- Poruka
- 389.650
Šta bi to po vama trebalo da se desi, da biste prekinuli jedno pravo prijateljstvo?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Za mene bi bila situacija,kada bih saznao,da moj drug iz srednje skole i fakulteta,sa kojim sam se intezivno druzio,iza mojih ledja,muva moju devojku,Šta bi to po vama trebalo da se desi, da biste prekinuli jedno pravo prijateljstvo?
kako česti razgovori mogu da pokvare prijateljstvo haha...daljina i cesti razgovori...
Ne fali ništašto,šta hvali tome
Izdaja.sve mogu da oprostim ali izdaju nikad.Šta bi to po vama trebalo da se desi, da biste prekinuli jedno pravo prijateljstvo?
Šta bi to po vama trebalo da se desi, da biste prekinuli jedno pravo prijateljstvo?
...uvijek se zakrade neki pojam nesporazuma i ,kako česti razgovori mogu da pokvare prijateljstvo haha
Da me neko baš dobro zezne...Šta bi to po vama trebalo da se desi, da biste prekinuli jedno pravo prijateljstvo?
To je dno dna da uradi drug drugu ili drugarica drugarici.Za mene bi bila situacija,kada bih saznao,da moj drug iz srednje skole i fakulteta,sa kojim sam se intezivno druzio,iza mojih ledja,muva moju devojku,
sa kojom sam u tesnim odnosima,vec dve godine.!
zbog čega to mislite?To je dno dna da uradi drug drugu ili drugarica drugarici.
Cemu persiranje? Ovo je forum i svi smo na ti bez obzira na godine.zbog čega to mislite?
zato što sam ja jako maji, pretpostavljam da su svi ovde stariji od mene, te je to osnovna kultura..Cemu persiranje? Ovo je forum i svi smo na ti bez obzira na godine.
Pa zato sto se prijateljstvo gradi i gaji vremenom. Ulozi se energija, volja, napor, poverenje i to traje. Ta osoba koja je to precutala svom partneru nije htela da kaze da ne kvari prijateljstvo sa drugom osobom ili nije sama po sebi fer.
Kapiram sto persiras. I ja to radim sluzbeno u apoteci, pekari i sl iako je neko mlad kao ja mogu Cao zdravo da kazem. Prosto ne znam tu osobu da bih joj se tako obratio.zato što sam ja jako maji, pretpostavljam da su svi ovde stariji od mene, te je to osnovna kultura..
pa dobro ali šta fali muvanju iza ledja, sve je to za ljude..