Alter_Ego_
Legenda
- Poruka
- 73.321
Ja bih devojci, umesto cveca i cokolada, poklonio
Pola sata svog vremena.
Pola sata svog vremena.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Odlično razumem.Nista ti ne razumes.
vec se na pocetku veze postavis kao ozbiljan covek, da steknes njeno poverenje
Jel treba da objasnim zašto je ovo pristup kvarnićko perverznjački.Kad steknete odnos poverenja, ne postoji bolestija koju ne mozes da sprovedes.
Nemas ti sta da objasnis.Jel treba da objasnim
Зато што си немач појма.Ne. Rekla sam da je taktika kvarnićko perverznjačka.
Купи јој не љути се човечеRazmišljam nešto, šta ako sutra nađem devojku? Bilo bi cool da joj nešto ubrzo poklonim jer iz toga što je neka devojka postala moja partnerka sledi da zaslužuje - vrhunski tretman.
Da li postoje univerzalni pokloni ili saznati šta voli po pribaviti?
Bajaga u pesmi "Sa druge strane jastuka" kaže:
"Još želim da ti poklonim listove divljeg kestena..."
Dame, kako biste reagovale na jedan takav poklon? Nije li ovakav gift malo bizaran ili je po vašem ukusu?
Da li ste dobile/dobili neki bizaran poklon od partnera?
Ааааааа усраћу сеAl napravis onaj izraz lica, ozbiljan i zaljubljen. Kao da je to znacajno. I kazes joj: e ja volim trenutke, sitnice koje znace, mali gest.
Хитлеровом сину сада гријеш питуObavezno kitu cveća.
Браво!Слушајте овај мужјачки сторитајм сада
Ее
Ја са девојчицом на првом дејту. Нешто ми је пар дана пре дејта еекла да јако воли да добије руже, а ја сам свакако хтео да јој их купим.
Провалила си ме, то сам и хтео!!! Рекох јој тако
И ништљ, спомињала је она мени ружу још неколико пута... И изашли ми. Купим јој ја ружу, и чоколаду. Не говорим ништа.
Изашли ми, прошло 45, ја идаље ништа, па јој изнебуха кажем "еј, извини... Заборавио сам ружу, журио сам, ово оно... Она се мало скењала, ал ништа спе, настависмо ми даље
Сели ми мало у кафић... Прошло још неко време, и ја јој кажем "е, знаш, можда сам заборавио ружу, ал чоколаду нисам!!" , одушевила се. Бацио сам је на дупе
Прође још ту неких 25 минута, и она изражи жељу да обуче моју јакну, пошто сам је носио на себи (а у јакни ми је ружа)
Ја јој кажем да не може. Пита што.
И ја кажем "па....." и из унутрашњег џепа вадим ружу.
Насмејала се, одјурила у WC и ништа није рекла
Касније, рекла ми је да сам је освојио тим гестом
Браво!
Имам и ја сличну причу. Ае, кад будем имао време ћу напишем.
Nikad nisam nista poklanjao na pocetku vezeRazmišljam nešto, šta ako sutra nađem devojku? Bilo bi cool da joj nešto ubrzo poklonim jer iz toga što je neka devojka postala moja partnerka sledi da zaslužuje - vrhunski tretman.
Dame, kako biste reagovale na jedan takav poklon? Nije li ovakav gift malo bizaran ili je po vašem ukusu?
Ја бих се распаметила на тако нешто симболично.Razmišljam nešto, šta ako sutra nađem devojku? Bilo bi cool da joj nešto ubrzo poklonim jer iz toga što je neka devojka postala moja partnerka sledi da zaslužuje - vrhunski tretman.
Au, ja reko neki mladi neiskusni dečko, a ono...koliko uzrast partnerke utiče na odabir poklona za nju?
nažalost, u svojim fantazmima ne vidim sebe sa vršnjakinjama (40+), ne deluje mi prirodno da budem sa njima već bar 10 godina mlađim ženama od sebe, a poželjno je i 20 godina mlađim.
slab sam na žene kada su u svom prajmu, odnosno na uzrastu devojke. kako starim, to se ne menja, a jaz je sve veći, čime mi je izbor jako sužen i čine ga mahom ribe koje imaju daddy isues i sponzoruše. kako nisam zavidnih primanja, potonje otpadaju, čime dolazimo do opičenih cupija koje se lože na zrele muškarce, odnosno tipove poput mene.
neka me moje vršnjakinje ne gledaju sa čežnjom, jeste da sam za njih nedostižan, ali toliko je 50+ usamljenih muškaraca, za njih ste idealne i možete većinu lako smuvati.
Ne pristaju da im devojka plati kokice.Muškarci su već dovoljno lafovi (uglavnom) jer ne pristaju na deljenje računa po kafićima i restoranima, ne pristaju da ih devojka časti...
nisam više mlad ali sam i dalje neiskusan, pa dobro, makar je nešto ostalo iz tog doba.Au, ja reko neki mladi neiskusni dečko, a ono...
Na početku poklanjam pažnju,biram pažljivo mesta za izlazak,iznenadjujem meni karakteristčnim smislom za humorom,izmamljujem joj osmeh,činim sve da se upoznamo,da budemo iskreni,otvoreni jedno prema drugom a poklon,on ide kasnije,dosta kasnije a ubrzo drugi,treći,četvrti.
Beg nije cicija ali je nadasve mudar.![]()