Sta on zeli

• Začetnik teme Začetnik teme Bzvze
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Svidja mi se fizicki a i ok je decko, duhovit, pozitivan, lepo mi je sa njim kad se vidimo.. Jedino sto nikad nismo dosli do te teme sta on zapravo zeli, a sta ja zelim.. On ocigledno zeli samo nesto neobavezno a ja bih nesto ozbilinije
Dakle lep je i komičan pozitivno je to da mulja laže i igra toplo ladno i oče samo seks on oče trofej povali odbaci ati očeš trofej da jednog lažova pretvoriš u poštenog čoveka našla krpa zakrpu rođženi ste jedno za drugo

Sta je to prokleto u zeni da bude privucena nekim ko je posmatra samo kao zabavu... Zabava nije nista lose, da se razumemo, al lose je kad ne vidis stvarnu sliku.

Ovo je jedan u moru ovakvih primera. Ti sad mislis da si posebna i da ce on samo zbog tebe da se promeni i samo s tobom da pozeli nesto ozbiljno, a druge su samo za seks. Pa nece.
Sindrom spasiteljke!

Svidja mi se fizicki a i ok je decko, duhovit, pozitivan, lepo mi je sa njim kad se vidimo.. Jedino sto nikad nismo dosli do te teme sta on zapravo zeli, a sta ja zelim.. On ocigledno zeli samo nesto neobavezno a ja bih nesto ozbilinije
Ne znam zasto sebi postavljas pitanja sta on zeli.
Pitanje je sta TI zelis. Ako se vase zelje ne poklapaju, nemate vi sta da radite.
Kad budes znala sta zelis, neces gubiti vreme i nerve na tudje zelje.
Zasto ti je potrebno da ti neko jasno verbalizuje svoje zelje? On svoje zelje pokazuje. Ne mora da ih kaze. Pa onda poveruj u to! Nisi ti nista posebno njemu. Da jesi, drugacije bi on. Imao bi vise takta.

Pa eto prosto imam neki osecaj da sam mu ja ipak bitnija od drugih i da bi mozda zeleo nesto vise, ali mozda jednostavno ne ume to da pokaze jer je navikao na ovaj nacin.. Prosto cudno mi je da te neko zove 20 puta da se vidite, ti pristanes 21. put i on te posle kulira.. Zato sam htela da cujem iz muske perspektive kako to izgleda..

Pa eto prosto imam neki osecaj da sam mu ja ipak bitnija od drugih i da bi mozda zeleo nesto vise, ali mozda jednostavno ne ume to da pokaze jer je navikao na ovaj nacin.. Prosto cudno mi je da te neko zove 20 puta da se vidite, ti pristanes 21. put i on te posle kulira.. Zato sam htela da cujem iz muske perspektive kako to izgleda..
Koliko imaš godina?

Sto bre? Vidis koliko je decko zivka.
Nije se taj zaljubio, taj je odlepio.
Samo ga balansiraj Mila.
Laganjeze, ono sve super, pusti ga da pipa pa onda Stop. Tako dok ti ne izjavi sve: i da te voli, i da hoce ozbiljno, i da hoce samo tebe i da je zakopao kontrolni iz matisa u osnovnoj na putu do kuce. Sveee! Samo udri mis Prisli, nek vidi koliko si posebna. Oce dinju? E pa ne moze tako lakou.

Jel toliko ovo moje pitanje smesno i za za..bavanje? Zar se vama nikad nije desilo da jednostavno niste sigurni u necije namere ili svakog uvek pročitate posle 2 vidjanja? Nisu svi isti.. A i toliko puta sam cula da kombinacije i veze za jednu noc prerastu u veze i brakove..

Jel toliko ovo moje pitanje smesno i za za..bavanje? Zar se vama nikad nije desilo da jednostavno niste sigurni u necije namere ili svakog uvek pročitate posle 2 vidjanja? Nisu svi isti.. A i toliko puta sam cula da kombinacije i veze za jednu noc prerastu u veze i brakove..
Te kombinacije, koje prerastu u brak, tako ne pocinju. Ljude skuca strast u momentu, kresnu se na kec, ne natezu se.

Sto ne iskusas te namere? Postace ti brzo jasnije nakon kresa. Ionako ti se svidja. Odmah ces saznati koliko si mu posebna.

Back