojacane bratele koje ce ti drzati lepo grudi koje ce biti ogromne i bolne ponekad, ti tupferi cula sam da ima za dojenje, ja sam prvo koristila one obicne kao za skidanje sminke ali posto je mleko bas curelo posle sam stavljala tanku pamucnu pelenu u brus preko grudi. Grudi se nicim ne mazu, niti masiraju, nikako to moze proizvesti kontraefekat. Aventova pumpica je zakon, malo boli dok prvi put krene mleko jer se stvori onaj vakuum ali posle ide kao od sale. Znaci polako nemoj da krenes da pumpas ko luda da ne povredis bradavicu, vec videces i sama polako i mleko ce krenuti. Kad se mleko izvuce ostavis bradavice da se tako osuse na vazduhu ne brises niti trljas niti prekrivas. I ako ti budu bolne premazes ih tvojim mlekom i ostavis da se tako osuse, mada sam ovde procitala da ima i nekih kremica i ulja, ja to nisam koristila. Brus za dojenje, Knez Mihajlova butik za trudnice Eleni u pasazu, imam i broj ako kome zatreba na pp naravno, (sorry na reklami) mada ima i u boljim apotekama. Znaci najbitnije je sto cesce izmlazati grudi pored dojenja naravno i nece doci do upale, desavalo mi se da svakih sat vremena izmlazam grudi i nocu sam sat navijala da se probudim. Gde stoje stvari? Pa u onoj kaseti ovo osnovno a ostatak u ormaricu u sobi, ili u torbi kako ti volja. Ako treba jos nesto pitajte
Bas ste mi slatke tako sam se i ja osecala pre jedno 6 meseci!Suzy:Ja sam se prilicno skoro porodila u Gradskoj i sve sto su ti devojke rekle ti treba, ali najneophodnije po meni su dve stvari-koje ni ja nisam znala da treba-nije imao ko da mi kaze je-aventova pumpica -najveci prijatelj za dobro dojenje veruj mi, i diklofen cepici..(tvoje i bebino zdravlje pre svega) .a trebalo mi je vise od 500eur, srecno
e da...tri pakovanja pampersa-1-za bebu dok si u bolnici,2-da imas kuci.3-da ostavis u bolnici -kao prilog bebama koje nemaju pelene
trazili su mi, bez blama, vise od toga......posebno za lekara , posebno za anesteziologa...babicu nisam iz principa htela da platim , placene su pa koja bude u smeni neka me porodi, i gle cuda-nisam je ni imala-porodjaj bez babice......baki 75:Suzy ovih 500 e koje si pomenula jel to doktorima "dzeparac" u bolnici :-x
Hvala vam sto nam se objasnjavate...malo mi sve postaje bistrije....
snezac:Koliko sam shvatila iz ranijih postova, draga baki75, u BG porodilista ulazis sa KESAMAznaci zaboravi kofer :-?
Ako gresim ispravite me ,dajte mi malo nade da neidem sa kesama :-(

: Ja cu Front na carski ( nejverovatnije ) Znala sam za te cuvene kese ,ali mi 7sins uli malo nade dqa ne treba,but....