Sta obuci na maturi???

i ovo sad treba da bude duhovito? ;)

Uzdržavam se da ne odgovorim.:hahaha:

Najbolje je obuci Crne Farmerice , belu kosulju i bele cipele .
To je po meni zakon:ok:

Ne znam na šta misliš kad kažeš bele cipele,ali ja odma' pomislim na ovo:

(samo u muškoj varijanti,mrzi me sad da tražim)

slika-LAKOVANE-CIPELE-239171x400.jpg

Pa ne znam,mozhda je njoj to cool,ali meni definitivno nije...
ustvari shta mene treba da boli uvo... mada svi su je gledali ko najvecjeg bolesnika..
mislim ipak je to matura... ne ide na koncert,svirku... kontam da je ona u nekom tripu ali. . . . . .
Bas nju briga sto tebi nije cool, mozda ti nisi cool, pa je tvoje misljenje totalno zanemarljivo. Njoj je bitno da je ona bila ono sto jeste, da je bila zadovoljna sobom...
Nije to trip, to je licnost, koja zato sto je drugacija od drugih, postaje osporavana i nazivana bolesnom.

Bas nju briga sto tebi nije cool, mozda ti nisi cool, pa je tvoje misljenje totalno zanemarljivo. Njoj je bitno da je ona bila ono sto jeste, da je bila zadovoljna sobom...
Nije to trip, to je licnost, koja zato sto je drugacija od drugih, postaje osporavana i nazivana bolesnom.

Dobro, 0k, nemam ja nishta protiv te devojke, samo jednostavno kazhem ne svidja mi se kako se obukla,kao ni ostalim mishljenjima shto sam chula..
ima par likusha u slichnom fazonu i njima se svidelo kako se ona obukla.. ni njoj se sigurno nisu svidele ove u shtiklama sa ispeglanom kosom...
al opet kazhem,kad neko spomene 'matura' meni korz glavu prvo prodje kao neka svechanost,elegancija,itd..

E, zanima me kakva je haljina, i martinke, postavi sliku ako nije problem...:bye:
Sačekaćeš do petka na sliku...:cool:;)

Prazna?Ja baš čujem od par drugarica da idu tamo da kupuju odeću...mada ko zna šta one u stvari rade :lol:
Ceo grad sam prepešačila i nigde ne mogu da nađem običnu dugu crnu haljinu. Sve, ili su satenske, ili imaju neke cirkone, ili je dekolte do pupka...:sad2:
E, sad, da ima-ima. Kad bih išla na Pink da pevam.

Ma otkud znam vishe,mozhda je to normalno i bash gotivno razlikovati se od drugih
Ma ne, gotivno je kad su svi isti. Treba svi da se oblacimo isto , mislimo isto i izgledamo isto i onda cemo biti full cool.

meni recimo nije gotivno biti ruzhno pache (vecj su spominjali na ovoj temi)...
Lol. Znaci ta riba u starkama je "ruzno pace' zato se 10ak vas stancovanih fensercica slozilo u tome.
Bas je slatko kad ljudi imaju ovako visoko misljenje o sopstvenoj vaznosti.

Ma ne, gotivno je kad su svi isti. Treba svi da se oblacimo isto , mislimo isto i izgledamo isto i onda cemo biti full cool.

Lol. Znaci ta riba u starkama je "ruzno pace' zato se 10ak vas stancovanih fensercica slozilo u tome.

A ja ne kapiram chemu ta isforsirana i isfolirana razlichitost. Jel ima kompleks nizhe vrednosti, pa mora po svaku cenu da se razlikuje da bi privukla shto vishe pazhnje na sebe, ma kakva ona bila? Ajde sad da uzmemo da se skinemo goli i shetamo tako ulicama, poshto treba da se razlikujemo.

A ja ne kapiram chemu ta isforsirana i isfolirana razlichitost. Jel ima kompleks nizhe vrednosti, pa mora po svaku cenu da se razlikuje da bi privukla shto vishe pazhnje na sebe, ma kakva ona bila? Ajde sad da uzmemo da se skinemo goli i shetamo tako ulicama, poshto treba da se razlikujemo.

to sam se i ja zapitao.
SVi su bili isti, onda je neko pametan odluchio da se razlikuje i da bude kul ( :lol: ) i onda su svi provalili kako je to kul i onda su svi krenuli da se razlikuju
chovek treba da se ponasha kako mu je udobno

to sam se i ja zapitao.
SVi su bili isti, onda je neko pametan odluchio da se razlikuje i da bude kul ( :lol: ) i onda su svi provalili kako je to kul i onda su svi krenuli da se razlikuju
chovek treba da se ponasha kako mu je udobno

Upravo. Inache, upoznao sam metalce koji su zadrtiji od fensera shto se tiche odevanja - morash da se oblachish kako "treba" (crno, crno, crno!!!) inache nisi "pravi" metalac. Give me a break, oblachitju se kako ja hotju. Izem ti alternativu, kad opet morash da pratish neku modu.

Sta je gore - kad se neko obuce drugacije ili kad neko pravi dramu oko toga sto se neko drugacije obukao?

Ne razumesh me. Ne kazhem da ne treba da se oblachi drugachije, ali samo zato shto stvarno voli to da nosi, a ne zato shto zheli da privuche paznju, a ovo je tako ochito ovaj drugi sluchaj. Isto kao oni metalci, kao shto sam vetj pomenuo, nose sve crno, ili imaju duge kose, iako su im kao slama i vide da tje uskoro da otjelave, ili nose martinke u kojima se noge usmrde ili raspale starke, koje propushtaju vodu, u svako doba godine, samo da bi bili "pravi" metalci. Pomalo je licemerno onda prichati o fenserima kao onima koji se uklapaju u neki kalup, ne?

Da ne ponavljam, sledi odgovor :arrow:

Extra chlanak. Ne znam gde si ga iskopala, ali svaka ti chast, imash +rep od mene (iako to nikada ne dajem). Citat iz chlanka, za one koje mrzi da chitaju (mada bi trebalo): "Glavna odlika srpskog metalca je, dakle, potpuni nedostatak individualnosti i kritičkog mišljenja. A to je jedna velika ironija, jer on izgledom i stavom želi da poruči kako je drugačiji, zanemarujući sitnicu da je mentalitet krda kod njega izražen u podjednakoj meri kao i kod fanatičnog navijača."

Back