Šta pokloniti devojci na startu veze?

Imas zene koje se nasmeju i sijaju im oci kada vide poklon i zene koje se nasmeju i sijaju oke kada vide tebe.
Ako si vec sa devojkom i sa tobom je zbog tebe, pokloni su razni. Od pokonjene paznje, neke aktivnosti koju ona voli, mozda i tako neku odecu koju je snimila negde usput i znas da odlepljuje za time. Kartu za rafting, koncert, slatkis koji voli, Pa i to:e ajmo da nabicmo koju krpu, treba da se obnovimo.
Ali takva devojka je s tobom jer ste jedno drugome nahahajveci poklon, na startu i raduje se vasem vremenu, a ne bizuteriji, gde je vodas, kolilo placas i td...

Tebe ako pali da budes simp, to je ok, ali ne tako sto ces od pocetka veze da se postavis kao simp, onako, neprimetno, kako stalno u temama zapitkujes, vec se na pocetku veze postavis kao ozbiljan covek, da steknes njeno poverenje, pa tek kad imate odnos poverenja, objasnis joj da se palis na to da budes simp. Direktno joj objasnis. Kazes, obrazlozis, a ne da se suptilno, ne dajuci joj direktno do znanja, postavis kao simp.

Al' i tebi dzaba pricanje. Ti si podjednako nedokazan kao i bezimeni1.

Mekflaj, Čiki (bezimeni) i još jedan gospodin kojeg nećemo spominjati imaju toliko bizarne stavove da nema dalje.
Lud provod njih trojica imaju svakako.
jim-carrey-head-bob.gif

mislim stvarnooo,mislio sam na kulturu,a inače one mogu da budu uvek još bolesnije :rotf:
tako da bolje kad si fin,samo ponekad ti pokazu ribicu i sise iz čista mira:rotf::rotf:
valjda se iznerviraju🤷‍♀️:rotf::rotf:
Ma, ne valja to kad ti iz sazaljenja pokaze ribicu i sisu.

Posle se osecas bzvz.

Ko onaj moj drug sto je za dva dana dvema qrvama platio za seks. Sad se oseca bljak, pa mora u pravu poteru.

Kako i prilici. Kao prava zver. Mora u lov.

Back