Sta odabrati danas?

• Začetnik teme Začetnik teme vojo3
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

vojo3

Zainteresovan član
Poruka
201
Da ste mladi, student ili negde radite u sta bi ste najvise ulagali (ljubav,obrazovanje,znanje,posao,ljudski odnosi,putovanja,investicije,provodi)..Sta bi bio vas prioritet ili kako bi bilo najiplativije provesti mladost.Situacija u zemlji je takva da vecina mladih misli sada o politici,jer im od toga zavisi buducnost.. Mozda i ja i neki mladi forumasi dobijemo ili procitamo neki pametan savet od iskusnijih!?

Da ste mladi, student ili negde radite u sta bi ste najvise ulagali (ljubav,obrazovanje,znanje,posao,ljudski odnosi,putovanja,investicije,provodi)..Sta bi bio vas prioritet ili kako bi bilo najiplativije provesti mladost.Situacija u zemlji je takva da vecina mladih misli sada o politici,jer im od toga zavisi buducnost.. Mozda i ja i neki mladi forumasi dobijemo ili procitamo neki pametan savet od iskusnijih!?
Skola,studije ali ono sto ti volis a ne tvoji.obrazovanje na prvom mestu.dalje trening obavezno.ne nesto od ovih novih popularnih tipa mma ili teretana.ako nemas vremena mozes i pola sata sat da treniras sam u sobi svaki dan.gimnastika npr.najlakse i najbolje vezbe koje nikada ne zastarevaju sklekovi,trbusnjaci i cucnjevi .svaki dan u serijama po sat vremena moze da se odvoji.tako se pravi i samodisciplina.
U sustini sve to je neophodno da bi sebi olaksao nekako kasnije kada udjes u haos zivota.
Pusti trenutnu situaciju gledaj sebe i svoj cilj.
to je nesto sto bih ja uradio sada.nazalost zbog ludila koje kod nas bilo nisam imao prilike oko fakulteta iako sam ga bio upisao.jezici isto bitni ali ja sam ih vise naucio u razgovorima uzivo ali mi osnova iz skole pomogla.

Back