- Poruka
- 25.259
A zašto da ne?draga dodji da ti poklonim .....
i eto paule nasmjesene od uva do uva?
Takav dar je manje vredan ako je spreman baš svakoj ženi da ga udeli koja ga prima, a više vredan ukoliko bira kome će da ga udeli

Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
A zašto da ne?draga dodji da ti poklonim .....
i eto paule nasmjesene od uva do uva?
Pa da, takvih ima puno. No, postavila sam video da ljudi vide da žene ozbiljno razmišljaju o tim darovima, ima čak i internet saveta. Dobro, ima još naivnih žena.al je utegla lice
ni jedna pegica, a od vrata pa dole milion jedna
profi tiktokerka
Razmišljam nešto, šta ako sutra nađem devojku? Bilo bi cool da joj nešto ubrzo poklonim jer iz toga što je neka devojka postala moja partnerka sledi da zaslužuje - vrhunski tretman.
Da li postoje univerzalni pokloni ili saznati šta voli po pribaviti?
Bajaga u pesmi "Sa druge strane jastuka" kaže:
"Još želim da ti poklonim listove divljeg kestena..."
Dame, kako biste reagovale na jedan takav poklon? Nije li ovakav gift malo bizaran ili je po vašem ukusu?
Da li ste dobile/dobili neki bizaran poklon od partnera?
koliko si takvih poklanjao svojim devojkama?
Poklanjale su one meni.koliko si takvih poklanjao svojim devojkama?![]()
I ja bih volelaPoklanjale su one meni.
Imam nekoliko Lamborghinija u kolekciji
Doduše u odnosu 1:43, burago
Volim
meni treba vise neki gradski koji se lako parkiraPogledajte prilog 1393728
sem vozačke mora se ide na posebnu obuku a i treba naći po kojim putevima mož da se vozi...
pare nisu problem, velika familija, prijatelji, komšije, skupilo bi se...
njah...meni treba vise neki gradski koji se lako parkira
ja sam skromna.
A zašto da ne?
Takav dar je manje vredan ako je spreman baš svakoj ženi da ga udeli koja ga prima, a više vredan ukoliko bira kome će da ga udeli, ali u svakom slučaju je nešto što potrebujem, sa zadovoljstvom, ako mi se sviđa.
Sram te bilo!!!!Kapetane, je l uvek zamisljas Paulu dok karas svoju zenu?
Stam tebe bilo!Sram te bilo!!!!