Šta pokvari prijateljstvo?

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Zena, a sa zenom druga zena.....
Onda varijanta g4....prijateljstvo bez sexa, kvari drugo prijateljstvo sa sexom
I inace sex kvari prijateljstva, ako nije nastavak i dopuna prijateljstva...par stepenika vise....

Poslednja izmena:
- da pocne da gleda na Bugare kao na ljudi koji samo zive svoj zivot kao i mi, a ne kao na hodajuce nozeve
- da saznam da je govorio nesto "pozitivno" o meni iza ledja (jednom sam zakrvio kad sam saznao da je rekao da sam dobar, on ce meni da sam glup nanicu mu)
Ima jos dosta, al ovo su neke naibitnije stavke

što,šta hvali tome
Ne fali ništa ;)

Što sam starija sve manje verujem u prava prijateljstva.
Danas su sve više interesna prijateljstva ili druženja; mame čija deca idu vrtić (školu), drugarica sa kojom ideš smo u pozorište ili na putovanje (određeno interesovanje), poslovni interesi (dok traje prilika).

Pravih prijeteljstava je malo, datiraju iz ranijih vremena.

Pravo prijateljstvo teško može da se prekine, ali ako se desi, desi se iz najglupljih razloga.
Prag tolerancije je smanjen do minimuma, ljudi su okrenuti sebi i svojim problemima.
Svako misli da je njegov problem najveći, da je drugima lako, da tuđi problem nije ništa.
Nije lako svakdnevno slušati jadikovke, pa još ako se vrte kao pokvarena ploča.

Mogu dosta da istrpim, ali ako me razočara to ne praštam!
Prekidam prijateljstvo, bez obzira na emocije, relacije, godine prijateljstva, ako me izneveri, ako osetim zavist i osećaj praznine.
Nikada se ne svađam!

Cemu persiranje? Ovo je forum i svi smo na ti bez obzira na godine. 🙂

Pa zato sto se prijateljstvo gradi i gaji vremenom. Ulozi se energija, volja, napor, poverenje i to traje. Ta osoba koja je to precutala svom partneru nije htela da kaze da ne kvari prijateljstvo sa drugom osobom ili nije sama po sebi fer.
zato što sam ja jako maji, pretpostavljam da su svi ovde stariji od mene, te je to osnovna kultura..

pa dobro ali šta fali muvanju iza ledja, sve je to za ljude..

zato što sam ja jako maji, pretpostavljam da su svi ovde stariji od mene, te je to osnovna kultura..

pa dobro ali šta fali muvanju iza ledja, sve je to za ljude..
Kapiram sto persiras. I ja to radim sluzbeno u apoteci, pekari i sl iako je neko mlad kao ja mogu Cao zdravo da kazem. Prosto ne znam tu osobu da bih joj se tako obratio.

Nije problem muvanje kao muvanje nego ako znas da je tvoj drug/drugarica u vezi nemoj da radis to. Zar ne mislis da ces biti tuzen kod druga? Izgubi se prijatelj, a veza je prolazna. Na kraju ostajes sam.

Back