Šta pokloniti devojci na startu veze?

Nista ti ne razumes.
Odlično razumem.
Klasična perverznjačka taktika.
vec se na pocetku veze postavis kao ozbiljan covek, da steknes njeno poverenje

Kad steknete odnos poverenja, ne postoji bolestija koju ne mozes da sprovedes.
Jel treba da objasnim zašto je ovo pristup kvarnićko perverznjački.
Eto, lepo krene tema i onda ispliva ovo.:pop:
Još cicijašluk ispade i mala maca.
Bar su fer - odmah na početku stave do znanja da se ne otvaraju za više od kokica, a posle ako zasluži onda će videti.

Razmišljam nešto, šta ako sutra nađem devojku? Bilo bi cool da joj nešto ubrzo poklonim jer iz toga što je neka devojka postala moja partnerka sledi da zaslužuje - vrhunski tretman.

Da li postoje univerzalni pokloni ili saznati šta voli po pribaviti?

Bajaga u pesmi "Sa druge strane jastuka" kaže:
"Još želim da ti poklonim listove divljeg kestena..."
Dame, kako biste reagovale na jedan takav poklon? Nije li ovakav gift malo bizaran ili je po vašem ukusu?

Da li ste dobile/dobili neki bizaran poklon od partnera?
Купи јој не љути се човече

Слушајте овај мужјачки сторитајм сада

Ее

Ја са девојчицом на првом дејту. Нешто ми је пар дана пре дејта еекла да јако воли да добије руже, а ја сам свакако хтео да јој их купим.

Провалила си ме, то сам и хтео!!! Рекох јој тако

И ништљ, спомињала је она мени ружу још неколико пута... И изашли ми. Купим јој ја ружу, и чоколаду. Не говорим ништа.

Изашли ми, прошло 45, ја идаље ништа, па јој изнебуха кажем "еј, извини... Заборавио сам ружу, журио сам, ово оно... Она се мало скењала, ал ништа спе, настависмо ми даље

Сели ми мало у кафић... Прошло још неко време, и ја јој кажем "е, знаш, можда сам заборавио ружу, ал чоколаду нисам!!" , одушевила се. Бацио сам је на дупе

Прође још ту неких 25 минута, и она изражи жељу да обуче моју јакну, пошто сам је носио на себи (а у јакни ми је ружа)

Ја јој кажем да не може. Пита што.

И ја кажем "па....." и из унутрашњег џепа вадим ружу.

Насмејала се, одјурила у WC и ништа није рекла

Касније, рекла ми је да сам је освојио тим гестом

Слушајте овај мужјачки сторитајм сада

Ее

Ја са девојчицом на првом дејту. Нешто ми је пар дана пре дејта еекла да јако воли да добије руже, а ја сам свакако хтео да јој их купим.

Провалила си ме, то сам и хтео!!! Рекох јој тако

И ништљ, спомињала је она мени ружу још неколико пута... И изашли ми. Купим јој ја ружу, и чоколаду. Не говорим ништа.

Изашли ми, прошло 45, ја идаље ништа, па јој изнебуха кажем "еј, извини... Заборавио сам ружу, журио сам, ово оно... Она се мало скењала, ал ништа спе, настависмо ми даље

Сели ми мало у кафић... Прошло још неко време, и ја јој кажем "е, знаш, можда сам заборавио ружу, ал чоколаду нисам!!" , одушевила се. Бацио сам је на дупе

Прође још ту неких 25 минута, и она изражи жељу да обуче моју јакну, пошто сам је носио на себи (а у јакни ми је ружа)

Ја јој кажем да не може. Пита што.

И ја кажем "па....." и из унутрашњег џепа вадим ружу.

Насмејала се, одјурила у WC и ништа није рекла

Касније, рекла ми је да сам је освојио тим гестом
Браво!

Имам и ја сличну причу. Ае, кад будем имао време ћу напишем.

Cat Kitten GIF

koliko uzrast partnerke utiče na odabir poklona za nju?

nažalost, u svojim fantazmima ne vidim sebe sa vršnjakinjama (40+), ne deluje mi prirodno da budem sa njima već bar 10 godina mlađim ženama od sebe, a poželjno je i 20 godina mlađim.
slab sam na žene kada su u svom prajmu, odnosno na uzrastu devojke. kako starim, to se ne menja, a jaz je sve veći, čime mi je izbor jako sužen i čine ga mahom ribe koje imaju daddy isues i sponzoruše. kako nisam zavidnih primanja, potonje otpadaju, čime dolazimo do opičenih cupija koje se lože na zrele muškarce, odnosno tipove poput mene.

neka me moje vršnjakinje ne gledaju sa čežnjom, jeste da sam za njih nedostižan, ali toliko je 50+ usamljenih muškaraca, za njih ste idealne i možete većinu lako smuvati.

Razmišljam nešto, šta ako sutra nađem devojku? Bilo bi cool da joj nešto ubrzo poklonim jer iz toga što je neka devojka postala moja partnerka sledi da zaslužuje - vrhunski tretman.

Dame, kako biste reagovale na jedan takav poklon? Nije li ovakav gift malo bizaran ili je po vašem ukusu?

Nikad nisam nista poklanjao na pocetku veze

Ја бих се распаметила на тако нешто симболично.
А највише на нешто што сам направи, својим вештим рукама :lol:

koliko uzrast partnerke utiče na odabir poklona za nju?

nažalost, u svojim fantazmima ne vidim sebe sa vršnjakinjama (40+), ne deluje mi prirodno da budem sa njima već bar 10 godina mlađim ženama od sebe, a poželjno je i 20 godina mlađim.
slab sam na žene kada su u svom prajmu, odnosno na uzrastu devojke. kako starim, to se ne menja, a jaz je sve veći, čime mi je izbor jako sužen i čine ga mahom ribe koje imaju daddy isues i sponzoruše. kako nisam zavidnih primanja, potonje otpadaju, čime dolazimo do opičenih cupija koje se lože na zrele muškarce, odnosno tipove poput mene.

neka me moje vršnjakinje ne gledaju sa čežnjom, jeste da sam za njih nedostižan, ali toliko je 50+ usamljenih muškaraca, za njih ste idealne i možete većinu lako smuvati.
Au, ja reko neki mladi neiskusni dečko, a ono...

Paaa, ta vrsta opičenosti srećom ne postoji osim u određenim filmovima.

Na početku veze ne bi trebalo ni da se razmišlja o nekim baš značajnijim poklonima.
Dvoje se još upoznaju...
Ni sa cvećem ne treba preterivati jer... neke devojke uopšte ne vole cveće-"poklano" i spakovano da bi bilo komercijalno "lep gest". Jedan cvet je uglavnom ok.
Čokolada, čokoladica-ok... niko zbog toga nije osiroteo, a retko ko se uvredio.
Ako je filmofil-karte za bioskop, ako je obožavalac serija... password za deljeni Netflix:), ili tak nešto!
Što manje materijalizovati i nagrađivati to malo zajedničkih dana novcem.
Međusobna nagrada bi i dalje trebalo da bude dobro raspoloženje tokom svakog susreta, iskreni komplimenti, iskreno zanimanje za osobu...
jer samo iskrenim zanimanjem za nekog možemo da protumačimo šta voli, a šta ne, na osnovu čega bi kasnije vrlo dobro znali kakav poklončić bi je obradovao.

Muškarci su već dovoljno lafovi (uglavnom) jer ne pristaju na deljenje računa po kafićima i restoranima, ne pristaju da ih devojka časti... Nije lako biti džentlmen sa mnogo već nekih čvrsto, mada prilično naopako postavljenih standarda u društvu.

Na početku poklanjam pažnju,biram pažljivo mesta za izlazak,iznenadjujem meni karakteristčnim smislom za humorom,izmamljujem joj osmeh,činim sve da se upoznamo,da budemo iskreni,otvoreni jedno prema drugom a poklon,on ide kasnije,dosta kasnije a ubrzo drugi,treći,četvrti.
Beg nije cicija ali je nadasve mudar.😉

Ta pažnja i ti zajednički trenutci kada uživate u svakom minutu provedenom zajedno nešto su najljepše što oboje možete imati. Nema potrebe komplicirati s drugim stvarima

Back