Sta pokloniti tinejdzeru za rodjendan? :/

nznm ja šta bi ti trebala da kupiš tvojoj drugarici
ne znam šta voli-
ja sam na primer,mojoj drugarici kupio onu magičnu šolju koja je crna, a kad se sipa nešto vruće pojavi se slika.. A za sliku sam odabrao neku našu zajedničku

knjiga je uvek dobar poklon, pogotovo ako je dobar odabir..

ja sam znao i da napišem nešto, rimovanje i slično, jednom čak i snimio pesmu o prijateljstvu.. :)
al eto, to sam ja i moja kreativnost , ali svi bi trebali da budu takvi, ne samo da kupuju gluposti ili flaše alkohola

Nema gore stvari nego kad ti neko pokloni neki budjav parfem ili kupku...ukljuci mozak malo ybg...

Ili jos bolje, nemoj joj nista kupovati, daj joj pare i kraj price...

Ne seri ovo za parfem, nista lepse da ti poklone lep neki parfem al' ne one sa buvljaka mirisljave vodice :D od retardiranih poklona koje sam ja dobijao to su pidzama u 4 osvone i za punoletstvo neka patkica gde ja treba da nabijem svoju kitu :eek: :pop:

20757_323588224026_50919344026_4894435_5095729_n.jpg

Date vas vise para i kupite mu ovaj parfem, ne mozete da se zajebete nikako

Eh, al opet to je pun ****** para
ja sam više za nešto jeftinije a značajnije na sentimentalnom nivou :)
neka sitnica koja će slavljenika asocirati na nešto, neki zajednički provod, sećanje ili slično.. Ako nisi bliska sa osobom zaebi uopšte i razmišljanje o poklonima.. daj flajku vina i to je.. Mislim, koj ****** ima neko da se opterećuje na taj način ako joj osoba ne znači

Ne seri ovo za parfem, nista lepse da ti poklone lep neki parfem al' ne one sa buvljaka mirisljave vodice :D od retardiranih poklona koje sam ja dobijao to su pidzama u 4 osvone i za punoletstvo neka patkica gde ja treba da nabijem svoju kitu :eek: :pop:

20757_323588224026_50919344026_4894435_5095729_n.jpg

Date vas vise para i kupite mu ovaj parfem, ne mozete da se zajebete nikako

Da mi neko kupi taj parfem uzeo bih ga i pred njihovim ocima bih ga bacio kroz prozor...smara, koja je fora da mirises kao svi ostali. A i nije ne znam ni ja koliko para, 50 evra i faca si... -.-
A pogotovo kad mi kupe neki sa buvljaka parfem i misle da je to kul...imbecili...lepo mi daj 300 din. bamre necu morati sutradan izbacivati smece (poklone)...

nznm ja šta bi ti trebala da kupiš tvojoj drugarici
ne znam šta voli-
ja sam na primer,mojoj drugarici kupio onu magičnu šolju koja je crna, a kad se sipa nešto vruće pojavi se slika.. A za sliku sam odabrao neku našu zajedničku

knjiga je uvek dobar poklon, pogotovo ako je dobar odabir..

ja sam znao i da napišem nešto, rimovanje i slično, jednom čak i snimio pesmu o prijateljstvu.. :)
al eto, to sam ja i moja kreativnost , ali svi bi trebali da budu takvi, ne samo da kupuju gluposti ili flaše alkohola

Tu casu ja gledam da kupim, kad sipas vruce boja je bela i pise "ON, a kad je prazna ili hladna casa tad pise "OFF" i crne je boje... :D

e krepto, hteo sam da napišem : ja sam toliko kreativan da ribi ti krevet klimam.. ali sam znao da bi se ta rečenica protivila pravilima ovog foruma pa da može doći do posledica.. ali nisam, right?

baj d vej, sad videh da ova draga slavljenica ima 14-15 godina.. kupi joj neke plišane igračke, leba ti... ja mislio neke ozbiljne godine, kad ono još djeca

Back