Funny!
Buduća legenda
- Poruka
- 37.524
Ahahha.. Ovo sam cula od moje sestre... xD Neki likovi se setili da kupe poklon i bla, bla..Sve okej, ali uzeli pola hleba i pastetu. xD I kao doneli poklon pola vekne hleba i pastetu...
![]()
Vrlo kreativno...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ahahha.. Ovo sam cula od moje sestre... xD Neki likovi se setili da kupe poklon i bla, bla..Sve okej, ali uzeli pola hleba i pastetu. xD I kao doneli poklon pola vekne hleba i pastetu...
![]()
Vrlo kreativno...
Meni je veca fora kad su likovi usli sa ogromnom kutijom i zavezali masnu, ona otvori kutiju, ono jedna manja unutra i tako otvarali dok nije dosla minijaturna kutija i u njoj orbit zvake...
Znam kad smo bili klinci imali rodjus u nekom kvazi kaficu i sad bio onaj smarac sto je snimao "zurku"...I sad slavljenica sve poklone otvara pred kamerom...Samo odjednom gace izlaze, a fora je sto smo bili mozda drugi razred...I ona brzinom svetlosti skloni te gace, a mi posle par godina gledali snimak i kidali se...![]()
pokloni kevi druga![]()
Ne seri ovo za parfem, nista lepse da ti poklone lep neki parfem al' ne one sa buvljaka mirisljave vodiceod retardiranih poklona koje sam ja dobijao to su pidzama u 4 osvone i za punoletstvo neka patkica gde ja treba da nabijem svoju kitu
![]()
![]()
Date vas vise para i kupite mu ovaj parfem, ne mozete da se zajebete nikako
Pidzame su super, ja ih obozavam (pidzama
Aahahahahahahaahahaha, koji likovi! ali pazi, orbit žvake...Meni je veca fora kad su likovi usli sa ogromnom kutijom i zavezali masnu, ona otvori kutiju, ono jedna manja unutra i tako otvarali dok nije dosla minijaturna kutija i u njoj orbit zvake...
Znam kad smo bili klinci imali rodjus u nekom kvazi kaficu i sad bio onaj smarac sto je snimao "zurku"...I sad slavljenica sve poklone otvara pred kamerom...Samo odjednom gace izlaze, a fora je sto smo bili mozda drugi razred...I ona brzinom svetlosti skloni te gace, a mi posle par godina gledali snimak i kidali se...![]()
aaa znači voliš nakite
hahahaha