aleksije radicevic
Veoma poznat
- Poruka
- 10.457
Stvarno nisam očekivao ovoliku masu. Ali debil je čačkao mečku i sam motivisao ljude onim emisijama sa Šešeljima i drugim kretenima.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
haha, ti i kerci ste zaljubljene babe, ona u aljeka siftara, a ti u celavog koji salje batinase devojkama da se lome viliceI to si sama umislulila pa srecna haha
Kamo srece...oni se uvek rukuju s njim, zabole njih patkaBila bi fora da oni specijalni gosti koji su najavljeni na kraju programa budu Đoković i Jokić. Av bi se šlogirao istog momenta.![]()
niko ga se vise ne boji, svi znaju da je kukavica KOJA DRUGE POTURA, SAMO HUSKANJE MU JE PREOSTALOStvarno nisam očekivao ovoliku masu. Ali debil je čačkao mečku i sam motivisao ljude onim emisijama sa Šešeljima i drugim kretenima.
Stvarno?Sto se onako brzo zavrsilo knjizevno vece?

Caciji nisu videli biblioteku u zivotu, iznutra, kakvo knjizevno vece, to se aljek siftar malo narugao?!Stvarno?
Ili nisu imali knjiga ili vide da je đavo odneo šalu. Ili oboje!![]()
Caciji nisu videli biblioteku u zivotu, iznutra, kakvo knjizevno vece, to se aljek siftar malo narugao?!
koliko ljudi a kakva jeziva tisina
jes pa da ih izgubi, nije lud valjda? prvo da se opljackaju onih 18 ekspo milijardi do kraja, pa onda, ko dozivi te izbore na kraju 2026Možda bi raspisivanje izbora bilo najbolje i za njega. Smiriće proteste i dobiće nešto vremena da sakrije dokaze.
Planirali promociju knjige, da bi pred sam događaj shvatili: Pa mi ne znamo kako se knjiga promoviše, šta se radi tada!Caciji nisu videli biblioteku u zivotu, iznutra, kakvo knjizevno vece, to se aljek siftar malo narugao?!
Pa pri ovakvim protestima, može se desiti istog dana da padne, nepripremljen, što je gore po njega.jes pa da ih izgubi, nije lud valjda? prvo da se opljackaju onih 18 milijardi do kraja, pa onda, ko dozivi te izbore na kraju 2026
bokan je desetak puta galamio na cacije da ugase muzikuSto se onako brzo zavrsilo knjizevno vece?
zato i preti, i nije sam, i ivica je iz njega, onda onaj celavi, ima ih, samo popisati one sa kojima nema nagodbe vec robioja, koliko je to ljudi kada padne rezim? nije valjda saMO ALJEK SIFTAR, NE RADI ON OVO SVE SAMPa pri ovakvim protestima, može se desiti istog dana da padne, nepripremljen, što je gore po njega.
A ja mislio da su razgrabili ono malo smokija sto je bilo i odleprsali kucibokan je desetak puta galamio na cacije da ugase muziku
a cacijevci ga ignorisali i gruvali baju mindzu
na kraju se posvadjali
derose bokan ko krme- ugasite muzikuA ja mislio da su razgrabili ono malo smokija sto je bilo i odleprsali kuci
Aljek siftar terorise naciju sa parizerom koji kosta $1, a gde je slanina koja kosta 10 ili 20 dolara?A ja mislio da su razgrabili ono malo smokija sto je bilo i odleprsali kuci
sve je to uzeto iz naseg budzeta, od nasih porezaAljek siftar terorise naciju sa parizerom koji kosta $1, a gde je slanina koja kosta 10 ili 20 dolara?
onda jede voce, hvali se lignjama, a narod nema vodu, ili kanalizaciju!
onda kupuje glasove asvaltiranjem nekih seoskih puteva...
postavio onog macuta da maze i laze, da zamajava umesto njega, umesto da odgovori zasto izvozi oruzje u ratna podrucja, ko ce da obnavlja ukrajinu sa cijim parama, zasto srbiju upropascava i svodi je na rudarsku koloniju, zasto ekspo, ako ne da pokrade tih 18 milijardi? propalitet, ali je zalosno kako narod to nije uvideo jos pre 10 godina
Паровић: Војска СРБ остала без муниције – Вучић убрзано продаје Украјини и Израелу
mora da se plati rata za falkone, njemu i brnabi, ona zena kaze da mora da se prodaje municija, a protesti da su fasisticki, nacisticki i sta znam sta jos nisu iskenjali sto caciji gutaju