Šta očekujem na presudi Haradinaju

Kako da ne, ....ugrozava americku nevinost!!!!

Ne, nema ovoga:

F. Tuđman: Nije nam glavna zadaća Bihać, nego je nanošenje na nekoliko pravaca takvih udara da se srpske snage više ne mogu oporaviti, nego da moraju kapitulirati. Da ostanu poslije toga samo nekakve enklave koje bi se morale predati. Imamo i naklonost SAD, ali do određene granice, ako ćete, gospodo, izvršiti na profesionalan način kao što ste izvršili u zapadnoj Slavoniji (Sta je bilo u Slavoniji?) u roku od nekoliko dana, onda možemo računati da ćemo politički dobiti.

A ni ovoga:

F. Tuđman: Jedan letak ovako, znači, opće rasulo, pobjeda Hrvatske vojske uz podršku svijeta itd. Srbi, vi se već povlačite preko itd., a mi vas pozivamo da se ne trebate povlačiti... Znači, na taj način im dati put, a jamčiti tobože građanska prava itd.

Pa ni ovoga:

G. Šušak: Ja isto predlažem koliko je god Markač sposoban njih nagovoriti na provokacije, njega oni po Velebitu mogu negdje gadati, to nam neće biti neko pokriće.

Norac: skupa s njime bi trebalo isprovocirati da možda i po Gospiću ili nečemu lupnu dvije granate. Mislim, treba po naseljenom mjestu.
F. Tuđman: Dobro.

M. Norac: Izvršiti sa minobacačem ili tijekom noći ili tijekom dana taj prostor, paliti nekoliko projektila.

A onda ni ovoga:

F. Tuđman: Idem u Ženevu da prikrijem ovo, a ne da tamo razgovaram. Neću poslati ministra, nego ću poslati pomoćnika ministra unutarnjih poslova. To je u četvrtak. Prema tome, da prikrijem ovo što spremamo za dan poslije. Tako da mi suzbijemo bilo kakav argument u tom i takvom svijetu da mi nismo željeli razgovarati.

Poslednja izmena:
Ovo je samo moje lično mišljenje, dakle očekujem dva scenarija

Oslobađajuća presuda - 60 %

Biće osuđen na 2-3 godine zato što "nije sprečio mučenje srpskih vojnika i civila bla bla", odležaće godinu dana i biće pušten zbog dobrog vladanja - 40%

Najgore je to što ne postoje ni najmanje indicije da bi mogao da bude osuđen onako kako je i zaslužio. Čitam da se spominje i Toni Bler i njegova supruga u toj celoj priči, realno kakve šanse imamo protiv Gebelsa modernog doba ?

Ovo je samo moje lično mišljenje, dakle očekujem dva scenarija

Oslobađajuća presuda - 60 %

Biće osuđen na 2-3 godine zato što "nije sprečio mučenje srpskih vojnika i civila bla bla", odležaće godinu dana i biće pušten zbog dobrog vladanja - 40%

Najgore je to što ne postoje ni najmanje indicije da bi mogao da bude osuđen onako kako je i zaslužio. Čitam da se spominje i Toni Bler i njegova supruga u toj celoj priči, realno kakve šanse imamo protiv Gebelsa modernog doba ?

Ko je Gebels modernog doba?

Back