- Poruka
- 18.758
Ej ej,ne pravi pricu kako tebi odgovara . A da je duga veza? Jel bi ga bilo briga ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ej ej,ne pravi pricu kako tebi odgovara . A da je duga veza? Jel bi ga bilo briga ?
Pa npr.u vezi si sa devojkom 3-4 godine i onda se odluci na abortus,tebe ne bi bilo briga?
Jujuju.
Koji bezobrazluk.Ne ocekuje se nista na silu,daleko od toga.Ali svako mora da snosi posledice za svoje postupke.Necete dete,to je ok.Necete materijalno da pomognete ? To vec nije ok.U tome nije ucestvovala jedna osoba vec dve.Najlakse je napumpati,okrenuti se i pobeci.Takve odluke se svakako donose zajedno.
Pa dobro,ja zelim tog decka ali ne zelim dete.Jednostavno nisam spremna da postanem majka a ti mi reci da sam glupa,okreni se ,pobegni i pokazi koliki si covek.
Da si rekla da ti plati abortus, pa ok, ali da te on tesi sto si glupa, nije lud.
- - - - - - - - - -
Naravno, opet se zezam, ali ti zezas trazeci podrsku nkoga koga ne zelis.![]()
prekinite da pisete dete to jos nije dete to je tek oplodjena jajna celija koja nema trunku svesti...Ljubav ili ne-ljubav (nećemo sad o tome), uglavnom u vezi ste sa devojkom/ženom (nebitno) koja ,naravno, ima pravo odlučivanja šta će sa svojim telom i odluči da abortira vaše dete.
Kako bi reagovali, kako se osećali?
ne da mi se da čitam odgovore
nego hoću da kažem: pravi muškarac nikad neće dozvoliti djevojci/ženi da to uradi, bez obzira na okolnosti
nazovite me staromodnom, ovakom, onakvom...ako s ene slažete, još niste shvatili šta je DAR ŽIVOTA
zajedno?
kako to zajedno, mozes da abortiras, mozes da das na usvajanje mozes da zadris i trazis alimentaciju. gde je tu 'zajedno'?
U tome i jeste stvar,nisam sebi rodila dete vec sam se odlucila na abortus.Kao sto i jeste to ovde tema.Medjutim kada je doslo do toga,muskarac je brze bolje pobegao umesto da bude uz devojku?
Po ovim ovde komentarima na pitanje Šta osećate kad saznate da će žena abortirati vaše dete odgovor bi bio otprilike boli me k . Jako bezobrazno
Dakle, problem je nevoljnost inkubatora novoga, potencijalno, života? Jadno malo stvorenje.Ljubav ili ne-ljubav (nećemo sad o tome), uglavnom u vezi ste sa devojkom/ženom (nebitno) koja ,naravno, ima pravo odlučivanja šta će sa svojim telom i odluči da abortira vaše dete.
Kako bi reagovali, kako se osećali?