Sta pokloniti tinejdzeru za rodjendan? :/

meni je lepa kupka ok u krajnjoj liniji
mislim svakako ce je potrositi
ostala kozmetika je suvišna, zna sama šta koristi i kako
naravno ako čita sa knjigom ne možeš da omaneš u tom uzrastu
flaša pića po meni je najpraktičniji poklo... dobro jes devojčica i ima 14 al nikad nije rano
pare, mislim bedak je u tim godinama osim ako ne ide kolektiv na rođendan... šta da joj daš 500 dinara?

Meni je veca fora kad su likovi usli sa ogromnom kutijom i zavezali masnu, ona otvori kutiju, ono jedna manja unutra i tako otvarali dok nije dosla minijaturna kutija i u njoj orbit zvake...:dash:
Znam kad smo bili klinci imali rodjus u nekom kvazi kaficu i sad bio onaj smarac sto je snimao "zurku"...I sad slavljenica sve poklone otvara pred kamerom...Samo odjednom gace izlaze, a fora je sto smo bili mozda drugi razred...I ona brzinom svetlosti skloni te gace, a mi posle par godina gledali snimak i kidali se...:lol:

Meni je veca fora kad su likovi usli sa ogromnom kutijom i zavezali masnu, ona otvori kutiju, ono jedna manja unutra i tako otvarali dok nije dosla minijaturna kutija i u njoj orbit zvake...:dash:
Znam kad smo bili klinci imali rodjus u nekom kvazi kaficu i sad bio onaj smarac sto je snimao "zurku"...I sad slavljenica sve poklone otvara pred kamerom...Samo odjednom gace izlaze, a fora je sto smo bili mozda drugi razred...I ona brzinom svetlosti skloni te gace, a mi posle par godina gledali snimak i kidali se...:lol:

Ahahhahah... :lol: Koja originala... :lol:

Ne seri ovo za parfem, nista lepse da ti poklone lep neki parfem al' ne one sa buvljaka mirisljave vodice :D od retardiranih poklona koje sam ja dobijao to su pidzama u 4 osvone i za punoletstvo neka patkica gde ja treba da nabijem svoju kitu :eek: :pop:

20757_323588224026_50919344026_4894435_5095729_n.jpg

Date vas vise para i kupite mu ovaj parfem, ne mozete da se zajebete nikako

Imaš li Milion? Ja sam prezadovoljan :)

Aahahahahahahaahahaha, koji likovi! ali pazi, orbit žvake...:lol:

Back