Šta se može očekivati od protesta na Vidovdan?

Šta se može očekivati od protesta sutra?

• Biće mirno i masovno

glasova: 20 42,6%
  • Biće nemirno i masovno

glasova: 5 10,6%
  • Biće mirno i manjeg obima

glasova: 12 25,5%
  • Biće nemirno i manjeg obima

glasova: 10 21,3%

• Ukupno glasova
    47
  • Anketa je zatvorena .
Stvarno nisam očekivao ovoliku masu. Ali debil je čačkao mečku i sam motivisao ljude onim emisijama sa Šešeljima i drugim kretenima.
niko ga se vise ne boji, svi znaju da je kukavica KOJA DRUGE POTURA, SAMO HUSKANJE MU JE PREOSTALO

Терор Хуље и удбашког брлога: Две студенткиње ФПН-а у полицији

Caciji nisu videli biblioteku u zivotu, iznutra, kakvo knjizevno vece, to se aljek siftar malo narugao?!
1751131571507.jpeg

Možda bi raspisivanje izbora bilo najbolje i za njega. Smiriće proteste i dobiće nešto vremena da sakrije dokaze.
jes pa da ih izgubi, nije lud valjda? prvo da se opljackaju onih 18 ekspo milijardi do kraja, pa onda, ko dozivi te izbore na kraju 2026

mozda kane jos neki kredit ako eu racuna na litijum , pa i njega valja prisvojiti i skloniti pare,a glupi narod neka ih vraca posle decenijama, ova deca koju naziva teroristima dok ih zaduzuje

Pa pri ovakvim protestima, može se desiti istog dana da padne, nepripremljen, što je gore po njega.
zato i preti, i nije sam, i ivica je iz njega, onda onaj celavi, ima ih, samo popisati one sa kojima nema nagodbe vec robioja, koliko je to ljudi kada padne rezim? nije valjda saMO ALJEK SIFTAR, NE RADI ON OVO SVE SAM

ocekuje se kraj diktatorskog rezima koji svojata drzavu cuvaju svoje kriminalndo dupe, koji blokira zeleznice srbije i autobuski saobracaj kako 15.03 tako i danas

to recimo da se ucini u francuskoj makron bi u sekundi imao citavu francusku na ulici i bilo bi pitaj boga sta ako bise usudio da im OGRANICI SLOBODU RKETANJA IBLOKIRA SAOBRACAJ

to je nedopustivo i diktatori moraju da padnu nema vsie sta da se razmislja

ako ne raspisu izbore idemo u gradjansku enposlusnost kako reksoe studenti , ne samo u bg negosvi gradovi.cucemo sta ce nam reci studenti a oni znajuda ako su prvi put propustili energiju naroda dobili su drugu priliku ....

trece nece biti , tako da ...

A ja mislio da su razgrabili ono malo smokija sto je bilo i odleprsali kuci
Aljek siftar terorise naciju sa parizerom koji kosta $1, a gde je slanina koja kosta 10 ili 20 dolara?
onda jede voce, hvali se lignjama, a narod nema vodu, ili kanalizaciju!
onda kupuje glasove asvaltiranjem nekih seoskih puteva...

postavio onog macuta da maze i laze, da zamajava umesto njega i odradi vilu, umesto da odgovori zasto izvozi oruzje u ratna podrucja, ko ce da obnavlja ukrajinu sa cijim parama, zasto srbiju upropascava i svodi je na rudarsku koloniju, zasto ekspo, ako ne da pokrade tih 18 milijardi? propalitet, ali je zalosno kako narod to nije uvideo jos pre 10 godina da je on hulja

Паровић: Војска СРБ остала без муниције – Вучић убрзано продаје Украјини и Израелу

mora da se plati rata za falkone, njemu i brnabi, ona zena kaze da mora da se prodaje municija, a protesti da su fasisticki, nacisticki i sta znam sta jos nisu iskenjali sto caciji gutaju

Poslednja izmena:
Aljek siftar terorise naciju sa parizerom koji kosta $1, a gde je slanina koja kosta 10 ili 20 dolara?
onda jede voce, hvali se lignjama, a narod nema vodu, ili kanalizaciju!
onda kupuje glasove asvaltiranjem nekih seoskih puteva...

postavio onog macuta da maze i laze, da zamajava umesto njega, umesto da odgovori zasto izvozi oruzje u ratna podrucja, ko ce da obnavlja ukrajinu sa cijim parama, zasto srbiju upropascava i svodi je na rudarsku koloniju, zasto ekspo, ako ne da pokrade tih 18 milijardi? propalitet, ali je zalosno kako narod to nije uvideo jos pre 10 godina

Паровић: Војска СРБ остала без муниције – Вучић убрзано продаје Украјини и Израелу

mora da se plati rata za falkone, njemu i brnabi, ona zena kaze da mora da se prodaje municija, a protesti da su fasisticki, nacisticki i sta znam sta jos nisu iskenjali sto caciji gutaju
sve je to uzeto iz naseg budzeta, od nasih poreza

Back