Sta nosim danas

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ja nesto nisam u formi poslednjih dana,pa se ne hvatam za aparat
evo moje nove farmerke,sizika me odmah nagrdila sto podvrcem:mad:
bas me briga
ko nesto kaze za nenamesten krevet iza-magarac:mrgreen:

dobro te sam kropovala neispeglan ves:lol::lol::lol:

U pa meni su boje sve u zivotu. Kad ovo kazem nemam nameru da zvucim otrcano, vec je to zaista tako.
Ne volim sarenis...ali volim boje. Ne znam da li ovo iko moze da razume:) a da ne zvuci kontradiktorno...Nadam se da Da.
Mokasine? Sad mi se jos vise svidjaju.Ta zvezda im para vredi.

Ja mrzim sebe sto ponekad moram da kombinujem sivo i crno recimo jer nemam nista u boji , mislim na one pastelne boje , sve mi je maslinasto sivo belo crno i braon i s cime da kombinujem , pre neki dan sam provalila da sam dosadna sa tim bojama i da su i meni dosadile , ostacu pri sivom ali nek mi neko smisli boju da ga kombinujem a da nije crveno , roza.......... Ljubicasto bi mogla da obucem recimo , probacu time . :) Recimo sal ili ponco sta je vec to od Gjure mi se jako dopada i kad bi naisla na nesto takvo ja bi ga kupila ko sto sam i par puta uradila sa drugim komadima garderobe i nikad ih nisam stavila na sebi neznam zbog cega je to tako .

da hvala Djuro ali jedino ljubicasto mogu da nosim( mada nisam nesto mnogo probala) i zeleno i one gore navedene, sto puta mi se desilo da se vratim s kapije kako bi se presvukla jer se ja ne osecam lepo u drugim bojama ko da nisam ja , evo posatvicu ti sada jednu kombinaciju ali opet tamno bre , ugushih se vise :) . I da , i ja govorim o tamno sivom

Pa znas kako. Mozda ne treba ni da pokusavas, ako si to zaista ti. To je prosto tvoj zastitni znak i u tome se dobro osecas.Mozda da das naglasak onda na neki dobar detalj , koji bi razbio monotoniju.
Ne znam...treba pratiti sebe i biti svoj, po svaku cenu...ne slusati druge...jer ako se ti ne osecas prijatno u necemu, ako to nisi ti, onda nema svrhe forsirati.

Pa dobro. To si ti, tebi to dobro stoji...i to je to. Kazem ti, samo detalji da izvade...i da se ti ne osecas kao da svaki dan nosis na sebi "monotoniju"... Detalj to jako dobro zna da razbije...i nije vazno da je on u jakoj boji...samo da je zanimljiv...efektan.
Nije za dzabe crno najlelegantija , najmisticnija, naj " boja"...Prema tome drzi se toga...skroz ok.

Mislim da ono sto nosimo vrlo vrlo govori o nama samima....kako se osecamo, kako druge " osecamo"...i jos mnogoooo toga. Zato treba biti svoj.

Crne helanke, crne carape,i preko carapa, tanke, kao, grejace, onu belu majcu, tuniku, sa slike iz profila, ona se vezuje pozadi, ima uvucenu pertlu po dnu, i moze da se zaveze tako da bude kratka, i belu jaknu malo kracu nego sto je majca. Stalno nostim stvari koje se vezuju pozadi tako da se vide te pertle i gde se veze i kako je zavezano. I bele patike, koje lice na cipele, na malu platformicu, bele i srebrnaste boje.

Crne helanke, crne carape,i preko carapa, tanke, kao, grejace, onu belu majcu, tuniku, sa slike iz profila, ona se vezuje pozadi, ima uvucenu pertlu po dnu, i moze da se zaveze tako da bude kratka, i belu jaknu malo kracu nego sto je majca. Stalno nostim stvari koje se vezuju pozadi tako da se vide te pertle i gde se veze i kako je zavezano. I bele patike, koje lice na cipele, na malu platformicu, bele i srebrnaste boje.

Mnogo si lepa u toj tunici u profilu nosi si je stalno ..................

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back