Šta pokvari prijateljstvo?

Kapiram sto persiras. I ja to radim sluzbeno u apoteci, pekari i sl iako je neko mlad kao ja mogu Cao zdravo da kazem. Prosto ne znam tu osobu da bih joj se tako obratio.

Nije problem muvanje kao muvanje nego ako znas da je tvoj drug/drugarica u vezi nemoj da radis to. Zar ne mislis da ces biti tuzen kod druga? Izgubi se prijatelj, a veza je prolazna. Na kraju ostajes sam.
pa dobro ima smisla..ali nije to baš baš tako..

Prijateljstvo kada prestane biti produktivno se pokvari. Ako nestane smeha, podrške, ako se pojavi ljubomora ili nesigurnost ode mast u propast. Nešto se konstantno treba rađati iz prijateljstva. Dobra šala, uteha, bend...
prijateljstvo nepostoji
eventualno drugarstvo mada i to je upitno..

Šta bi to po vama trebalo da se desi, da biste prekinuli jedno pravo prijateljstvo?

Prijateljstvo je teže održati nego ljubav jer nema seksa kao aduta iz rukava. :mrgreen:

Prijateljstvo dve zrele osobe bez obzira na pol ne može da se pokvari. Prijatelji večno, dok ih smrt ne rastavi.

Prijateljstvo pokvare nezrele osobe, a razlog je najčešće beznačajan. Ni spomena nekom razumnom nije vredan.

Šta bi to po vama trebalo da se desi, da biste prekinuli jedno pravo prijateljstvo?
Nista, nema razocarenja i slicno tome sve dok u nama postoji jasna svest o tome da bez apsolutne iskrenosti nije moguce izgraditi pravo prijateljstvo. A cim postoje te dominatne misli u nasem umu tad je i prakticno nemoguce odustati i ne biti u prijateljstvu sa kim god pozelimo. Sada i za vek vekova.

Pravo prijateljstvo retko šta može da pokvari jer su u njemu ljudi koji se vole čak malo više nego najrođeniji rod.
Može neko da otputuje daleko i na duži vremenski period, ali i tad se nađe vreme i način da se ostane blizak i da se pokaže da daljina ne znači ništa, naročito danas-slika, ton, kao da si u istoj sobi.
Drugo je ako ljudi prave simbioze iz nekih pogrešnih razloga, ako od nekog situacionog poznanstva forsiraju titulu ''pravi prijatelj'', ako je neko tu sebičan a onaj drugi toleriše (iz njemu poznatih razloga), ako npr. školska drugarica ima za ciljnu grupu ružnjikave pratilje jer tako može da bude najlepša :zcepanje: ... i tako neke bezvezne šeme... To nisu prava prijateljstva i sve dok su sve strane zadovoljne odnosom, to traje i tapšu se srčano da su BFF, ali kad tad svako ode na svoju stranu.
Pravi prijatelj je dar od Boga, ali ne mogu svi da se pohvale da su taj dar dobili.

Kad bi se ljudi skoncentrisali na usavrsavanje sopstvenih vrlina prijatelje bi i zasluzili. Stoka samo gleda kakav je taj neko kao "potencijalni prijatelj", stoka samo osudjuje. Boze sacuvaj da se pogleda u ogledalo.

Smrdi prdi i podriguje sere na usta caruje u svom carstvu i posle se cudi kako nema pravog prijatelja. Pa normalno da nemas kad si ***** od coveka.

Back