Van razuma
Iskusan
- Poruka
- 6.278
Ja sve nesto u zabludi citav zivot provedoh misleci da ako imas nekog ko te uvek razume i kome mozes sve da kazes da je to prijateljstvo, e sad bem li ga izgleda sam nesto opasno sjbala
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I to ja stalno kazem, ali sve mislim ako bi imala mozda bi i meni taj neko smetao... ko znai netreba ti niko koji će ti djavo
pa eto, znači lažovčina siImam ja i majku, i komsiluk, i ogromnu familiju, po nekad mi se cini i citav grad
trebaNe znam treba li da pojasnim za ovi 10000 sa fejsa
Pa koja si ti tek budaletina. Oduzimas i ne postujes druge i njihovo elementarno pravo da budu drugaciji od tebe.Apsolutna istina hahahahaha kakvo samozavaravanje.
Postujem i ostavljam im elementarno pravo da shvate da ja razmisljam ispravno.Pa koja si ti tek budaletina. Oduzimas i ne postujes druge i njihovo elementarno pravo da budu drugaciji od tebe.
aj ulovi tetrebanetreba
Postujes ti moj k. Ne bi se, inace, smejao na cinjenicu da su prava i realna prijateljstva nemoguca ako pored zajednickih interesa nemas uzajamno potpuno iskren i otvoren odnos.Postujem i ostavljam im elementarno pravo da shvate da ja razmisljam ispravno.
Pa jesam li ja kriv sto nemas pojma. Normalno da cu da se smejem. Kakvu to ti utopiju zamisljas.Postujes ti moj k. Ne bi se, inace, smejao na cinjenicu da su prava i realna prijateljstva nemoguca ako pored zajednickih interesa nemas uzajamno potpuno iskren i otvoren odnos.
Da je bilo pravo prijateljstvo, ne bi se ni prekidalo..ali ajde da ne budem stroga sada, jer desava se svasta nesto da ljudi ne mogu kontrolisati.Šta bi to po vama trebalo da se desi, da biste prekinuli jedno pravo prijateljstvo?