Sta nosite sa sobom kad izadjete iz kuce?

• Začetnik teme Začetnik teme Zauz
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
kad pomenu te mentol maramice
si probao nekad njima u oko da brknes? to je momenat kad prekines da ih kupujes i pocnes da se drzis samo obicnih :lol:

a moja drugarica ima jos krvaviji dogadjaj, piskila po sokaci i brisala se tim mentol maramica, kaze ma bre pecka me nesto dole cudan neki osecaj sta je ovo, dr kaze nema nista, kad skapira pa brise se posle javnog wca mentol maramicama :rotf:

Jesam ali sam tvrdoglav :lol:

Imao i brat od strica slican problem kao tvoja drugarica :hahaha:

Moj kolega Sreten, zvani Sreja, nedje otud od Valjeva, je izgleda bio najoriginalniji, secam se kako smo ga zajebavali kad je zaboravio ranac na bazenu na Spensu. Vratio se nakon par sati po njega, osoblje ga sacuvalo i urucilo mu ga, sve je proslo OK, kompletan je bio sadrzaj, novcanik, dokumenta, beleske, nista nije falilo, cak ni erotski casopis, jedan od onih stampanih u velikom formatu... :lol: Od blama se vise nikad nije pojavio tamo. :lol:

Obavezno desetak gumica za tegle, i to ne kineske kupovne nego one crne domace, napravljene od stare gume za bicikl, posto malo malo, pa ostanem bez djonova na cipelama, a kad nosim ranac i nekoliko spajalica, kao Djoko Cvarkov, to su mi amajlije, i kisobran ili bejzbol kapu bez obzira kakvo je vreme, jer moze biti kao u Sahari, a da rokne kisa tako iz nevezanog samo zato sto ja ne uzmem kisober, mislim takav sam baksuz. Toalet papir ne nosim, ali pakovanje papirnih maramica je standardno. Leti obavezno i flasicu sa vodom u koju su ubaceni parcici zamrznutog voca, to sam naucio od male Lunase, mnogo dobra stvar. :ok:

Back